Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ja ji taky hledala, psala jsem SZ admince, zda se diskuze smazala, nebo co se stalo.
Mozna se smazala z toho duvodu, ze to bylo psano anonymne a mohlo by to nekomu ublizit. ![]()
Nebo o smazani pozadala zakladatelka..
Kallkapa píše:levmah28 píše:To nevím.. leda, že by to bylo napsáno z nějaké „problémové“ IP adresy..
A jak admin může vědět jestli je to výmysl nebo ne?
Asi tak , třeba už dřív byly problémy .
Ale zase proč by zakladatelka žádala o smazání?
.
Snad nám to někdo vysvětlí
.
však ale také věci se píší anonymně, to by snad nikdo nenapsal pod svým nickem, tak dáš vědět co ti admin odepsala?
cica píše:
však ale také věci se píší anonymně, to by snad nikdo nenapsal pod svým nickem, tak dáš vědět co ti admin odepsala?
Pokud mi napise, tak ano
Ale myslim, ze napise i sem.
JÁ jsem jí jen malilinko sledovala,tak jsem admince též napsala,ale nechápu,proč by ji měli mazat,třeba na přání autorky-zakladetelky
,ale bohužel s tím už nic nenaděláme,i mě to malilinko mrzí
Pokud admin chce nebo na požádání musí smazat diskuzi,tak by tam mohl napsat že diskusi smaže.Nechat to tam třeba 3min než si to uživatelky přečtou.
nebo by se mohla udělat diskuze „Smazané diskuze“ a tam by se mohly ty smazaný napsat i s nějakým stručným důvodem, proč to bylo smazaný… ![]()
kate02 píše:
nebo by se mohla udělat diskuze „Smazané diskuze“ a tam by se mohly ty smazaný napsat i s nějakým stručným důvodem, proč to bylo smazaný…
To vůbec není špatný nápad!!
Tu dnešní smazanou disk.jsem taky sledovala a byla zvědavá co z toho vyleze a už to asi nezjistím.
![]()
BohunkaP píše:
O smazání mohl(-a) požádat adminy zakladatel (-ka). V takovém případě bývá, pokud se nepletu, diskuse mazána bez ohledu na vhodnost či nevhodnost.Je to asi dva týdny, co tu adminka psala, že zmizí-li diskuse, je zbytečné zakládat o ní diskusi novou „kam to zmizelo?“ Existují SZ na nick „admin“.
To je sice pravda, ale taky by se adminům mohlo stát, že budou zavaleni SZ s dotazy, kam zmizela ta a ta diskuze ![]()
Já konkrétně tuhle diskuzi neviděla, ale u jiných se stalo to samé. Vždyť by přece neměl být problém téma (název) nechat, klidně smazat všechny příspěvky a jen tam napsat třeba „diksuze na žádost smazána“ nebo „diskuze nevhodná, diskuze nesplňuje pravidla,…“. A tím by se určitě zamezilo i zakládání nových témat jako je toto.
levmah28 píše:
Pokud admin chce nebo na požádání musí smazat diskuzi,tak by tam mohl napsat že diskusi smaže.Nechat to tam třeba 3min než si to uživatelky přečtou.
Já bych byla pro to napsat, ale nechat to tam, neodstraňovat za 3 minuty. Co když třeba nakouknu a odejdu s tím, že večer nebo jindy dočtu. Pak by těch pár minut bylo smysluplných jen pro online uživatele ![]()
Příspěvek upraven 13.11.11 v 14:23
kate02 píše:
nebo by se mohla udělat diskuze „Smazané diskuze“ a tam by se mohly ty smazaný napsat i s nějakým stručným důvodem, proč to bylo smazaný…
strace píše:BohunkaP píše:To je sice pravda, ale taky by se adminům mohlo stát, že budou zavaleni SZ s dotazy, kam zmizela ta a ta diskuze
O smazání mohl(-a) požádat adminy zakladatel (-ka). V takovém případě bývá, pokud se nepletu, diskuse mazána bez ohledu na vhodnost či nevhodnost.Je to asi dva týdny, co tu adminka psala, že zmizí-li diskuse, je zbytečné zakládat o ní diskusi novou „kam to zmizelo?“ Existují SZ na nick „admin“.
To už je na adminech, posoudit, co jim vyhovuje víc - ne na nás.
Ten nápad Kate zní dobře.
Tak nic tak se asi nic nedozvíme, ale e fakt, že pak ti admini budou zavaleni SZ. Bych na nic takového nechtěla přijít, by se ve mě krve nedořezal vidět svého přítele někde u deníčku na fotce s nákou jinou a vypadat jak štastná roodinka. Jsem kvůli zakladatelce doufala že jde o omyl, no už se to asi nedozvíme - nebo jak na to přišla