Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Máte zkušenost s Philips Avent SCD 470?
Přidejte zkušenost s Philips Avent SCD...Holky m´přemýšlíme o chůvičce Philips Avent SCD501/00 https://www.mall.cz/…ips-scd50100?… Nikde jsem se nedočetla jestli je ta dětská část na baterky nebo do zásuvky. Nevíte někdo prosím, díky moc
@socina nevím jak tahle, ale naše je do zásuvky a můžeš dát i klasický baterie, tak předpokládám, že to tady bude stejně ![]()
@socina píše:
Holky m´přemýšlíme o chůvičce Philips Avent SCD501/00 https://www.mall.cz/…ips-scd50100?… Nikde jsem se nedočetla jestli je ta dětská část na baterky nebo do zásuvky. Nevíte někdo prosím, díky moc
Popis produktu:
Philips SCD 501/00 dětská elektronická chůva
Dosah ve volném prostoru (m): 300
Noční světlo
Provedení výrobku: bílá barva, modrá barva
Philips AVENT - DECT dětský monitor
Podle popisu bych předpokládala že ta rodičovská je do zásuvky a baterie, ta dětská pouze do zásuvky. ![]()
@Bauli píše:
@Shari81 tak to je první u které to vidím a teda celkem mínus
moje je taky na baterky i zásuvku…ale tahle zmiňovaná co jsem kde četla tak dětská je pouze na zásuvku
@socina a co zkusit o generaci vyšší 505? http://chuvicky.heureka.cz/…-scd-505-00/ My kupovali v červnu za 1500 v electro worldu, teď koukám, že přes net se dá stále za těch 1500 sehnat. Oproti téhle ví svítí ne kolečko, ale měsíček
, hraje ukolébavky (až se divím, jak je využíváme) a dětská jednotka jde do zásuvky nebo na baterky ![]()
edit: co koukám na heuréce, tak ta 505, co jsem výše doporučovala, má oproti 501 navíc ty ukolébavky a pak že jde dětská jednotka na baterky, jinak jsou asi stejné.
Moc vám děkuju. Už mi z těch chůviček hrabe ![]()
Potřebuju chůvičku která bude fungovat přes 3 nosné zdi a 15 na zahradu.
Ahoj! Rada bych Vas poprosila o nejaky cerstvejsi nazor
Mam doma Phillips Avent SCD505 a nejvetsi problem mam s hlasitosti, kdy tedy v rodicovske jednotce je vse slyset hrozne potichu. Mate nekdo doma SCD570 - nekde jsem cetla, ze je to mnohem lepsi (dokonce bylo napsano „nesrovnatelne“) prave s SCD505, ale to byl 1 jediny prispevek, tak mne zajima objektivnejsi nazor. Slysite tedy dobre tu SCD570?
@Modry pes my máme chůvičku Avent nevím tedy jakou dostali jsme ji, ale můžeme si na rodičovské jednotce nastavit hlasitost a máme ji tak na půlce a slyšíme dobře ![]()
@Modry pes ahoj ja mám tříměsíční miminko a máme chuvicku scd560 a je úplně ultra citlivá. Slyším přes ní i psy z okolních zahrad ![]()
@Kristyna.Vechtova Myslis, ze ji poznas z obrazku, ktery posilam? Ja si citlivost i hlasitost muzu nastavit taky, ale proste musim doma byt v uplnem klidu, abych neco slysela, takze clovek moc nevyluxuje nebo nekdo, kdo nema vytrenovanej sluch
tak by to namisto mne neslysel @Deneriss Jo? No tak to bych byla rada, kdyby ty dalsi modely proste fungovaly lepe. Diky.
@Modry pes my máme tu 501 prostě tu obyčejnou a v noci ji mám na minimum jinak mě budí každe otočení a zamrmlání
a to ji mám uprostřed pokoje, spí mi tam dva raubíři
a přes den stačí na pulce, nejvyšší zvládne i lux - teda když některý z prcků pořádně zařve ![]()
@Mollify83 Aha - no vidis to! Tak jestli nemame opravdu nejaky vadny kus
Ja nechci vyslovene slyset kazdy pohnuti, ale spis prave jen kdyby mne volaly nebo kdyby treba zvracely nebo kdyz jsou nemocne, tak abych vedela, ze je treba odsat hledny a tak. No, mam prave dve raubirky a za mesic pribude dalsi. Ta bude vecer s nami v loznici, ale zase treba kdyz budu blbnout s holkama pres den nebo budeme na balkone, tak at malickou vubec slysim no ![]()
@Modry pes to je možný, ta naše fakt dává hodně. I když v lete spal syn venku (mame za zahradou dost ruch - jsme v Praze) tak jsem slyšela vše, včetně dělníků nebo konverzace maminek s dětmi ![]()