Smazaná diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14090
5.3.12 19:49

:mrgreen: jojo to se stává :mrgreen: tak hlavně, že se to vyřešilo… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
5.3.12 19:51

Já jsem chtěla pochytit nějaké grifi,protože jsem za volantem taky děsný nervák.Trochu se ještě bojím,ale kvůli práci jsem si musela udělat řidičák.Tak sjem to chtěla pobrat jako školení,na co si dávat pozor abych nedělala.Nebo tak nějak.Tak budu muset asi víc jezdit a ono se do toho dostanu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
5.3.12 19:54

Teď hledím,že mám opravený i název diskuse.Tak je to jasné.Díky za vysvětlení. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
5.3.12 19:58

Tak můžeš mít svojí diskusi ;) v tom ti nikdo nebrání když zakladatelka tamtu zrušila, nebo se jukni jestli tu už není podobná ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
5.3.12 20:02

O řízení tu je pár diskusí, zkus vyhledávač…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
690
5.3.12 20:07

No teda, tak já se celý den těším, jak si to celé pročtu večer v klidu a ono to mezitím zmizí, grrrr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
5.3.12 20:22

Mně přijdou tyhle mazání na žádost zakladatelky takové zvláštní… Jako jasné, kdyby se tam dělo něco hrozného, někdo ji třeba napadal nebo tam někdo psal nějaké nepřístojnosti, ale jenom tak? Ale tak asi je to v pořádku :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
5.3.12 20:26
Angua píše:
Mně přijdou tyhle mazání na žádost zakladatelky takové zvláštní… Jako jasné, kdyby se tam dělo něco hrozného, někdo ji třeba napadal nebo tam někdo psal nějaké nepřístojnosti, ale jenom tak? Ale tak asi je to v pořádku :nevim: :mrgreen:

Taky mě to přijde zvláštní, to bychom si takhle mohli zažádat všichni a nezbylo by tu nic :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
5.3.12 20:36
Angua píše:
Mně přijdou tyhle mazání na žádost zakladatelky takové zvláštní… Jako jasné, kdyby se tam dělo něco hrozného, někdo ji třeba napadal nebo tam někdo psal nějaké nepřístojnosti, ale jenom tak? Ale tak asi je to v pořádku :nevim: :mrgreen:

8o 8o 8o 8o Angu, to čumím, že se mažou diskuze na požádání autorek…? To fakt? jak su stará tady na emiminu, tak tohle nevím..... :oops: :lol: :lol: . A proč? To bylo nějak závadné? Nebo sprosté?
Já jsem tu diskuzi zaregistrovala a říkám si, že tam vlezu, počtu si,…Páč papíry sice mám, ale můžu si s nima vytřít …víš co. Volant jsem nedržela v prackách tak 16 let, tak bych si měla asi udělat novou a ty stávají vrátit, co? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Bojíííím se jak čert kříže už… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
5.3.12 20:45

Kvatapko, taky si říkám :mrgreen:

Radu, též mě to překvapilo, když se mrknu do seznamu smazaných diskuzí, přijde mi jich na žádost zakladatelky smazáno celkem dost (když odmyslím kraviny typu reklama, nabídka atd.) Závadné ani sprosté mi to nepřišlo, možná zakladatelka čekala, že se to bude ubírat nějakým jiným směrem :nevim:

Si udělej kondiční jízdy, ne? Moji mamku tak vyděsil kdysi nějaký blbeček v náklaďáku, začal do ní nacouvávat a měl z toho děsnou srandu - ona v autě typu Brouk… No neřídí už víc jak 25 let :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
5.3.12 20:47
radúna píše:
Angua píše:
8o 8o 8o 8o Angu, to čumím, že se mažou diskuze na požádání autorek…? To fakt? jak su stará tady na emiminu, tak tohle nevím..... :oops: :lol: :lol: . A proč? To bylo nějak závadné? Nebo sprosté?
Já jsem tu diskuzi zaregistrovala a říkám si, že tam vlezu, počtu si,…Páč papíry sice mám, ale můžu si s nima vytřít …víš co. Volant jsem nedržela v prackách tak 16 let, tak bych si měla asi udělat novou a ty stávají vrátit, co? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Bojíííím se jak čert kříže už… :oops:

To nasere, co?? :mrgreen:
Co tak FB Radú??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20855
5.3.12 20:52

Zdravím,
diskuzi je možné smazat nebo uzamknout na žádost zakladatelky po domluvě s námi.

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
7.5.12 11:30

Nechápu smazání diskuze

Admini, proč byla smazána diskuze o očkování- nesouhlas s neočkujícími?

Diskuze byla slušná, ikdyž příkrá…

Tohle smazání bez varování mi nepřipadá normální- tíma sice bylo porvokativní, leč zatím slušné. Nepřipadá mi to ,,normální,, .

• Citovat
  • Upravit
9306
7.5.12 11:32

Tady to prostě takhle funguje :cert: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
7.5.12 11:33

@Šema no ale dříve to tak nebylo ne?
Chci vysvětlení, nic hroznýho se tam nedělo…!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová