Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
My to jako děti měli nakonec rozdělené v krabicích podle barev, je to jednoduché na udržování a je jasné, kde hledat.
Zkus to udělat jako já s MERKUREM… Kufřík je z HORNBACHU za 110 korun, ty oranžové krabičky jsou vyndávací. Když bude synátor stvět něco většího, může vytáhnout jednotlivou krabičku a nosit ji s sebou…
Tou dobou moc vychytaných krabiček nebylo… měli jsme to normálně v krabicích od lega a ty se pak seskládaly do jedné skříňky, která na ně byla vyhrazená, ono stejně, když se stavělo, tak byly všechny otevřené a dokola podél pokoje.
Juro to je jak reklama na emimino vedle toho kufříčku ![]()
My to zatím máme také po krabicích, ale malý to teď neřeší, takže si ráda přečtu vaše rady, abych se pak mohla taky zařídit.
Jinak do toho kufříku od Jury by se nám vše nevešlo
Abys věděla, že nejenom ty se pereš s místem - já dávám taky čtyři nebo pět rozestvěných modelů do krabice od jednoho… A to si říkám, jestli by nebylo možné je nějak „zazipovat“… ![]()
Tak to neporadím, my toho měli s bráchou jednu velikou krabici, sesypaný vše dokupy, když se to vysypalo na zem, zabralo to celej obývák. Vzteklý děti jsme nebyli, takže jsme si to vždycky našli ![]()
Kakiko, mám těch kufříčků asi deset. Jejich výhoda je mimo jiné to, že ty krabičky se dají vyndat a mezi sebou zaměnit… Takže „střeva“ kufříčku si aktuálně přizpůsobím tomu, co tam skladuju. Kufříčky, co mají napevno vylisované přihrádky, nejsou tak variabilní.
Holt mám rád sofistikované výrobky… made in Izrael… a nejen v plastech… ![]()
no my máme zatím duplo, takže to skladujeme v jednom velkém šuplíku. ale nevím co budeme dělat, až přejdeme na menší dílky. Klárka je taky nervák, takže taky občas lítají kostky po půlce obýváku
ale ona hledá velmi ráda stylem, že ty krabice obrátí vzhůru nohama.
Ještě mě napadlo - samotné uložení dílků moc neřeší, chce to naučit dítko díly třídit, což je někdy o nervy, jojo…
A je dobré taky pořídit nějaké plato se zdviženým okrajem na přenášení většího počtu dílků - něco jako odkapová miska pod květináč, ale obdélníková…
Za mých mladých let jsme měli takové misky ve fotokomoře na pionýrském domě, na vyvolávání fotek (byla v jedné nalitá vývojka a v druhé ustalovač).
zabalit do krabice a poslat k nam, ja uz si s tim poradim ![]()
kamoska ma takove nizke velke ploche plastove boxy pod posteli. boxy myji kolecka a byly drahe jak krava.
Pudli, to znám z brněnské IKEY… Koupit tak maximálně jeden nebo dva, víc eeee
Právě z důvodu poměru cena/využitelnost jsem si pořídil ty svoje ploché kufříčky.
My máme velký plochý box s kolečky (drahý až tak moc nebyl, tak 200
)- ten je na větší kostky. A pak máme několikero menších plastových krabiček s víky (takových těch jako na jídlo) a v nich rozdělené střechy, věci na auta, ty úplně mini kostičky apod. Podle barev bych to nedělala, v tom půjde špatně hledat ![]()
Ahoj my máme doma kotičky lego v ikeáckých plastových krabicích jako všechny ostatní hračky jsem protorné na kolečkách dají se naskládat na sebe a barvně skombinovat
![]()
tak já mám na duplo taky dvě krabice s víkem na kolečkách,v jedné jsou kostky,podložky,okna,v druhé je krabička od salátu ta velká,v tom jsou pajduláci a zvířátka a v boxu jsou pak auta,traktory a další jezdidla
co máme duplo domek,tak ten do toho neplantám,je v origo krabici,aby to nepojedla malá,jsou tam některé dílky pidi,tak si syn řekne že chce domek a staví na posteli