Čím mazat prsa a bříško?

1819
5.12.11 22:46

čím mazat prsa a bříško?

Ahoj holky:-)opet se na vas obracim pro radu…nemate nejaky tip na krem nebo olejicek,kterym je dobre promazavat prsa?jsem sice na zacatku tehotenstvi, 5.tyden,ale mam silene pnuti v prsou,az to boli,tak jsem myslela jestli byste mi nemohly doporucit nejaky vami oblebeny krem ci olej,ktery by mi pomohl…moc diky za rady…
Martina :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5misa6
5.12.11 22:55

Břicho můžeš mazat čímkoliv,já mám krém od Mamavitu.A prsa nemažu :-D

• Citovat
  • Upravit
6956
5.12.11 23:09

Ja mazu Elancylem, ale je pekne drahej
Na noc mazu olejem od Nobilis tilia:) vse je super!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
5.12.11 23:09

Jsem 36 tt a nemam ani jednu strii a to mam bricho obrovske :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.12.11 23:12
Janichka píše:
Ja mazu Elancylem, ale je pekne drahej
Na noc mazu olejem od Nobilis tilia:) vse je super!!!!

Já jsem poctivě mazala taky Elancylem - spotřeba obrovská, to balení není nijak moc velké a já jsem v používání kozmetiky docela velkorysá. Ale strie se udělaly - myslím až tak od 8. měsíce a není jich moc, ale jsou široké, rozestouplé. No celkově nic moc. Tak se přikláním k tomu, že je to spíše rodové. Promazávat asi ano, ale možná příště (pokud nějaké bude) nezvolím to nejdražší. :?

• Citovat
  • Upravit
2458
5.12.11 23:16

já měla eucerin či jak se jmenuje, pro těhotné přímo proti strím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1819
5.12.11 23:19

holky,diky moc…a nemate nejaky trik na bolestiva prsa?uz ted v 5tt se mi rychle zvetsuji,a vazne docela boli,tak uz nevim co mam delat:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
5.12.11 23:45

Já mazala také Elancylem a ten jsem střídala s olejíčkem pro těhotné z Rossmanna ta jejich značka. A prsa mi popraskala..na to nepomohlo zkrátka nic a břicho zatím v pohodě ani jedna strie..zato ta prsa stojí fakt za to :| :roll: . Takže taky myslím, že je to hodně o genetice a mázání určitě pomůže, ale nevím jestli popraskání ovlivní. :think: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
5.12.11 23:55

Ty prsa me bolely hned od pocatku thu:( al prestalo to kolem 16 tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3066
6.12.11 04:22

Já jsem se mazala MamaHipp sanft ,ale pak jsem se mazala dětským olejčkem a Johnson's Baby :palec: A strie pořád nikde :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
6.12.11 05:24

Já mazala prvně olejem a krémem z DM - Mamalove a pak ke konci od Hippu MamaHipp sanft a nepopraskalo, ale myslim, že je to individuální. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9675
6.12.11 05:37

Také mažu babylove zDM a na pnutí prsů mi pomáhá na značce zas tolik nezáleží hlavně mazat od začátku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
6.12.11 07:37

Holky asi Vás nepotěším, já mazala tím nejdražším krémem, strie nikde až do porodu, pak mi popraskalo komplet celé bříško, spíš záleží na kvalitě vaší pokožky, takže pokud vaše mamka má strie, vy je s největší pravděpodobností budete mít taky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
6.12.11 08:03

Já mazala cca od 7 tt olejem z DM, ale dělalo se mi špatně z jeho vůně, pak dětským olejíčkem a nakonec jsem skončila u krému Cien z Lidlu (modrý, hutný) a strie se mi žádné neudělaly… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
6.12.11 08:05

V olejíčku proti striím MamaHipp se od začátku těhu prakticky koupu :mrgreen: ,mažu bříško,boky,prsa - nevynechala jsem ani jeden večer a strie nikde 8o ,bříško už ale mega :mrgreen: !Snad to vydrží ještě těch 5 týdnů :zed: ,ikdyž možné je všechno :nevim: …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí