Chůvička Philips Avent

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Philips Avent SCD 470?

Přidejte zkušenost s Philips Avent SCD...
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Bauli
15.4.14 19:20

@babetka333 děkuju :kytka:, ale ta už má i plno jiných fcí, který se mi zdají zbytečný. A je hrozně drahá :?

• Citovat
  • Upravit
Ve-ru
15.4.14 19:31

@Bauli My máme scd510 a luxus :palec: Divím se, že už nejsou, my je kupovali v září :think:
Každopádně zkus mrknout třeba na MMB, občas se zadaří a někdo prodává ještě v záruce ;-)

• Citovat
  • Upravit
150
15.4.14 19:44

My máme tuto Digitální elektronická chůva Philips Avent SCD520 už 2,5 roku a naprostá spokojenost. Používáme denně a ukolébavky využíváme stále. Máme taky velkou zahradu, takže dosah super a slyšíme vše dobře. Kupovali jsme ji použitou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3736
15.4.14 20:14

@Bauli : pro mě určitě jo. Jak už tu píší holky, super jsou ty ledkové světýlka, podle kterých se pozná jestli dítě brečí nebo si jen pobrukuje. Já jsem opravdu maximálně spokojená. Sehnala jsem chůvičku na nějakém bazárku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bauli
15.4.14 20:55

@Ve-ru je jich hrozně málo a nebo mají napsáno, že se už neprodává :roll: Ale klidně koupím použitou, teď sem viděla na Aukru zánovní, je ještě rok v záruce, tak ji asi koupíme. Jsem ráda, že ta, která se mi líbila nejvíc, má spoustu spokojených uživatelů :)

• Citovat
  • Upravit
2647
15.4.14 22:18

Já mám tu první z odkazu a taky super! Používán ji u našich na baráku, malej spí v patře a já si v klidu lebedila v lėtě na houpačce na konci zahrady! Světýlka ti ukazují každý „uprdnutí“…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bauli
15.4.14 22:21

@ninabu A hlasitost je dostačující?

• Citovat
  • Upravit
2647
15.4.14 23:16

Určitě je! Ten náš mrňous není po probuzení brečící, ale spíš tak tiše kníká - a je ho super slyšet! Teď už teda „hlásí“, že je vzhůru, ale stejně je to takový polotichý: „to, to, tuuuu“…
Kolik vydrží baterie nevim. Já používám jen u našich, takže jsem zvyklá jak u mobilu, že to dopo mám na nabíjení a na spaní a večer normálně teda na baterce… Pak zas hned ráno nabíjim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
15.4.14 23:23

@Bauli neprodává 510? Na heurece je v 6 obchodech
My máme tuhle:http://chuvicky.heureka.cz/…ka-chuvicka/
a spokojenost taky velikáááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bauli
16.4.14 10:39

@BLAŇUL89 ano, prodává jen 6 obchodů za nehorázný peníze, jeden, kde mají levněji, tak není nijak ověřenej a nehodlám dávat skoro 2 tácy s rizikem, že obchod za pár měsíců zmizne a reklamovat si to budu moct leda na lampárně. Když si ji vygooglíš, tak ti ji najde i v jiných obchodech, ale je tam, že už není k dispozici/neprodává se/vyprodáno/… Takže tam, kde ji ještě mají, ji mají jenom proto, že si nikdo netroufne to tam koupit nebo za ni chtějí moc peněz. Takže raději koupím zánovní, s roční zárukou a za polovinu než novou :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1314
16.4.14 10:47

@Bauli AHÁÁÁ, DĚKUJI ZA INFO

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
29.7.14 21:38

Ahoj, zvažuji koupi chůvičky Avent. Budu ji používat hlavně na chalupě, kde jsou silné(místy kamenné) zdi. Nebude to vadit signálu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
427
29.7.14 21:39

Já myslím že by nemělo:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22756
29.7.14 21:48

@Lorca Máme v domě silné zdi a není problém. Problém není ani s přenosem signálu z našeho domu do vedlejšího (babička), kde jsou silné kamenné zdi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
29.7.14 21:53

Díky za info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie