Chybí mi přítelkyně

5
31.8.10 11:48

Chybí mi přítelkyně

Ahoj holky,
jsem na eMimču prvně. Občas jsem nakoukávala na diskuze, když jsem měla s malým nějaký problém,abych se uklidnila.

Mám rok a půl starého chlapečka, jsem štastně vdaná, máme krásný domeček, chodím do práce,která mě baví..ale přesto se cítím často hodně sama…chybí mi opravdová kamarádka. Ráda bych tady našla spřízněné duše na poklábosení a třeba i seznámení…tím se ale okruh potenciálních přítelkyň zužuje na Prahu a okolí. Psát si budu ráda s kýmkoliv, třeba i ze zahraničí :-)

Mám sice kamarádky,které mají stejně staré děti,ale vidíme se občas a řeč se točí kolem papání,kakání apod. Já bych si občas chtěla pokecat o životě, zajít na shopping, na kávičku …to vše samozřejmě s dětma…prostě pohoda..jazz…cantáre…Najdu takovou přítelku zde? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6565
31.8.10 12:11

Ahojky,
jsem z Prahy a mám 16 měsíční holčičku. Bydlíme v rod. domku celkem krátce a nějak jsem si tu kamarádku taky ještě nestihla najít. Kamarádky mám, ale bu´d daleko, nebo bezdětné a tudíž pracující, Tak kdybys chtěla pokecat tak napiš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
31.8.10 12:37

Holky, ja jsem taky z Prahy a presne, clovek jak je na materske mam 5mesicni holcicku.. tak sice spoustu pratel mel.. jenze se mu vzdalili, jelikoz bez deti jsou trochu nekde jinde…

Příspěvek upraven 31.08.10 v 12:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3735
31.8.10 12:42

ahoj,
i já se připojuju, že vzhledem k tomu, že mám 19m holčičku a známých jsem měla dost, momentálně se okruh mých známých zúžil díky tomu, že kamarádky se buď odstěhovaly, jsou bezdětné a nebo pracují a horko těžko se mnou půjdou odpoledne na hřiště :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
31.8.10 12:45

Marty, tak já jsem na tom taky tak nějak. Dokonce jsem si dala inzerát na seznamku :-D, zatím jdu s jednou holčinou v pátek do ZOO…ale myslím,že to budou spíš jednorázové akce. Chci takovou tu opravdovou přítelku :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
31.8.10 13:02

holky ja porad vymyslim, ze bychom se nekdy mohly hromadne sejit a udelat v Praze srazik, jdete se mnou do toho?:))

pedona: neboj, urcite nejakou pritelkyni najdes!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6565
31.8.10 13:05

Klidně jsem pro. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3735
31.8.10 13:09

Pendona - no já dopadla taky tak, že to zkouším přes seznamky :mrgreen: ale ono být prostě celej den s malou, občas někoho potkat je sice pěkné, ale prostě není to úplně dle mých představ a chybí prostě ta správná spřízněná duše :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6565
31.8.10 13:18

Já jsem se tady u nás přidala do mateřského centra abych poznala maminy z okolí, je to sice fajn, ale kamarádku jsem tam prostě nenašla, pokecám, ale prostě se nenašla žádná moje krevní skupina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
31.8.10 13:20

holky, ja teda kdyz potkam nejaky maminy tak se porad resi pleny,kakani,curani, kojeni, prikrmy .. nasrat:)
no mam par kamaradek bez deti ale, a chodime kazdy tyden na hodku do solny jeskyne s Gíťou pak na sklenicku:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
31.8.10 13:29

Tý bláho, do solný jeskyně bych šla, to by se Davčovi líbilo :-) Já mateřský centra nemusím, právě proto, že se tam neustále povídá o tom samým…vaření,kakání,čurání,papání.

Já tohle moc neřeším, přesto Davča v pohodě zajde na nočana, když nechce, tak neřeším a nebavím se o tom celý odpoledne…jí normálně a když nechce, tak nedostane.

Já nevím, jak u vás, já Davču beru všude s sebou, je zvyklej se mnou chodit na kafe, shoppingovat, apod.Krom kadeřnice apod…to jsou moje privátní chvilky.

Ale prostě,přijdu si sama,no…

Se srazem nadšeně souhlasím :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3735
31.8.10 13:32

no taky mě to mletí o dětech 24 hodin fakt nebere…hlavně jsem to nikdy moc neřešila, prostě s malou tak nějak instiktivně fungujeme…taky jí beru hodně s sebou…ale vínečko s kámoškou provozuji výhradně bez malé :mrgreen: to je prostě můj večer a hlídá tatínek :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
31.8.10 13:38

no ja se zitra chystam poprvy do materskyho centra no jsem na to zvedava:-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
31.8.10 13:40

jj taky beru holku vsude sebou, teda na koncert klasiky to neslo, to nam bylo taktne naznaceno, ze to neni zrovna dobry napad… ale treba na nehty si zajdu sama, a uz jsme byly i v cajovne s malou:) a tu solnou jeskyni tedy kazdy tyden hodinku… tu mame spolu, jako takovou damskou jizdu…
Ale poprve za skoro pulrok, vyrazime s manzelem na veceri :)) hlida teta!!! se musim hodit do gala :jazyk:vyprat paruku:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3735
31.8.10 13:42

já do jednoho taky chodím na takové cvičení s dětmi, Terezku to baví, tak v tom pokračujeme…mě teda moc ne, ale zase se malá unaví a je mezi dětmi, trochu prpoberu s mamina jídlo a počasí a jde se domů :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová