Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No a co jste měli ve smlouvě? Katastr to zavkladuje dle smlouvy!
Ve smlouvě bylo, že předmětem darovací smlouvy je polovina majetku (jsou to dva pozemky - jeden s domem, druhý zahrada).
Pokud to zapsali jinakneh meli dle smlouvy, pak to „reklamovat“, idealne osobne ba urade. Novy navrh na vklad nepodavat, neni na zaklade ceho.
Osobne za me, pul baraku nebrat
vlastni zkusenost my spolem 5let a pak sem ho mela vyplacet…mimo tema
ale chyba na katastru bez to tam nahlasit nic vic nic min
nebo to nech byt prepsat to muzes kdykoliv
Přepsat to chce muž
vzhledem k našim krizím bych to docela brala, kdyby mi spadl do klína barák, konečně bych měla s dětmi klid ![]()
@Anonymní píše:
Pěkný večer. Věc se má takto, manžel měl barák, vzhledem k investicím do domu jen z mých peněz našetřených ještě za svobodna, se svolil na mě polovinu domu přepsat. Jenže na katastru mi napsali celý dům a vlastníkem jsem teď jen já. Jde to nějak „reklamovat“, nebo se musí podat nový návrh na vklad, nevíte? (prosím o zachování anonymu, nemusí to všichni vědět)
Reklamuj to a ideálně co nejrychleji, jsou s tím docela problémy. Hlavně se to bere tak, že co je v katastru, to je svaté a oni mívají na vyřízení vcelku dlouhé lhůty ![]()
@Nimie mam pocit ze do 20ti pracovnich dnu se to da stornovat nebo upravit bez poplatku? ode dne podepsani zmeny
ja pul baraku „sveho“ resila s ex a uz nikdy vice
![]()
Tak ta 20 denní lhůta už uběhla, je to skoro měsíc. U nás je to naopak, je to dům manžela, takže pro mě je i polovina výhodná. No, jsem zvědavá, jak dopadneme, začaly mi chodit na podpis smlouvy a za nějaký čas budou chodit znovu, když budeme mít každý půlku, no, skvělý blázinec
![]()
@AjinaVlada píše:
@Nimie mam pocit ze do 20ti pracovnich dnu se to da stornovat nebo upravit bez poplatku? ode dne podepsani zmenyja pul baraku „sveho“ resila s ex a uz nikdy vice
![]()
Fakt? Já vím, že jsme teda řešili až po všech lhůtách, byla to starší chyba a to opravdu hodně dlouho trvalo než se to hnulo z místa ![]()
Pěkný večer. Věc se má takto, manžel měl barák, vzhledem k investicím do domu jen z mých peněz našetřených ještě za svobodna, se svolil na mě polovinu domu přepsat. Jenže na katastru mi napsali celý dům a vlastníkem jsem teď jen já. Jde to nějak „reklamovat“, nebo se musí podat nový návrh na vklad, nevíte? (prosím o zachování anonymu, nemusí to všichni vědět)