chyba

Napsat příspěvek
Velikost písma:
59391
29.10.16 20:50

@Bůča chudák ženská, přijít domů a vidět tohle :?, nechápu proč to museli dělat doma :jazyk:, on snad fakt čekal že ona odpustí a jako že se skoro nic nestalo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
29.10.16 20:52

Tak jestli jsi to fakt ty, ten milovnik hov. n, tak doporucuju dat si repete a pak manzelku premlouvat at se vrati. a na fekal chodit pravidelne do kravina, kydat hnuj holyma rukama a pak si s nema vyhonit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
30.10.16 00:01
@tatulda321 píše:
Detaily opravdu psát nemůžu. Ale o to nejde, jestli jsem to já nebo ne. Potřebuji poradit jak dostat manželku zpět.

No… Tak možná v dalším životě, protože v tomhle těžko…To by musela být padlá na hlavu, nebo nemít kapku sebeúcty. :zed: Nevěra se asi dá odpustit, ale to, co jste jí provedli Vy dva, rozumněj dva nejbližší lidé a jakým způsobem jste reagovali,– to je na tečku mezi oči! Na jejím místě bych si o Tebe neopřela ani kolo a pokaždé, kdybych se na Tebe musela podívat, by se mi navalovalo… :poblion:
Tohle udělat ženské s malým miminkem a spoustou starostí na krku, opravdu svědčí o Tvé nehynoucí lásce… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1675
30.10.16 00:05

@orchidea2016 jako oni mají malé mimco jo? No tak to je fakt síla. Ja tu diskuzi neviděla, jen co se píše tady ale snad se mi tomu nechce ani věřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39619
30.10.16 00:19

@hanča74 Jj. Treti ditko tak male, ona po prichodu domu odnekud, odkud se snad vracivala i pozdeji (to uz si nepamatuji presne),nacapa v posteli svou matku se svym manzelem (ktery po zene najednou zacal pozadovat nejake fekalni praktiky), kdy nejen na posteli ci na zemi výkaly a moč, ale jeste byla vyzvana, at se k nim prida!! 8o :poblion: A ne ze by teda eventuelne asp. otocili klic v zamku. takze ji dal/i najevo dost, jak jim „zalezi“ na tom, aby se to nedovedela. :poblion:
A to jeste pro nej (vyroci nebo tak neco?) mela prekvapeni…dal někt. veci rozepisovat asi nebudu, kdyz to tu zakladatel cte.
Proste jak radi vsechny zde - jedine, co hoch muze udelat, je co nejdr.ji zmizet z oci a pristoupit bez mrknuti oka na jeji jakekoli podminky, at jde o ni, stejne jako o deti

Mmch - v tomto pripade kecy jako ze ted si uvedomil a bla bla, jsou skoro jako vysmech. Hrozne. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1675
30.10.16 01:03

@Žirafa 69 jako za ty roky uz jsem toho tady přečetla dost ale tohle je fakt scifi. To je snad vymyšlený ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39619
30.10.16 01:50
@hanča74 píše:
@Žirafa 69 jako za ty roky uz jsem toho tady přečetla dost ale tohle je fakt scifi. To je snad vymyšlený ne?

Bohuzel fakt ne. Byla z toho,chudak.upl.hotova. bodejt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.10.16 01:53
@Lady Bee píše:
Jak tu už zaznělo, co když je to pouze nějaký troll, kdo ví jestli to je opravdu ten chlípný manžel :think:

Pokud to je fake, tak si taky zaslouží kopnout ze schodů, protože bavit se na cizim, takhle nechutnym, neštěstí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39619
30.10.16 02:00
@MilijonDolarBejby píše:
Pokud to je fake, tak si taky zaslouží kopnout ze schodů, protože bavit se na cizim, takhle nechutnym, neštěstí…

To rozhodne. I kdyz treba podle toho, jak se ptal na ten trezor - „o tom taky vite?“ At taknebo tak, pochybuju, ze by sem jeste napsal.

(Co nespis, Moni? Ty nocni nemas.. :nevim: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39619
@MilijonDolarBejby píše:

To rozhodne. I kdyz treba podle toho, jak se ptal na ten trezor - „o tom taky vite?“ At taknebo tak, pochybuju, ze by sem jeste napsal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39619
@MilijonDolarBejby píše:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.10.16 02:12
@Žirafa 69 píše:
To rozhodne. I kdyz treba podle toho, jak se ptal na ten trezor - „o tom taky vite?“ At taknebo tak, pochybuju, ze by sem jeste napsal.(Co nespis, Moni? Ty nocni nemas.. :nevim: )

Nějak se mi nechce :mrgreen: A Leoš je idiot :lol: Rozepíšu se ve skupince, ted půjdu zkusit spát :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5672
30.10.16 14:34

Teď jsem si přečetla část té původní diskuze, to je tedy síla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí