Chůvička Philips Avent

Máte zkušenost s Philips Avent SCD 470?

Přidejte zkušenost s Philips Avent SCD...
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4107
8.10.14 20:00

Holky m´přemýšlíme o chůvičce Philips Avent SCD501/00 https://www.mall.cz/…ips-scd50100?… Nikde jsem se nedočetla jestli je ta dětská část na baterky nebo do zásuvky. Nevíte někdo prosím, díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bauli
8.10.14 20:06

@socina nevím jak tahle, ale naše je do zásuvky a můžeš dát i klasický baterie, tak předpokládám, že to tady bude stejně :think:

• Citovat
  • Upravit
6419
8.10.14 20:06
@socina píše:
Holky m´přemýšlíme o chůvičce Philips Avent SCD501/00 https://www.mall.cz/…ips-scd50100?… Nikde jsem se nedočetla jestli je ta dětská část na baterky nebo do zásuvky. Nevíte někdo prosím, díky moc

Popis produktu:

Philips SCD 501/00 dětská elektronická chůva
Dosah ve volném prostoru (m): 300
Noční světlo
Provedení výrobku: bílá barva, modrá barva
Philips AVENT - DECT dětský monitor

• Bezpečné spojení
  • Dosah až 300 metrů
  • Uspávací světlo a 5 úrovní zvuku
  • Světelná signalizace zvuku
  • Rodičovskou jednotku lze užívat na baterie i do sítě, dětská jednotka funguje pouze ze sítě.

http://www.softcom.cz/…d152599.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4918
8.10.14 20:07

Podle popisu bych předpokládala že ta rodičovská je do zásuvky a baterie, ta dětská pouze do zásuvky. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bauli
8.10.14 20:07

@Shari81 tak to je první u které to vidím a teda celkem mínus :think:

• Citovat
  • Upravit
6419
8.10.14 20:21
@Bauli píše:
@Shari81 tak to je první u které to vidím a teda celkem mínus :think:

moje je taky na baterky i zásuvku…ale tahle zmiňovaná co jsem kde četla tak dětská je pouze na zásuvku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
8.10.14 21:03

@socina a co zkusit o generaci vyšší 505? http://chuvicky.heureka.cz/…-scd-505-00/ My kupovali v červnu za 1500 v electro worldu, teď koukám, že přes net se dá stále za těch 1500 sehnat. Oproti téhle ví svítí ne kolečko, ale měsíček :mrgreen:, hraje ukolébavky (až se divím, jak je využíváme) a dětská jednotka jde do zásuvky nebo na baterky ;)

edit: co koukám na heuréce, tak ta 505, co jsem výše doporučovala, má oproti 501 navíc ty ukolébavky a pak že jde dětská jednotka na baterky, jinak jsou asi stejné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4107
8.10.14 23:09

Moc vám děkuju. Už mi z těch chůviček hrabe :zed:
Potřebuju chůvičku která bude fungovat přes 3 nosné zdi a 15 na zahradu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
5.3.17 18:40

SCD505 vs. SCD570 - hlasitost

Ahoj! Rada bych Vas poprosila o nejaky cerstvejsi nazor ;) Mam doma Phillips Avent SCD505 a nejvetsi problem mam s hlasitosti, kdy tedy v rodicovske jednotce je vse slyset hrozne potichu. Mate nekdo doma SCD570 - nekde jsem cetla, ze je to mnohem lepsi (dokonce bylo napsano „nesrovnatelne“) prave s SCD505, ale to byl 1 jediny prispevek, tak mne zajima objektivnejsi nazor. Slysite tedy dobre tu SCD570?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.3.17 18:54

@Modry pes my máme chůvičku Avent nevím tedy jakou dostali jsme ji, ale můžeme si na rodičovské jednotce nastavit hlasitost a máme ji tak na půlce a slyšíme dobře :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1414
5.3.17 18:55

@Modry pes ahoj ja mám tříměsíční miminko a máme chuvicku scd560 a je úplně ultra citlivá. Slyším přes ní i psy z okolních zahrad :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
5.3.17 19:01

@Kristyna.Vechtova Myslis, ze ji poznas z obrazku, ktery posilam? Ja si citlivost i hlasitost muzu nastavit taky, ale proste musim doma byt v uplnem klidu, abych neco slysela, takze clovek moc nevyluxuje nebo nekdo, kdo nema vytrenovanej sluch :D tak by to namisto mne neslysel @Deneriss Jo? No tak to bych byla rada, kdyby ty dalsi modely proste fungovaly lepe. Diky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
5.3.17 19:17

@Modry pes my máme tu 501 prostě tu obyčejnou a v noci ji mám na minimum jinak mě budí každe otočení a zamrmlání :D a to ji mám uprostřed pokoje, spí mi tam dva raubíři ;) a přes den stačí na pulce, nejvyšší zvládne i lux - teda když některý z prcků pořádně zařve ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
5.3.17 19:43

@Mollify83 Aha - no vidis to! Tak jestli nemame opravdu nejaky vadny kus :think: Ja nechci vyslovene slyset kazdy pohnuti, ale spis prave jen kdyby mne volaly nebo kdyby treba zvracely nebo kdyz jsou nemocne, tak abych vedela, ze je treba odsat hledny a tak. No, mam prave dve raubirky a za mesic pribude dalsi. Ta bude vecer s nami v loznici, ale zase treba kdyz budu blbnout s holkama pres den nebo budeme na balkone, tak at malickou vubec slysim no :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
5.3.17 19:56

@Modry pes to je možný, ta naše fakt dává hodně. I když v lete spal syn venku (mame za zahradou dost ruch - jsme v Praze) tak jsem slyšela vše, včetně dělníků nebo konverzace maminek s dětmi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí