Chyba katastru?

Anonymní
21.7.16 21:47

Chyba katastru?

Pěkný večer. Věc se má takto, manžel měl barák, vzhledem k investicím do domu jen z mých peněz našetřených ještě za svobodna, se svolil na mě polovinu domu přepsat. Jenže na katastru mi napsali celý dům a vlastníkem jsem teď jen já. Jde to nějak „reklamovat“, nebo se musí podat nový návrh na vklad, nevíte? (prosím o zachování anonymu, nemusí to všichni vědět)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1121
21.7.16 21:59

No a co jste měli ve smlouvě? Katastr to zavkladuje dle smlouvy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.7.16 22:02

Ve smlouvě bylo, že předmětem darovací smlouvy je polovina majetku (jsou to dva pozemky - jeden s domem, druhý zahrada).

• Citovat
  • Upravit
5178
21.7.16 22:04

Pokud to zapsali jinakneh meli dle smlouvy, pak to „reklamovat“, idealne osobne ba urade. Novy navrh na vklad nepodavat, neni na zaklade ceho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
567
21.7.16 22:08

Osobne za me, pul baraku nebrat :cert: vlastni zkusenost my spolem 5let a pak sem ho mela vyplacet…mimo tema :oops: ale chyba na katastru bez to tam nahlasit nic vic nic min :nevim: nebo to nech byt prepsat to muzes kdykoliv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.7.16 22:11

Přepsat to chce muž :mrgreen: vzhledem k našim krizím bych to docela brala, kdyby mi spadl do klína barák, konečně bych měla s dětmi klid :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
31647
21.7.16 22:34
@Anonymní píše:
Pěkný večer. Věc se má takto, manžel měl barák, vzhledem k investicím do domu jen z mých peněz našetřených ještě za svobodna, se svolil na mě polovinu domu přepsat. Jenže na katastru mi napsali celý dům a vlastníkem jsem teď jen já. Jde to nějak „reklamovat“, nebo se musí podat nový návrh na vklad, nevíte? (prosím o zachování anonymu, nemusí to všichni vědět)

Reklamuj to a ideálně co nejrychleji, jsou s tím docela problémy. Hlavně se to bere tak, že co je v katastru, to je svaté a oni mívají na vyřízení vcelku dlouhé lhůty :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
21.7.16 23:49

Ono jí to ale takhle celkem vyhovuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
567
22.7.16 09:59

@Nimie mam pocit ze do 20ti pracovnich dnu se to da stornovat nebo upravit bez poplatku? ode dne podepsani zmeny :roll: ja pul baraku „sveho“ resila s ex a uz nikdy vice :cert: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.7.16 10:12

Tak ta 20 denní lhůta už uběhla, je to skoro měsíc. U nás je to naopak, je to dům manžela, takže pro mě je i polovina výhodná. No, jsem zvědavá, jak dopadneme, začaly mi chodit na podpis smlouvy a za nějaký čas budou chodit znovu, když budeme mít každý půlku, no, skvělý blázinec :lol: :zed:

• Citovat
  • Upravit
31647
22.7.16 10:27
@AjinaVlada píše:
@Nimie mam pocit ze do 20ti pracovnich dnu se to da stornovat nebo upravit bez poplatku? ode dne podepsani zmeny :roll: ja pul baraku „sveho“ resila s ex a uz nikdy vice :cert: :zed:

Fakt? Já vím, že jsme teda řešili až po všech lhůtách, byla to starší chyba a to opravdu hodně dlouho trvalo než se to hnulo z místa :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová