Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den, občas tady zajdu, ale hodně mi tady chybí notifikace - tedy pokud někam napíšu do nějakého tématu, tak už se mi nikde neukáže, jestli mi tam někdo odpověděl, tedy jestli někdo reagoval na to, co jsem napsala..myslím, že to brzdí diskuzi na tomto chatu, protože tím, že nikdo nevidí (někdě nahoře, že tam a tam někdo na něj zareagoval, a nedá se pouhým kliknutím dostat na danou diskuzi a dále chatovat) tak diskuze pomalu odumírají, neprodí jak by mohly…a mě pak už nebaví se jít podívat, jestli někdo zareagoval..a už vůbec to pak nekontroluji po delším čase, protože si už ani nepamatuji, že jsem tam něco přispívala..Zajímalo by mě, jestli něco podobného jako notifikace - zmínky o mě - hodláte v dohledné době zavést…
Díky. Blandik
U každé diskuze kam jsi přispěla se ti zobrazí na tvém profilu očičko a to tě hodí na první příspěvek v diskuzi který jsi nečetla ![]()
Když si klikneš na zobrazení svého profilu a sroluješ po stránce dolů, máš tam všechny diskuze, kam jsi přispěla. Pokud u ní svítí oko, je tam nový příspěvek od tvé poslední návštěvy. Když na něj klikneš, přesune tě to na první nepřečtený příspěvek.
mony, milli, to je pravda, ale co v pripade ze za ten cas co sa nedostanem k pocitacu je tych prispevkov na 20 stran. potom sa mi nechce dohladavat co mi kto a kedy odpisal.
tiez som za notifikacie. to je jedina vec co sa mi viac paci na modrom konovi nez tu.
a druha vec na ockach- napr. na mna nikto nezareaguje a ja tam chodim ako blbec a pozeram ci mi niekto nepise plus tych diskusii sa zobrazuje len obmedzeny pocet.
Notifikace jsou v plánu, ale jedná se o vcelku náročnou úpravu, takže nevím přesně, kdy bude na eMiminu představena.
Tereza
ano, děkuji za odpověď, ale nemyslela jsem situaci - jak zjistím, že někdo přispěl do diskuze, ale situaci, jak zjistím, že někdo reagoval přímo na můj příspěvek a kdo ..ale chápu, že je to v plánu a je to náročné. Prospěje to.
admin píše:
Notifikace jsou v plánu, ale jedná se o vcelku náročnou úpravu, takže nevím přesně, kdy bude na eMiminu představena.Tereza
super sprava, dik ![]()