Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj, neví někdo, kde koupit adaptér k chůvičcce phillips avent SCD 510/00? Jde o kabel k příjimači. Tato část nám bohužel přestala na kabel fungovat
Ahoj, nedávno jsem tohle řešila s naší chůvičkou (také Avent, ale jiný typ). Přestal nám fungovat kabel ke kameře. V ČR jsem originál neobjevila a z UK se mi nechtěl objednávat. Nakonec jsem koupila univerzální adaptér v elektru, nastavila ho a funguje bez problémů. Tak pokud ho neseženete, můžete zkusit i tohle.
Mě to funguje na adaptér od lampičky z Ikei. Zapojila jsem to po tmě omylem a šlape to
.
@Janli píše:
Mě to funguje na adaptér od lampičky z Ikei. Zapojila jsem to po tmě omylem a šlape to.
A co to je za lampicku?????
@Janli píše:
@134sona1991 nevím jestli se ještě prodává…
Tu už v nabídce nevidim. Tak asi objednám novou chůvičku
@134sona1991 píše:
Tu už v nabídce nevidim. Tak asi objednám novou chůvičku
Zbytečně vyhozený peníze. Spočítej kolik tam máš tužkových baterií a jak velké a skoč do prvního elektra. Tam ti prodají univerzální adaptér. Nebo ji vem rovnou sebou a vyzkoušejte to.
Stalo se mi to take. Prosim o info, za kolik jste adapter poridila? Diky moc, B.
@Lin5 píše:
Ahoj, nedávno jsem tohle řešila s naší chůvičkou (také Avent, ale jiný typ). Přestal nám fungovat kabel ke kameře. V ČR jsem originál neobjevila a z UK se mi nechtěl objednávat. Nakonec jsem koupila univerzální adaptér v elektru, nastavila ho a funguje bez problémů. Tak pokud ho neseženete, můžete zkusit i tohle.
@Lin5 píše:
Jde o univerzální adaptér Hama za cca 250,–.