Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Před obědem jem připívala do diskuze. Teď jsem se na ni chtěla mrknout a nikde nic. jak je to možné? Jsem myslela, že kdyby to byla nevhodná dikuse tak ji admin zamkne, ale ne že se zruší jako by tu nikdy nebyla. Nebo jsem jenom slepá, že ji nemohu najít?
Taky nevím proč byla zrušena, zrovna jsem psala příspěvek a už nešel odeslat. Psalo to, že diskuze neexistuje nebo byla smazána administrátorem. Nikdo tam nenapsal, že je nevhodná či smyšlená či napsaná ze zdvojeného nicku, prostě nic
Byla to fakt rychlost, samotnou by mě zajímalo co se stalo.
Taky jsem se chtěla kouknout co tam nového a nikde nic . Asi to byl výmysl a admin to smázl ![]()
Nebo ji chtěla zakladatelka smazat,ale vždyť tam přispívala i ona.
žirafííí píše:
Taky jsem se chtěla kouknout co tam nového a nikde nic . Asi to byl výmysl a admin to smázl
No ale mohl admin napsat vysvětlení, myslím, že to spoustě uživatelek vrtá hlavou..
aha tak to je záhada, no apoň že nejsem jediná ![]()
vím, že nevhodné se zamykají a třeba to byl vtip, ale i ty se tu nechávají a nebo se někdo bál. že by to druhé straně ublížilo ![]()
jem zvědavá zda nám to někdo vysvětlí
Kallkapa píše:žirafííí píše:No ale mohl admin napsat vysvětlení, myslím, že to spoustě uživatelek vrtá hlavou..
Taky jsem se chtěla kouknout co tam nového a nikde nic . Asi to byl výmysl a admin to smázl
jsi byla rychlejší ![]()
možno sa v tom spoznala matka toho dieťaťa a zažiadala o zmazanie ![]()
Příspěvek upraven 13.11.11 v 13:19
O smazání mohl(-a) požádat adminy zakladatel (-ka). V takovém případě bývá, pokud se nepletu, diskuse mazána bez ohledu na vhodnost či nevhodnost.
Je to asi dva týdny, co tu adminka psala, že zmizí-li diskuse, je zbytečné zakládat o ní diskusi novou „kam to zmizelo?“ Existují SZ na nick „admin“. ![]()
levmah28 píše:
A jak admin může vědět jestli je to výmysl nebo ne?
levmah28 píše:
A jak admin může vědět jestli je to výmysl nebo ne?
To nevím.. leda, že by to bylo napsáno z nějaké „problémové“ IP adresy.. ![]()
BohunkaP píše:
O smazání mohl(-a) požádat adminy zakladatel (-ka). V takovém případě bývá, pokud se nepletu, diskuse mazána bez ohledu na vhodnost či nevhodnost.Je to asi dva týdny, co tu adminka psala, že zmizí-li diskuse, je zbytečné zakládat o ní diskusi novou „kam to zmizelo?“ Existují SZ na nick „admin“.
Právě proto, jsem diskuzi nezakládala, ale když už tu je, nedá mi to nepřispět ![]()
BohunkaP píše:
O smazání mohl(-a) požádat adminy zakladatel (-ka). V takovém případě bývá, pokud se nepletu, diskuse mazána bez ohledu na vhodnost či nevhodnost.Je to asi dva týdny, co tu adminka psala, že zmizí-li diskuse, je zbytečné zakládat o ní diskusi novou „kam to zmizelo?“ Existují SZ na nick „admin“.
aha tak to jsem nevěděla. tak pro příště