chyba

14
26.3.06 21:51

chyba

chyba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29.10.16 18:21

Dobrý den, jsem tu nováček, tak musím oživit nové téma, protože jsem se zrovna ted zaregistroval. Vím že jsem chodí moje manželka, tak detaily problému psát nemohu.Ted k jádru pudla o co jde. Před několika dny jsem udělal nenapravitelnou chybu, byl jsem manželce nevěrný s osobou blízkou, detaily psát nemohu, pokud by to četla, poznala by se.

Manželka nás načapala, odešla, já pak utekl do hospody, vrátil se ráno opilý, potřeboval jsem si srovnat v hlavě co jsem udělal, že jsem udělal obroskou chybu a že nechci o manželku přijít.

Přišel jsem manželka mi řekla, že chce rozvod, čím dřív tím líp, že zavolá právníkovi a že si s ním domluví schůzku což také udělala. Omlouval jsem se jí na kolenouch ale nechce uhnout. Máme spolu děti nechci o ně a i o ní přijít, uvědomil jsem si co pro mě znamená a jak jí moc miluju, ale ona nechce být se mnou ani v jedný místnosti. Je se mnou doma, protože si hledá pro sebe a pro děti nějaké bydlení, spíme odděleně a nemluvíme spolu. Já se snažím ale ona nechce, napadlo mě jít do manželské poradny, přece hodně párů v dnešní době si prošlo nevěrou, ale ona nechce nic řešit, jen děti a peníze. Nejhorší je že má podporu i od ní rodiny i od její, mě všichni odkopli jako prašivýho psa, není se čemu divit, ale že mě odkopne i vlastní rodina a nenechá mě ani vyslechnout proč se stalo, mě dost dorazilo.

Potřebuji poradit co mám dělat, chci si s manželkou promluvit a dát to dohromady, ale už mi dochází nápady, jak to udělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
29.10.16 18:23

@tatulda321 Nejsi ten, co suskal s tchyni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.10.16 18:26

Detaily opravdu psát nemůžu. Ale o to nejde, jestli jsem to já nebo ne. Potřebuji poradit jak dostat manželku zpět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2205
29.10.16 18:27

Nedělej nic, udělal si dost :palec: :roll: nech jí prostor, pokud by chtěla, tak přijde. Rána je čerstvá, napsal si příliš málo na to aby se dalo nějak poradit. Ona tu informaci musí vstřebat, asi bych jí jen poprosila ať se neukvapí, že ty se rozvádět nechceš a že si připraven jí dát čas a že nechceš přijít o rodinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2205
29.10.16 18:28
@Terdul píše:
Vypada to tak. V tomhle se rozhodne manzelka nepozna :roll:.
Šuškal s tchýní? 8o Můžu poprosit o detaily… jen ve zkratce :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.10.16 18:29

Zradils, hlavně se pochlap a neházej vinu na ni… Yslím takové to přibrala, málo si mě všímala, nemá jiskru a kdo ví co ještě… Je to tvoje chyba, tak nebuď srab a nehaž odpovědnost na ni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075

Ty budeš to dobytce s tchyni ne? Manželka dělá dobře, po takové prasarne bych s tebou nevydržela ani v jednom bytě. Je logické že jsou všichni na její straně, zničil sis akorát celou rodinu, tak snad ten „kakál“ stal za to ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
@Lady Bee píše: Šuškal s tchýní? 8o Můžu poprosit o detaily… jen ve zkratce :think:

Vysuskal matku sve zeny v jejich manzelske posteli s chutovkami typu kaviar atd..
Admin v diskuzi potvrdil, ze jde o realnou a dlouholetou uzivatelku EM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.10.16 18:30

@Lady Bee To už jsem udělal, ale řekla mi rezolutní ne. Prostě žádná šance, žádnou snahu ode mě nechce. Manželskou poradnu hned zavrhla, že co chci napravovat, že jsem to totálně podělal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
29.10.16 18:31
@tatulda321 píše:
Detaily opravdu psát nemůžu. Ale o to nejde, jestli jsem to já nebo ne. Potřebuji poradit jak dostat manželku zpět.

Jestli jsi to ty tak dekuj Bohu a Moskve, ze mas zenu tak klidnou.
Takova zrada se neodpousti..a ne, nemyslim ted sukec bokem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elot
29.10.16 18:32

@tatulda321 některý věci prostě napravit nejdou. A člověk prostě za své chování nese následky.

• Citovat
  • Upravit
7939
29.10.16 18:38

@tatulda321 Vzdyt ji zradili dva nejblizsi lide!
Co po ni chces? Ja osobne ji obdivuji, ze vubec zvlada nejak existovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.10.16 18:39

Jak jste mě poznali, manželka to tu psala? Ted u vás musím být ten nejhorší člověk ale věřte mi, já to neplánoval, prostě se to stalo.
Mrzí mě to a vím že do konce života si to neodpustím, nejhorší je že jsem se k manželce zavolal tím nejhorším způsobem co jsem mohl, já vím ale chci to napravit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.10.16 18:40

8o aha, tak buď charakter a nechej ženu v klidu odejít, snaž se jí to usnadnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí