Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Bůča chudák ženská, přijít domů a vidět tohle
, nechápu proč to museli dělat doma
, on snad fakt čekal že ona odpustí a jako že se skoro nic nestalo ![]()
Tak jestli jsi to fakt ty, ten milovnik hov. n, tak doporucuju dat si repete a pak manzelku premlouvat at se vrati. a na fekal chodit pravidelne do kravina, kydat hnuj holyma rukama a pak si s nema vyhonit ![]()
@tatulda321 píše:
Detaily opravdu psát nemůžu. Ale o to nejde, jestli jsem to já nebo ne. Potřebuji poradit jak dostat manželku zpět.
No… Tak možná v dalším životě, protože v tomhle těžko…To by musela být padlá na hlavu, nebo nemít kapku sebeúcty.
Nevěra se asi dá odpustit, ale to, co jste jí provedli Vy dva, rozumněj dva nejbližší lidé a jakým způsobem jste reagovali,– to je na tečku mezi oči! Na jejím místě bych si o Tebe neopřela ani kolo a pokaždé, kdybych se na Tebe musela podívat, by se mi navalovalo… ![]()
Tohle udělat ženské s malým miminkem a spoustou starostí na krku, opravdu svědčí o Tvé nehynoucí lásce… ![]()
@orchidea2016 jako oni mají malé mimco jo? No tak to je fakt síla. Ja tu diskuzi neviděla, jen co se píše tady ale snad se mi tomu nechce ani věřit.
@hanča74 Jj. Treti ditko tak male, ona po prichodu domu odnekud, odkud se snad vracivala i pozdeji (to uz si nepamatuji presne),nacapa v posteli svou matku se svym manzelem (ktery po zene najednou zacal pozadovat nejake fekalni praktiky), kdy nejen na posteli ci na zemi výkaly a moč, ale jeste byla vyzvana, at se k nim prida!!
A ne ze by teda eventuelne asp. otocili klic v zamku. takze ji dal/i najevo dost, jak jim „zalezi“ na tom, aby se to nedovedela. ![]()
A to jeste pro nej (vyroci nebo tak neco?) mela prekvapeni…dal někt. veci rozepisovat asi nebudu, kdyz to tu zakladatel cte.
Proste jak radi vsechny zde - jedine, co hoch muze udelat, je co nejdr.ji zmizet z oci a pristoupit bez mrknuti oka na jeji jakekoli podminky, at jde o ni, stejne jako o deti
Mmch - v tomto pripade kecy jako ze ted si uvedomil a bla bla, jsou skoro jako vysmech. Hrozne. ![]()
@Žirafa 69 jako za ty roky uz jsem toho tady přečetla dost ale tohle je fakt scifi. To je snad vymyšlený ne?
@hanča74 píše:
@Žirafa 69 jako za ty roky uz jsem toho tady přečetla dost ale tohle je fakt scifi. To je snad vymyšlený ne?
Bohuzel fakt ne. Byla z toho,chudak.upl.hotova. bodejt.
@Lady Bee píše:
Jak tu už zaznělo, co když je to pouze nějaký troll, kdo ví jestli to je opravdu ten chlípný manžel
Pokud to je fake, tak si taky zaslouží kopnout ze schodů, protože bavit se na cizim, takhle nechutnym, neštěstí…
@MilijonDolarBejby píše:
Pokud to je fake, tak si taky zaslouží kopnout ze schodů, protože bavit se na cizim, takhle nechutnym, neštěstí…
To rozhodne. I kdyz treba podle toho, jak se ptal na ten trezor - „o tom taky vite?“ At taknebo tak, pochybuju, ze by sem jeste napsal.
(Co nespis, Moni? Ty nocni nemas..
)
@MilijonDolarBejby píše:
To rozhodne. I kdyz treba podle toho, jak se ptal na ten trezor - „o tom taky vite?“ At taknebo tak, pochybuju, ze by sem jeste napsal.
)
@MilijonDolarBejby píše:
)
@Žirafa 69 píše:
To rozhodne. I kdyz treba podle toho, jak se ptal na ten trezor - „o tom taky vite?“ At taknebo tak, pochybuju, ze by sem jeste napsal.(Co nespis, Moni? Ty nocni nemas..)
Nějak se mi nechce
A Leoš je idiot
Rozepíšu se ve skupince, ted půjdu zkusit spát
![]()
Teď jsem si přečetla část té původní diskuze, to je tedy síla.