Billa soutěž - vyhrál někdo?

5667
21.7.16 08:07

Billa soutěž - vyhrál někdo?

Jelikož poslední kolo soutěže s Billou skončilo a výsledek mě moc nepotěšil :D, ráda bych se zeptala vás, zda se tu najde někdo, kdo soutěžil a něco vyhrál. Pokud ano, vyhráli jste s fotografií nebo sloganem? Účastnili jste se pomocí webu nebo sms/mms? Děkuji za odpovědi a vítězům gratuluji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23944
21.7.16 08:28
@Katy86 píše:
Jelikož poslední kolo soutěže s Billou skončilo a výsledek mě moc nepotěšil :D, ráda bych se zeptala vás, zda se tu najde někdo, kdo soutěžil a něco vyhrál. Pokud ano, vyhráli jste s fotografií nebo sloganem? Účastnili jste se pomocí webu nebo sms/mms? Děkuji za odpovědi a vítězům gratuluji :kytka:

Zatim jsem vyhrala jen 2× poukazku na 500,–. Ted mi prisla sms s oznamenim vyhry zase, je to napinavy, co jsem vyhrala se dozvim az pristi ctvrtek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
21.7.16 08:33

Vyhráli jsme nákup v hodnotě 500,– se sloganem na webu ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5667
21.7.16 13:35

@Arturie super, gratulace a držím pěsti :)
@Ivaneska tak to ráda slyším, gratuluji, uz jsem myslela že ten formulář na webu snad nefunguje, 5 sloganu a nic :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23944
22.7.16 05:52
@Katy86 píše:
@Arturie super, gratulace a držím pěsti :)
@Ivaneska tak to ráda slyším, gratuluji, uz jsem myslela že ten formulář na webu snad nefunguje, 5 sloganu a nic :)

Konkurence musela byt obrovska. Uz jen, ze posunuli vyber z 15. na 20. teho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5667
22.7.16 11:14
@Arturie píše:
Konkurence musela byt obrovska. Uz jen, ze posunuli vyber z 15. na 20. teho.

To určitě. Ty ceny co do toho vložili docela motivuji :) a na nakup musime tak jak tak :) soutěžila jsi s foto nebo sloganem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová