Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A muže se stát ze to nemuselo odejít ale jen naposled probíhá menstruace
@Anonymní píše:
Možné je vše, ale víc bych se přikláněla k tomu, že to s ms odejde.
Za mě je ten test taky úplně a jasně negativní. Takže já bych řekla, že to bylo úplně obyčejné zpoždění, které se čas od času stane každé - i té, která to má na hodinky přesně.
14 dní po ovulaci by na testu byly jasné dvě čárky a ne jen nějaký domnělý pididušík v podobě rysky. Žádné biochemko bych v tom nehledala.
Ten test je negativní. 2 dny zpoždění není nic neobvyklého, nejsi stroj.
@Anonymní píše:
Bohužel asi spíš ne. To by byl ten test touhle dobou už silnější.
Když jsem rozklikla tu fotku, tak se taky přikláním k tomu, že tam ani duch není. Nějak zabarvený to je, ale kolem místa, kde má být čárka, ne v místě, kde má být. Držím palce na příště. ![]()
Test je negativní. A zpoždění MS může být způsobeno třeba i stresem s dalšími několika faktory.
Jak sis změřila tu ovulaci? Klidně mohla být později, a tak se cyklus prodloužil. ![]()
Dobrý den chtěla bych se zeptat vás zkušenějších … ovulaci jsem měla minuly měsíc 24.6. menstruaci jsem měla dostat 7.7 mám ji pravidelnou přesně na den a proto když 7.7 nepřišla tak sem druhy den ráno si udělala tehotesky test kterej teda ukazal slabého ducha fakt hodně slabého a 2 hodiny na to sem začala silné špinit a dnes ráno se mi menstruace rozjela ale nijak ve velkým spis jen hodně slabé krvácení … nevím co si od toho teď vysvětlovat jestli je menstruace známka toho ze byla chyba v testu nebo se něco pokazilo budu rada za každou radu. Prikladam foto testu