Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj maminky. Objednala jsem si na sbazaru dvě košilky, prý nové. Dnes mi dorazil balíček, zatím je na poště, ale na sledování zásilky jsem našla, že má jen 0,257 kg. Zdá se mi to nějak málo vzhledem k tomu, že mám i docela velkou velikost. Navíc je zaslán jako doporučené psaní. Myslíte, že je to nějaký podvod? Budu platit 550,–, což jsou pro mě docela velké peníze. Vím, že po převzetí balík nemůžu vrátit, ale zase bych nerada paní křivdila. Můžete mi Vy, které posíláte balíčky, poradit? Děkuji
Však vezmi doma košilku a hoď ji na váhu
A jo, když se to vejde do limitu, tak lze zaslat jako doporučené psaní.
Jestli to je nějaký tenký lehký materiál, tak by to mohlo odpovídat. ![]()
Já právě srovnání nemám, tohle mají být mé první košilky. Mě jen přijde, že když utěrka má 150 g, tak dvě košilky velké velikosti by měli být těžší. No, ale risknu to a uvidím, snad to bude v pořádku, ona paní totiž nabízí pod třemi profily pokaždé z jiného města, jak jsem zjistila. Snad nenaletím
@Terakl píše:
Já právě srovnání nemám, tohle mají být mé první košilky. Mě jen přijde, že když utěrka má 150 g, tak dvě košilky velké velikosti by měli být těžší. No, ale risknu to a uvidím, snad to bude v pořádku, ona paní totiž nabízí pod třemi profily pokaždé z jiného města, jak jsem zjistila. Snad nenaletím
Tak v tomto případě bych do toho nešla… To hodně zavání…
@Terakl Tak utěrka je jiný materiál, ale ty profily jsou divné
Máš odkazy?
@Šmoulice píše:
Tak v tomto případě bych do toho nešla… To hodně zavání…
Ona má těch inzerátů opravdu hodně, tak si říkám jestli není na sbazaru počet inzerátů nějak omezen. Když jsem chtěla osobní setkání, tak mi napsala, že posílá věci ze skladu. Je tedy fakt, že mi zboží přišlo až z Kladna, takže jsem uvěřila, že je to možné. Hodně ty věci na sbazaru obměňuje, takže jsem si říkala, že asi dost toho prodá. Nevím no, klidně bych ten balík na poště otevřela, vím, že se pak dá platba zastavit, ale volat policisty kvůli 500,– mi přijde přehnané.
@Tunrida píše:
@Terakl Tak utěrka je jiný materiál, ale ty profily jsou divnéMáš odkazy?
Odkazy se dávat sem nemůžou ne? Zatím jsem zjistila jen to, že nabízí zboží s hlavičkou míst okolo Loun, psala mi děčínské ip adresy a balík přišel z Kladna. Takže jsem z toho jelen ![]()
@Terakl píše:
No tyvole si děláš srandu, to to pětikilo rovnou pošli mně ![]()
Jen sem dej odkaz, my to prolustrujem
A na Kladno často jezdím, třeba bych věděla…
Tady je, fakt doufám, že jí nekřivdím, jinak by snad nepřistoupila na dobírku ne? Mě fakt jen mate ta váha.
Příspěvek upraven 19.07.16 v 16:06
@carambol píše:
Projeď si googlem mejl, telefon, pokud tam měla uvedený.
projeto, ale nic mi to nenašlo, v Lounech vím, že nějaká paní stejným jménem tam podniká, ale nic víc mi to nenašlo
Já jsem si nechávala poštou posílat kocar, dle výrobce měl více jak 3kg a na sledování zásilek mel balicek ani ne 2700g. Taky jsem se divila a psala paní. Nakonec se ukázalo, ze ma paní slevovou kartu posty a ta váha byla ponížena, kvůli ceně. Pokud paní často posila, tak je možné, ze tu kartu ma taky a váha balíčku je tedy nižší ![]()
@Taciras jsou to takové ty lehké jakoby ero a pro mě, celkem velké. Poštovné jsem platila 100,–; ale to beru, protože přistoupila na dobírku, už jen z toho důvodu ten balík nechci odmítnout. Leda odmítnout a poslat jí jen poštovné, ale nechat to být úplně nechci, cítila bych se jako zloděj. U nás to pošťačky dělají tak, že si většinou předepíšou lístky a už ani nezkouší zvonit a rovnou hodí ty lístky do schránky ![]()