Chybí mi chlap... :-/

Anonymní
9.3.11 11:08

Chybí mi chlap... :-/

už jsem z toho trošku na hlavu necelý 2 roky nemám žádnýho chlapa, žádnej sex, žádný pohlazení… Už mi to začíná lézt na mozek, jenže nevím kde se mám s někým seznámit, hlídací babičky moc nemám :-/ vím, že nemůže být všechno hned, že když jsou děti malé, je to trošku handicap, člvoěk se jim musí přizpůsobovat. Což o to syn je můj život, ale něco mi chybí a chybí mi i pro něj tatínek, jenže se obávám, že nějakej normální chlap se stejně nenajde :-(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2803
9.3.11 11:12

Tak si pořiď chlapa na sex :mrgreen: Uvolníš se a bude ti líp :palec: A pak, časem, se poohlídni po nějakém vhodném tatínkovi :palec: Držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1906
9.3.11 11:15

A co nějaká seznamka? Určitě by se tam našel nějaký třeba tatka, co je na tom stejně a nemá čas se seznamovat. A hned víš na čem jsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.3.11 11:22

Chlapa ne sex :mrgreen: na to já moc nejsem :-) právě :nevim: a těch seznmek se bojím, kdo ví co je tam za lidi.....

• Citovat
  • Upravit
2803
9.3.11 11:27
Anonymní píše:
Chlapa ne sex :mrgreen: na to já moc nejsem :-) právě :nevim: a těch seznmek se bojím, kdo ví co je tam za lidi.....

Většina dnešních lidí se seznamuje na internetu ! Na pískovišti máš šanci se seznámit, ale fakt malou…
Najít si vhodného partnera + taťku = to je běh na dlouhou trať…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
9.3.11 11:28

Co zkusit seznámit se na lidé cz?Udělej si tam profil a hned budeš mít plno nabídek :lol: Znám dost lidí,co se takhle seznámili a i našli životní lásku.Držím palečky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
9.3.11 11:31
mahdalka píše:
Co zkusit seznámit se na lidé cz?Udělej si tam profil a hned budeš mít plno nabídek :lol: Znám dost lidí,co se takhle seznámili a i našli životní lásku.Držím palečky :hug:

Jj Mahdalko, lidé.cz :palec: Je tam i seznamka, má kámoška tam našla partnera i taťku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.3.11 11:32

Já mám asi problém v tom, že si neumím představit takový seznámení, jak to bude probíhat jak se to vyvine, představa… Nemám ráda nejistotu… Ani nevím co bych potřebovala slyšet, spíš se jen tak vykecat :-/

• Citovat
  • Upravit
merett
9.3.11 11:34

taky bych šla do nějaké internetové seznamky, však nemusíš hledat hned partnera, ale zkus hledat nejakou spřízněnou duši na povídání, budeš mít nabídek hodně a pak můžeš vybírat, třeba si tam najdeš i nové kamarádky :palec:

• Citovat
  • Upravit
29436
9.3.11 11:35

Příspěvek upraven 04.02.16 v 15:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
9.3.11 11:38
Anonymní píše:
Já mám asi problém v tom, že si neumím představit takový seznámení, jak to bude probíhat jak se to vyvine, představa… Nemám ráda nejistotu… Ani nevím co bych potřebovala slyšet, spíš se jen tak vykecat :-/

Hele sorry, teď natvrdo - s tímhle přístupem se fakt těžko seznámíš. Trochu života do toho umírání :pankac: :mrgreen:
Holky ti radí dobře :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
9.3.11 11:43
Anonymní píše:
už jsem z toho trošku na hlavu necelý 2 roky nemám žádnýho chlapa, žádnej sex, žádný pohlazení… Už mi to začíná lézt na mozek, jenže nevím kde se mám s někým seznámit, hlídací babičky moc nemám :-/ vím, že nemůže být všechno hned, že když jsou děti malé, je to trošku handicap, člvoěk se jim musí přizpůsobovat. Což o to syn je můj život, ale něco mi chybí a chybí mi i pro něj tatínek, jenže se obávám, že nějakej normální chlap se stejně nenajde :-(

Já se seznámila na netu :pankac: Ne na seznamce, ale na chatu právě na Lidé.cz- u povídání tam člověk pozná spoustu lidí :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1626
9.3.11 11:44
Anonymní píše:

tak se s ním nemusíš scházet hned někde sama v lese nee?? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.3.11 11:56

máte pravdu, jen nevím kde vzít tu odvahu a sebevědomí… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
10048
9.3.11 11:59

Hele na tom nic není, fakt udělej seznamku vzdyť o nic nejde, nemusíš se stěma lidma hned sejít!! A víš co taky je dobrej facebook, jak tam budeš nacházet starý známy, třeba ze základky, no co víš…navíc si tě přidají a ty si pak přidáš jejich známy a je to hned!!!! Jdi do toho hele a nahoď sebevědomí!!!! :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí