Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj jsem v prvnim trimestru a porad bych spala.dnes jsem spala do 12h
a opet nic neudelala jak to jak to řešíte u vás ?
![]()
A proč bys nemohla spát? Máš na to právo. Jsi těhotná. Všechno ostatní jde stranou. ![]()
Tělo si řekne, co samo chce. Takže odpočívej a hlavně se nepřepínej
I když já byla unavená tak, že bych spala pořád ještě ted (14tt.) a zjistila mi nízky krevní obraz, tak budu brát myslím železo a mělo by se to zlepšit ![]()
Spi co nejvíc potřebuješ. Já chodím třeba spát s malým přes oběd, bez jednoho spánku přes den odpadám už v pět hodin ![]()
jen si to užívej a klidně spi. já spala celé těhu a vubec toho nelituji. jen toho že u druhého si to už tolik nevychutnám. jo a je to normální když jsi těhu.
Barborka4 píše:
Ahoj jsem v prvnim trimestru a porad bych spala.dnes jsem spala do 12ha opet nic neudelala jak to jak to řešíte u vás ?
![]()
Nijak, prostě spi, úklid fakt počká
Já prospala i dovolenou ![]()
Ono je nejhorsi mam dcerku 4roky a nevim jak to zorganizovat aby mnela uvareno atd
tet teprve jsem vyndala kure a obed bude mit dost pozde ![]()
Já jsem prostě první trimestr nestíhala a ani se nesnažila
Uklidila cca jednou za 14 dnů a vařila na více dnů najednou, naštěstí mi vypomohla tchýně, občas nám uvařila i ona. A já jsem spala a spala, v osm večer večerka
Dneska bych to už řešila možná i paní na úklid..
Girly píše:
Já jsem prostě první trimestr nestíhala a ani se nesnažilaUklidila cca jednou za 14 dnů a vařila na více dnů najednou, naštěstí mi vypomohla tchýně, občas nám uvařila i ona. A já jsem spala a spala, v osm večer večerka
Dneska bych to už řešila možná i paní na úklid..
tak pani na uklid si dovolit nemuze bohuzel tady nikoho nemam jenom EMIMINO ![]()
a malou do školky dát nemůžeš? alespoň na chvilku? a co se týče jídla, nemáte tam nějakou závodní jídelnu, nebo tak něco, kvalita nebývá nejlepší, ale na chvíli, než ti bude líp by se to dalo zvládnout, ne? úklid bych asi moc neřešila a požádala bych partnera o max.pomoc, to prostě musí pochopit
já jsem taky totálně grogy, ale malá už mi přes den nespí, takže se tu plížím jak mátoha. Navíc je mi strašně zle, nemůžu do kuchyně ani vejít aniž by se mi zvedl žaludek. Mám to zatím jen pár dní, ale nevím jak to budu dál dělat, nejsem schopná uvařit. Manžel i já to rozchodíme, ale pro malou je teplé jídlo potřeba ![]()
Jinak první těhotenství jsem taky prospala, to bylo všechno tak nějak jednoduché ![]()
Ahoj všem maminkám.Já jsem už v poslední fázi a jsem tak unavená,že mě to ale vážně vadí.Mám porodit tento měsíc..mám ale dcerku a blíží se Vánoce a já nejsem schopná nic dělat.Leda že bych si dala energetický nápoj,abych uělala vánoční výzdobu,uklidila byt a konečně dopřipravila místo pro miminko.No nemám sílu
Tak já si jdu zase lehnout,přepadá mě unava… ![]()
Ahoj,je tu tu někdo,kdo je taky tak děsně unavený,neschopný ničeho,náladový?Do toho 4letá dcerka,práce mi stojí a já jsem jak mátoha a do toho nervní.Kdy to přejde???při prvním těhu jsem to taky měla,ale nevím od kdy a bylo to snažší.Neměla jsem malou…