Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Máte zkušenost s Philips Avent SCD 470?
Přidejte zkušenost s Philips Avent SCD...@Modry pes tak z těhle ani jednu
máme asi nějakou starší, říkám dostali jsme ji darem bez krabičky
Tak přes den ji téměř nepoužívám mám jen jedno dítko tak ho mám u sebe a večer když ho uložím tak dám dětskou jednotku na hranu postýlky takže okolo 30 cm od hlavy a rodičovskou máme naproti gauči v obýváku přes místnost a hned vedle televize a slyším dobře..
@Kristyna.Vechtova ta vypada taky dobre - stabilne. Oproti te 505, co mame my, tak mi prijde takova bytelnejsi Hlavne, ze funguje dobre ![]()
@Mollify83 Tak konverzaci sousedek snad radeji slyset nechci
Jsme taky v Praze, v okoli se taky jeste trochu stavi, ale myslim, ze tu sensitivitu muzu nastavit naopak i niz, kdyby bylo potreba.
Nicmene jeste nekdo tu psal o tom, ze neni dobre, kdyz chuvicka (u ditete) stale vysila. Je t tedy u techto typu take tak, ze kdybych porad slysela nejaky sum/povidani lidi okolo atd., ze to rusi klidny spanek ditete nebo je to vazne nezdrave?
@Modry pes netuším, moji kluci spí jako dudci od narození, chůvička jim nevadila nikdy a to tu jejich jednotku mám zapojenou porad
@Modry pes my jsme spokojeni, když byl Silvestr tak tedy přenesla i zvuk rachejtlí, ale jinak žádné „zbytečné“ zvuky kromě mimča nepřenáší a hlavně mi vyhovuje, že to slyší i můj „nahluchlý“ manžel ![]()