Kdy po porodu k dětskému lékaři?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
196
5.12.11 12:20

Kdy k dětskému lékaři??

Ahojky všem, chtěla bych se jako vystresovaná prvorodička zeptat zde těch zkušenějších maminek, kdy po porodu mám navštívit dětského lékaře? Někde jsem četla, že dokonce snad chodí na první prohlídku Dr. až domů,ale v dnešní době mi to příjde nepravděpodobné. A otázka druhá zní, kdy se k takovému doktorovi vůbec přihlásit, před porodem nebo sama pak po porodu?? předem se omlouvám těm ktzeří si budou myslet jak sem ,,blbá,, ale jelikož sme změnily bydliště nemám výhodu domácí půdy jak se říká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20662
5.12.11 12:24
malakajka píše:
Ahojky všem, chtěla bych se jako vystresovaná prvorodička zeptat zde těch zkušenějších maminek, kdy po porodu mám navštívit dětského lékaře? Někde jsem četla, že dokonce snad chodí na první prohlídku Dr. až domů,ale v dnešní době mi to příjde nepravděpodobné. A otázka druhá zní, kdy se k takovému doktorovi vůbec přihlásit, před porodem nebo sama pak po porodu?? předem se omlouvám těm ktzeří si budou myslet jak sem ,,blbá,, ale jelikož sme změnily bydliště nemám výhodu domácí půdy jak se říká.

Tak tady u nás na první Ko chodí lékař domů,u nás teda nebyl,šli jsme my k němu,asi dva dny po tom,co jsem přišli z porodnice.Před porodem jsem jen zavolala,jestli mi dítko k sobě veme,po porodu se tam zavezl propouštěcí formulář ze špitálu.

Příspěvek upraven 05.12.11 v 12:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
5.12.11 12:24

Pediatra by sis měla vybrat ještě před porodem.. Já jsem s ním byla domluvená, že v den puštění z porodnice mu zavolám a domluvíme se na prohlídce. Dal mi na výběr, že buď může přijet k nám domů (běžně se to dělá) nebo máme přijet hned cestou z porodnice. Tak jsme jeli. Každopádně je zákonem dané, do jaké doby po porodu se musíš dostavit k dr., ale to přesně nevím, kolik je to dní :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Any11
5.12.11 12:25
malakajka píše:
Ahojky všem, chtěla bych se jako vystresovaná prvorodička zeptat zde těch zkušenějších maminek, kdy po porodu mám navštívit dětského lékaře? Někde jsem četla, že dokonce snad chodí na první prohlídku Dr. až domů,ale v dnešní době mi to příjde nepravděpodobné. A otázka druhá zní, kdy se k takovému doktorovi vůbec přihlásit, před porodem nebo sama pak po porodu?? předem se omlouvám těm ktzeří si budou myslet jak sem ,,blbá,, ale jelikož sme změnily bydliště nemám výhodu domácí půdy jak se říká.

Pediatra uz si musis najit pred porodem, v porodnici budou chtit jeho jmeno… on ti rekne, co a jak.. jestli prijde k tobe domu nebo prijdes za nim, tohle je individualni, doktorka u mne po porodu loni byla doma. Nekde treba nechodi.

• Citovat
  • Upravit
3138

Ahoj, zavolej před porodem (klidně měsíc) k té doktorce ke které budeš chodit. Ona ti řekně, jestli vás veme, jinak musíš hledat dál. V porodnici nahlásíš jméno lékaře kterýho sis vybrala. Ještě z porodnice (nebo až přijdete dom) zavoláš té své dětské a ona přijde domů, myslím tak druhý den co budete doma..Rozhodně co nejdřív. Ona ti už řekně všechno další..

J.

Příspěvek upraven 05.12.11 v 12:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11

Nez prispevek dopisu, jsou tu tri.. ;)

• Citovat
  • Upravit
3138
5.12.11 12:26

dupl.

Příspěvek upraven 05.12.11 v 12:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
5.12.11 12:26

Pediatrovi jsem volala v 8. měsíci, jestli mi malýho vemou. A rovnou mi řekla, jak to u nich chodí. Měli jsme v den, kdy nás propouští zavolat doktorce a domluvily bychom se. A šli jsme k ní druhý den, co jsme byli doma- teda manžel :oops: já nebyla schopná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4415
5.12.11 12:29

k nám dr. přijela druhý den po propuštění z porodnice. Když nás propouštěli, zavolala jsem jí a ona druhý den přijela. Jinak přihlásit - zeptat se,jestli nás vezme jsem byla asi v 7měsíci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
5.12.11 12:29

Tak já sem volala k dr asi v sedmém měsíci,jestli ho veme :) Vzala, jen chtěla dát vědět až se bude blížit porod a pak až budem doma. Když nás pustili z porodnice,tak jsem volala,že už jsme doma a druhý den přišla k nám domů a i si vzala papíry z porodnice. Pak jsme asi měli přijít za týden nebo 14dní k ní :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50125
5.12.11 12:45

My šli poprvé k pediatrovi asi po týdnu, co nás pustili domů. Nejdříve jsem tam volala, jestli mě vezmou a kdy mám přijít. Pak nám psal kontroly co 14 dní a pak jsme snad chodili po měsíci nebo i dříve, když mělo být očkování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
5.12.11 12:46

K pediatrovi jsem malou zaregistrovala cca někdy po 30tt, kolem termínu jsme byly v telefonickém spojení a ten večer, co jsme se vrátily z porodnice přišla Dr. k nám domů na první prohlídku ;)

• Citovat
  • Upravit
196
5.12.11 12:51

Všem moc děkuji za odpovědi, už hledám toho pravého, abych si vše zjistila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
5.12.11 13:18

u nás dokonce jméno dětského lékaře vyžadovali v porodnici, takže určitě dopředu. A taky u nás na první prohlídce byla doma ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3833
5.12.11 13:19
malakajka píše:

Já nás hlásila před porodem, v porodce chtějí vědět jméno pediatra. A k doktorovi jsme museli hned druhý den po návratu z porodky. Tak nám to v porodce nařídili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí