Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak si pořiď chlapa na sex
Uvolníš se a bude ti líp
A pak, časem, se poohlídni po nějakém vhodném tatínkovi
Držím palce ![]()
A co nějaká seznamka? Určitě by se tam našel nějaký třeba tatka, co je na tom stejně a nemá čas se seznamovat. A hned víš na čem jsi.
Chlapa ne sex
na to já moc nejsem
právě
a těch seznmek se bojím, kdo ví co je tam za lidi.....
Anonymní píše:
Chlapa ne sexna to já moc nejsem
právě
Většina dnešních lidí se seznamuje na internetu ! Na pískovišti máš šanci se seznámit, ale fakt malou…
Najít si vhodného partnera + taťku = to je běh na dlouhou trať…
Co zkusit seznámit se na lidé cz?Udělej si tam profil a hned budeš mít plno nabídek
Znám dost lidí,co se takhle seznámili a i našli životní lásku.Držím palečky ![]()
mahdalka píše:
Co zkusit seznámit se na lidé cz?Udělej si tam profil a hned budeš mít plno nabídekZnám dost lidí,co se takhle seznámili a i našli životní lásku.Držím palečky
Jj Mahdalko, lidé.cz
Je tam i seznamka, má kámoška tam našla partnera i taťku ![]()
Já mám asi problém v tom, že si neumím představit takový seznámení, jak to bude probíhat jak se to vyvine, představa… Nemám ráda nejistotu… Ani nevím co bych potřebovala slyšet, spíš se jen tak vykecat :-/
taky bych šla do nějaké internetové seznamky, však nemusíš hledat hned partnera, ale zkus hledat nejakou spřízněnou duši na povídání, budeš mít nabídek hodně a pak můžeš vybírat, třeba si tam najdeš i nové kamarádky ![]()
Anonymní píše:
Já mám asi problém v tom, že si neumím představit takový seznámení, jak to bude probíhat jak se to vyvine, představa… Nemám ráda nejistotu… Ani nevím co bych potřebovala slyšet, spíš se jen tak vykecat :-/
Hele sorry, teď natvrdo - s tímhle přístupem se fakt těžko seznámíš. Trochu života do toho umírání
![]()
Holky ti radí dobře ![]()
Anonymní píše:
už jsem z toho trošku na hlavu necelý 2 roky nemám žádnýho chlapa, žádnej sex, žádný pohlazení… Už mi to začíná lézt na mozek, jenže nevím kde se mám s někým seznámit, hlídací babičky moc nemám :-/ vím, že nemůže být všechno hned, že když jsou děti malé, je to trošku handicap, člvoěk se jim musí přizpůsobovat. Což o to syn je můj život, ale něco mi chybí a chybí mi i pro něj tatínek, jenže se obávám, že nějakej normální chlap se stejně nenajde
Já se seznámila na netu
Ne na seznamce, ale na chatu právě na Lidé.cz- u povídání tam člověk pozná spoustu lidí ![]()
Anonymní píše:
Chlapa ne sexna to já moc nejsem
právě
tak se s ním nemusíš scházet hned někde sama v lese nee?? ![]()
Hele na tom nic není, fakt udělej seznamku vzdyť o nic nejde, nemusíš se stěma lidma hned sejít!! A víš co taky je dobrej facebook, jak tam budeš nacházet starý známy, třeba ze základky, no co víš…navíc si tě přidají a ty si pak přidáš jejich známy a je to hned!!!! Jdi do toho hele a nahoď sebevědomí!!!!
![]()
už jsem z toho trošku na hlavu necelý 2 roky nemám žádnýho chlapa, žádnej sex, žádný pohlazení… Už mi to začíná lézt na mozek, jenže nevím kde se mám s někým seznámit, hlídací babičky moc nemám :-/ vím, že nemůže být všechno hned, že když jsou děti malé, je to trošku handicap, člvoěk se jim musí přizpůsobovat. Což o to syn je můj život, ale něco mi chybí a chybí mi i pro něj tatínek, jenže se obávám, že nějakej normální chlap se stejně nenajde