Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zkusit můžeš i Rande.cz. Tam jsem zase já před pár lety byla zaregistrovaná. Jasně že se našli úchyláci, ale zpravidla to po pár zprávách, ne-li hned po první zprávě, odhalíš. A zážitky z toho mám dobré. Navíc, když si domluvíš schůzku, vždycky se můžeš domluvit s nějakou kámoškou, aby šla s Tebou a seděla třeba v restauraci na opačném konci než vy, kdyby něco..
Určitě to zkus. Vytvoř si někde profil a uvidíš, že to půjde. Držím palce ![]()
Anonymní píše:
máte pravdu, jen nevím kde vzít tu odvahu a sebevědomí…
Na vytvoření profilu na netu žádnou odvahu nepotřebuješ. Hodíš tam pár fotek, napíšeš něco o sobě a je to. A dej si inzerát na seznámení. Vše je na lidech.cz
Jestli chceš, klidně ti s tím pomůžu ![]()
Verca182 píše:Anonymní píše:tak se s ním nemusíš scházet hned někde sama v lese nee??
Chlapa ne sexna to já moc nejsem
právě
a těch seznmek se bojím, kdo ví co je tam za lidi.....
Přesně tak. Jdi do toho, nemusíš si domluvit žádnou schůzku, když nebudeš chtít, je to jen a jen na tobě. Třeba si jen dobře popovídáš, třeba na někoho narazíš, dneska má problém seznámit se kde kdo, proto je tam určitě spousta normálních fajn lidí. Hlavně se neřiď heslem „sedávej panenko v koutě…“, protože když půjdeš po ulici s dítětem, těžko někdo pozná, že jsi nezadaná a málokterý normální chlap najde odvahu oslovit jen tak venku nějakou ženu, ještě ke všemu s dítětem.
taky si myslím že se štěstí musí někdy pomoct ![]()
mám taky manžela a seznámili jsme se přes seznamku ![]()
za zkoušku nic nedáš ![]()
Za mě to určitě zkus přes internet. Nakonec Tě to začne i bavit, uvidíš. Já bych se prostě jen hleděla ze začátku trošku pobavit, popovídat, někam si vyjít. A pak se uvidí, nabídek mají víc ženy než muži. Počítej tak se 100 odpověďmi, budeš si moct vybírat ![]()
Za mě bych zkusila stesti.cz.Zhruba před dvěma lety jsem tam měla coby svobodná a neštastně zadaná inzerárat a dnes mám i díky této seznamce skvělého chlapa a krásnou půl roční holčičku.A to jsem ještě krom standardních nároků požadovala dlouhovlasýho metalistu
.A psala jsem si tam se starší pani,byla sama a už ani nedoufala že někoho najde no a ted je na starý kolena štastně vdaná a má malý dvojčátka.
Můžu potvrdit, našla jsem přes seznamku na lide.cz toho nejbáječnějšího chlapa. Po 3 měsících jsme se brali, po půl roce si adoptoval mou, dnes už naší dcerku a čekáme miminko.. Držím palec ať to výjde…