Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@terinka4444 píše:
Buďrád, že už je to smazané, protože jestli jí miluješ, a četl bys, co prožívala, šel by sis hodit mašli za to, cos jí udělal. Ano, víme všechno.
Lepší než hodit si mašli… http://www.lekari-bez-hranic.cz/…ace-v-terenu
@terinka4444 píše: škoda, škoda, škoda, že jí nemůžeme podpořit chudáka
Já jsem tu diskuzi ani pořádně nedočetla. Je mi jí líto.
Ve svém okolí jsem taky zažila podobný případ - tchán **** se svou snachou, žili pak spolu.
Ale tahle holka to má kapku horší, že ji podtrhla její vlastní matka. Osoba, která ji porodila, kojila, vychovávala a pak jí šukne manžela. Fuj
![]()
edit admin - nevhodné
Není nevěra jako nevěra. Věřím ze někdy je možné nevěru odpustit ale tohle je hnus. Nic o tom nevím, tu původní diskuzi jsem nečetla, ale když pominu obsazení, které je už tak neodpustitelne, pokud to bylo opepreno ještě takovými perličkami jako kaviár a „nechceš se přidat“ tak to je na dvojnásobnou vraždu minimálně. Vim bezpečně ze já bych tohle v životě neodpustila ani chlapovi ani mámě, ale oni by tohle proste neudělali. Kristepane co to je za matku která svede dceři chlapa?! To jako přijela tchyně na návštěvu ukojit mrzky chtíč?
mě to proste hlava nebere.
@rvhp
Presne tak.
Odpustit se da leccos, ale odpustit matce?
Sama mam dve dcery a takovy tlacek, ktery by me prinutil ji tak ublizit, zradit a znicit zivot si predstavit neumim.
@rvhp píše:
Není nevěra jako nevěra. Věřím ze někdy je možné nevěru odpustit ale tohle je hnus. Nic o tom nevím, tu původní diskuzi jsem nečetla, ale když pominu obsazení, které je už tak neodpustitelne, pokud to bylo opepreno ještě takovými perličkami jako kaviár a „nechceš se přidat“ tak to je na dvojnásobnou vraždu minimálně. Vim bezpečně ze já bych tohle v životě neodpustila ani chlapovi ani mámě, ale oni by tohle proste neudělali. Kristepane co to je za matku která svede dceři chlapa?! To jako přijela tchyně na návštěvu ukojit mrzky chtíč?mě to proste hlava nebere.
Myslím, že tohle je za hranicí lidského chápání, to může udělat opravdu jen bezpáteřní svině.
@rvhp píše:
Není nevěra jako nevěra. Věřím ze někdy je možné nevěru odpustit ale tohle je hnus. Nic o tom nevím, tu původní diskuzi jsem nečetla, ale když pominu obsazení, které je už tak neodpustitelne, pokud to bylo opepreno ještě takovými perličkami jako kaviár a „nechceš se přidat“ tak to je na dvojnásobnou vraždu minimálně. Vim bezpečně ze já bych tohle v životě neodpustila ani chlapovi ani mámě, ale oni by tohle proste neudělali. Kristepane co to je za matku která svede dceři chlapa?! To jako přijela tchyně na návštěvu ukojit mrzky chtíč?mě to proste hlava nebere.
Vrazda me napadla hned, jak to ctu
. Prekvapuje me, ze dotycny si jeste jde pro radu, jak tu chuderu ziskat zpet. Zadna normalni zenska mu radu neda, protoze zadna rada neni. Jo vlastne je. Ta, ze on ma sbalit igelitku a se sklopenyma usima se klidit. A muze byt rad, kdyz ho manzelka cestou neskopne ze schodu..
@KPKristy píše:
Vrazda me napadla hned, jak to ctu. Prekvapuje me, ze dotycny si jeste jde pro radu, jak tu chuderu ziskat zpet. Zadna normalni zenska mu radu neda, protoze zadna rada neni. Jo vlastne je. Ta, ze on ma sbalit igelitku a se sklopenyma usima se klidit. A muze byt rad, kdyz ho manzelka cestou neskopne ze schodu..
Jak tu už zaznělo, co když je to pouze nějaký troll, kdo ví jestli to je opravdu ten chlípný manžel ![]()
@Lady Bee píše:
Jak tu už zaznělo, co když je to pouze nějaký troll, kdo ví jestli to je opravdu ten chlípný manžel
To nic nemeni na tom, ze se to stalo (podle toho, co tu tez zaznelo). Tak aspon napisu svuj nazor ![]()
@KPKristy píše:
To nic nemeni na tom, ze se to stalo (podle toho, co tu tez zaznelo). Tak aspon napisu svuj nazor
To je pravda no, ať je nebo to není ten chlípný muž, pověsila bych za koule do průvanu.
Tak to je husta familie!
Mazec fakt.Tady kazda rada draha ![]()
Ale jedno radi holky dobre-pokud je tvoje zena rozumna bytost se spetkou sebeucty a hrdosti, pak ti druhou sanci neda a ty udelas nejlip, kdyz ji nebudes podlejzat.
Muzes ji k narozkam nadelit prekvapeni ve stylu "budes mit sestricku a me nemusis rikat "tato"" ![]()
@tatulda321 píše:
Detaily opravdu psát nemůžu. Ale o to nejde, jestli jsem to já nebo ne. Potřebuji poradit jak dostat manželku zpět.
jestli si to ty a načapala tě s vlastní mámou mezi ho. vnama tak pochybuji že něco pomůže. spíš jednej tak aby byl rozvod co nejrychlejší. tohle těžko některá odpustí tohle je zrada nejen od tebe ale i vlastní mámy. tohle se snad ani nijak nedá
Tak se nastěhuj ke tchýni tam si můžete dělat co se vám líbí a manželka bude mít klid ![]()
@tatulda321 píše:
@Lady Bee To už jsem udělal, ale řekla mi rezolutní ne. Prostě žádná šance, žádnou snahu ode mě nechce. Manželskou poradnu hned zavrhla, že co chci napravovat, že jsem to totálně podělal.
jestli si to ty ten kaviar, tak teda ma ucta ![]()
@Bůča
je, raději už nepíše. netušil že víme o co šlo, možná čekal politování
On se ještě diví že ho rodina za tohle nepochválila ![]()
@Markéta80 píše:
jestli si to ty a načapala tě s vlastní mámou mezi ho. vnama tak pochybuji že něco pomůže. spíš jednej tak aby byl rozvod co nejrychlejší. tohle těžko některá odpustí tohle je zrada nejen od tebe ale i vlastní mámy. tohle se snad ani nijak nedáTak se nastěhuj ke tchýni tam si můžete dělat co se vám líbí a manželka bude mít klid