Chybí mi notifikace

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
817
15.11.11 15:55

chybí mi notifikace

Dobrý den, občas tady zajdu, ale hodně mi tady chybí notifikace - tedy pokud někam napíšu do nějakého tématu, tak už se mi nikde neukáže, jestli mi tam někdo odpověděl, tedy jestli někdo reagoval na to, co jsem napsala..myslím, že to brzdí diskuzi na tomto chatu, protože tím, že nikdo nevidí (někdě nahoře, že tam a tam někdo na něj zareagoval, a nedá se pouhým kliknutím dostat na danou diskuzi a dále chatovat) tak diskuze pomalu odumírají, neprodí jak by mohly…a mě pak už nebaví se jít podívat, jestli někdo zareagoval..a už vůbec to pak nekontroluji po delším čase, protože si už ani nepamatuji, že jsem tam něco přispívala..Zajímalo by mě, jestli něco podobného jako notifikace - zmínky o mě - hodláte v dohledné době zavést…
Díky. Blandik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36544
15.11.11 16:00

U každé diskuze kam jsi přispěla se ti zobrazí na tvém profilu očičko a to tě hodí na první příspěvek v diskuzi který jsi nečetla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
15.11.11 16:16

Když si klikneš na zobrazení svého profilu a sroluješ po stránce dolů, máš tam všechny diskuze, kam jsi přispěla. Pokud u ní svítí oko, je tam nový příspěvek od tvé poslední návštěvy. Když na něj klikneš, přesune tě to na první nepřečtený příspěvek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
15.11.11 17:14

mony, milli, to je pravda, ale co v pripade ze za ten cas co sa nedostanem k pocitacu je tych prispevkov na 20 stran. potom sa mi nechce dohladavat co mi kto a kedy odpisal.

tiez som za notifikacie. to je jedina vec co sa mi viac paci na modrom konovi nez tu.

a druha vec na ockach- napr. na mna nikto nezareaguje a ja tam chodim ako blbec a pozeram ci mi niekto nepise plus tych diskusii sa zobrazuje len obmedzeny pocet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20808
15.11.11 21:58

Notifikace jsou v plánu, ale jedná se o vcelku náročnou úpravu, takže nevím přesně, kdy bude na eMiminu představena.

Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
15.11.11 22:51

ano, děkuji za odpověď, ale nemyslela jsem situaci - jak zjistím, že někdo přispěl do diskuze, ale situaci, jak zjistím, že někdo reagoval přímo na můj příspěvek a kdo ..ale chápu, že je to v plánu a je to náročné. Prospěje to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
16.11.11 08:06
admin píše:
Notifikace jsou v plánu, ale jedná se o vcelku náročnou úpravu, takže nevím přesně, kdy bude na eMiminu představena.Tereza

super sprava, dik :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová