Smazaná diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1212
13.11.11 14:50
BohunkaP píše:
strace píše:
BohunkaP píše:
O smazání mohl(-a) požádat adminy zakladatel (-ka). V takovém případě bývá, pokud se nepletu, diskuse mazána bez ohledu na vhodnost či nevhodnost.Je to asi dva týdny, co tu adminka psala, že zmizí-li diskuse, je zbytečné zakládat o ní diskusi novou „kam to zmizelo?“ Existují SZ na nick „admin“. :wink:
To je sice pravda, ale taky by se adminům mohlo stát, že budou zavaleni SZ s dotazy, kam zmizela ta a ta diskuze :nevim:
To už je na adminech, posoudit, co jim vyhovuje víc - ne na nás.

Já to neposuzuji, já to jen konstatuji :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20852
13.11.11 15:12

Diskusi jsem smazala po důkladném promýšlení i po SZ se zakladatelkou.

Již několikrát jsem psala, že nemá cenu zakládat diskuse „Proč je diskuse smazaná?“. Dalších x uživatelek se ozve - „a co v ní bylo, to mě zajímá…“ A diskutuje se dál.

Rozhodně nemažeme diskuse bezdůvodně. Pokud někdo kvůli tomu nemůže spát, bližší info o smazaných tématech po SZ.

Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
13.11.11 15:16
admin píše:

Již několikrát jsem psala, že nemá cenu zakládat diskuse „Proč je diskuse smazaná?“. Dalších x uživatelek se ozve - „a co v ní bylo, to mě zajímá…“ A diskutuje se dál.

Rozhodně nemažeme diskuse bezdůvodně. Pokud někdo kvůli tomu nemůže spát, bližší info o smazaných tématech po SZ.

Tereza

Terez, to se nemůžete zlobit, spousta holek to vůbec nečetla, že se nemají zakládat diskuze na smazanou diskuzi. Obvzlášť tahle diskuze nahnala mnohým zvláštní pocit, tak prostě chtěly vědět co se děje. Omlouvám se, že jsem přispívala a děkuji za vysvětlení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20852
13.11.11 15:20

Pokud diskusi nemůžete nalézt nebo se ukáže informační nápis, o jejím smazání - je evidentní, že byla smazána z rozhodnutí adminitrátorů - a to na základě určitých důvodů.

Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
žirafííí
13.11.11 16:13
Kallkapa píše:
admin píše:

Tereza
Terez, to se nemůžete zlobit, spousta holek to vůbec nečetla, že se nemají zakládat diskuze na smazanou diskuzi. Obvzlášť tahle diskuze nahnala mnohým zvláštní pocit, tak prostě chtěly vědět co se děje. Omlouvám se, že jsem přispívala a děkuji za vysvětlení.

Já jsem to taky ještě nikde nečetla , teď už to teda vím . Ale stejně bych jí ani nezaložila a nechala to běžet . S tím že mi zase něco uniklo :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
970
13.11.11 18:29

já jsem taky klápala příspěvěk a pak už to nešlo odeslat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.11.11 18:39
cica píše:
BohunkaP píše:
O smazání mohl(-a) požádat adminy zakladatel (-ka). V takovém případě bývá, pokud se nepletu, diskuse mazána bez ohledu na vhodnost či nevhodnost.Je to asi dva týdny, co tu adminka psala, že zmizí-li diskuse, je zbytečné zakládat o ní diskusi novou „kam to zmizelo?“ Existují SZ na nick „admin“. :wink:
aha tak to jsem nevěděla. tak pro příště

Ano, admin mi diskuzi rovnou bez varování smazal s odůvodněním, že diskuze by mohla maminky z emimina stresovat..

• Citovat
  • Upravit
23847
13.11.11 18:58
Anonymní píše:
cica píše:
BohunkaP píše:
aha tak to jsem nevěděla. tak pro příště
Ano, admin mi diskuzi rovnou bez varování smazal s odůvodněním, že diskuze by mohla maminky z emimina stresovat..

Hehehe, taky mně napadlo, že spousta mamin po přečtení začíná hledat váleček na nudle a chystá se pěkně „zpříjemnit“ návrat svému věčně zaneprázdněnému manžílkovi ze služebky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Taky mne napadlo, že to tu klidně mohl i založit úchyl, aby zvedl pár spokojených mamin ze židle, ale klidně to může být i pravda, proto jsem čekala, co se z toho vyklube.
No nevím, pokud takovouto diskuzi nezaložil nick s pěti příspěvky, tak to klidně pravda být může a nevidím důvod diskuzi mazat. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
13.11.11 20:31

Koukám, že dneska má adminka mazací den. :think: Další diskuze smazaná. :roll:
Terko, kdy začneš mazat ty skutečně otravný diskuze, třeba „vidím ducha, udělal se mi na záda-můžu bejt těhotná apod.?“

• Citovat
  • Upravit
20852
13.11.11 20:43

Já jsem se k tomu vyjádřila jasně. Pokud diskusi mažu, mám k tomu určité důvody. Není to uživatelka s dlouhou historií na eMiminu a rozhodně jsme to nesmazala jen z důvodu stresování místních uživatelek.

Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
5.3.12 19:41

Ženy řidičky - jak odpovědět?

Zrovna jsem si tu četla diskusi ženy řidičky a chtěla jsem odpovědět a nejde mi to.Jsem tu nová,tak netuším,kde to hledat nebo jak se odpovídá.Měla sem rozepsanou takovou hezkou odpověd a vyhodilo mně to.Co dělám špatně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
5.3.12 19:43

Jak jako vyhodilo??? Přidat příspěvek napsat co chceš a potvrdit na přidej příspěvek… :roll: Zkusila jsi to pak znova? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
5.3.12 19:43

Ono je to asi smazané… To by mě zajímalo, proč zas :think: Taky jsem tam psala a v seznamu témat to už nemám :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
5.3.12 19:45

Aha, prý smazáno na žádost zakladatelky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
5.3.12 19:48

werunka: dala sem odeslat a zmizelo mi všechno. Ted čtu,že to bylo smazané,tak asi proto.Už jsem si myslela,že sjem nějaká počítačově negramotná. Četla jsem poslední tři stránky,ale nechápu co tam bylo na smazání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová