Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Našla jsem tuhle diskuzi, a musím říct, že už mi to taky chybí, od nějakých 4 měsíců po porodu. Je to zvláštní, měla jsem nic moc těhu, 5 měsíců zvracení, a tak. Porod taky žádná sláva, 15h ukrutných bolestí. A teď? Vzpomínám s úsměvem na tváři na to těšení se na mimíska, až ho uvidíme zase na dalším ultrazvuku, na monitory, a tak.
Za půl roku už se chceme snažit o druhé, tak uvidíme.
Chceme je mít brzy od sebe.
Jo na pupík si také občas vzpomenu, je to krásné období, ale já už to niky nezažiju. Dvě děti stačí
.
A moje děti mají 2,5 roku od sebe a někdy si říkám, že jsme mohli půlrok ještě počkat, ale to je tím, že malá je pěkná expertka ![]()
Byla bych těhotná pořád, byl to úžasný stav!
Mám kolem sebe teď samé těhulky, tak si bříška aspoň pořád hladím. Přítel další už nechce, ale já bych to ještě jednou zažít chtěla
Tak to ja bych byla tehotna taky porad a ac jsem mela oba porody komplikovany, tak bych i rodila porad
.
Ale ja se chystam za 4 roky chlapa premluvit jeste ke tretimu, tak snad ten zazrak jeste zaziju ![]()
Určitě jsem tak brzy po sobě další dítě nechtěla, ale v poslední době si říkám - proč ne, tak ty dva roky od sebe bych klidně brala…no a zrovna včera jsem ležela v posteli a nemohla usnout a představovala jsem si, jak jsem skoro se zatajeným dechem měla ruk na bříšku a cítila, jak malý kopal…a říkala jsem si, že to mi teda fakt chybí…tak třeba příští rok touto dobou už si ten pocit zase vychutnám ![]()
No fuj, já jsem jen ráda, že už je to břicho pryč, nevrátila bych to ani za nic! ![]()
Jo těhotenství je prostě krásný období, i přes všechna vyšetření a trable, za nějaký čas na to každá ráda vzpomíná a třeba by chtěla další. Tak Vám holky přeju, at jste zase v tom
, jak si přejete
, Samozřejmě, až bude čas. Já se těším na druhý
, tak asi za 1 - 2 roky se pokusíme o druhý.
Nemůžu se dočkat. Ted si užívám Viktorky, roste jako z vody a je s ní už sanda. Stejně je to zázrak přírody. Si vemte, že jen ze 2 buněk vznikne miminko, nový život
![]()
Já taky