3D UZ a placenta na přední straně

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
746
5.12.11 16:49

3D UZ a placenta na přední straně

Ahoj, dnes jsem se objednala na 3D ultrazvuk, ale teď jsem četla, že když mám placentu na přední straně, tak nemusí být mimi moc vidět :? Máte s tím nějakou zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14942
5.12.11 16:54

to je nějaká ptíkovina,já mám placentu taky tak a UZ i 3D šel naprosto bezproblémů.neboj :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
5.12.11 16:56

:D Mám,taky jsem ji měla , malou jsem viděla - obličej až ve 33 tt,až se placenta trošku vlivem růstu břicha posunula víc do boku,jinak do té doby se ta naše princezna úspěšně schovávala . Ale to je o tom,jak je mimi uložené,jak je natočené do pánve a kde je placenta. My to měli vše v jednom. Takže takhle .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
577
5.12.11 17:04

Taky jsem mela placentu na predni strane a na UZ i 3D UZ bylo vzdycky vsechno v pohode videt:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
5.12.11 17:05

Já ji mám taky vpředu a nikdy nebyl problém mimi vidět. Akorát jsem cítila silnější kopanečky až po 22tt a bylo mi řečeno, že je to tou placentou, že to jakoby tlumí. jinak žádný problém s UZV nebyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
5.12.11 17:18

tak to jsem ráda :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31379
5.12.11 17:55

no, nemusí…já z něj žádný velký zážitek ani obrázky nemám, ta placka tam fakt dost překážela. On je problém hlavně v tom, že ten 3D uzv to umí odfiltrovat, ale holt už to není ono, je to hodně upravený obraz (vůbec celý 3D je vlastně jen počítačová simulace). Naopak pohyby jsem cítila abnormálně brzo, ač mi taky tvrdili, že to bude později a tlumené, tak to pravda nebyla. Běžný diagnostický uzv byl vždy v pořádku vidět, s tím si lékař poradí hravě.

ale třeba budeš mít štěstí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
5.12.11 18:46

Já jsem měla při minulém těhotenství placentu na přední stěně a rozhodně ničemu nevadila. Malý byl krásně vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
5.12.11 19:28
Monika24 píše:
Ahoj, dnes jsem se objednala na 3D ultrazvuk, ale teď jsem četla, že když mám placentu na přední straně, tak nemusí být mimi moc vidět :? Máte s tím nějakou zkušenost?

Tak to slyším prvně. 8o V prvním těhu jsem měla placentu vzadu, malej byl vidět perfektně, ale nechtěl ukázat obličej, který pořád mačkal do placenty a že se filmovat nebude a nebude… Při druhém dítěti jsem měla placentu v předu a malej při filmování nedělal problémy a byl vidět krásně… :lol: 8) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2627
6.7.12 23:17

Otevírám téma znova. Ráda bych se zeptala, co to vlastně znamená, že mám placentu na přední straně a typ placenty 2 až dokonce 2+. Předem děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí