Pohyby ve 22. týdnu těhotenství

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
418
4.12.11 15:23

Pohyby 22tt

Ahoj holky chtela jsem se zeptat citim pohyby uz od 18tt ted uz celkem dost ale dnes se nic nedeje, prijde mi to divny jsem ve 22tt je mozny ze treba taky den dva nic necitite nebo je musite citit ted uz kazdej den?? Jete ke vsemu mam porad takovej zlutej vytok malilinkato nahnedlej ale malinko byla jsem uz vuci tomu i naultrazvuku vysetreni atd ale vse v poradku ale porad mi to neprestalo :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5misa6
4.12.11 15:26

Tak výtok je normální,pokud nezapáchá.Pohyby máš ještě nepravidelné,takže 2 dny může kopat a pak třeba 4 dny nic.

• Citovat
  • Upravit
64
4.12.11 15:31

Ahoj Jani,
neboj, ja to mela s pohyby uplne stejne a bylo to v naprostem poradku. Pak jsem vypozorovala, ze se miminku nelibi, kdyz lezim na zadech. Takze kdyz jsem cely den necitila pohyby a byla z toho nervozni, tak jsem si pak vecer lehla do postele na zada a ono se vzdycky do deseti minut ozvalo :) Treba taky najdes nejakou takovou polohu a ono ti to pak aspon prida na klidu :palec:
No a co se tyka vytoku, tak s tim jsem taky bojovala cele tehu, to je taky normalni.
Mej se :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
4.12.11 15:32

Myslím,že to u mě tak bylo - ne každý den byla gymnastika :think: ,ale max.jeden den,víc ne…večer nebo nad ránem už to ale bylo tady!Hodně jsem vyšilovala,ale tajně,v duchu jsem věřila a doufala,že to zase začne!Většinou mi pomohlo si lehnout na levý bok a trošku se víc přehoupnout na bříško nebo holky radily si lehnout na rovno - na záda a pak si lehnout na bok nebo taky cinknout u bříška minutkou a vzbudit ho/ji - tohle jsem ale nikdy nezkoušela,bylo mi líto ho/ji budit :nevim:
Později už se miminko ozývalo opravdu víc a sakra pravidelně :mrgreen: ,tedˇ už si kolikrát dělám starost o to,kdy jako spí :mrgreen: !?!
Určo bude vše v pořádku ;) a kdybys měla fakt strach,tak se neboj a radši mazej k dr. popř. na pohotovost!!!
Výtok by neměl být problém,pokud je to vyšetřené…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12003
4.12.11 15:36

Přesne jak rika lev, sama jsem kolem toho 22 tydne prcka treba 5 dni necitila a pak zase vyvadel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
karolínka12
4.12.11 15:40

ad výtok

výtok by neměl být moc žlutý a nahnědlý už vůbec ne; spíš by to chtělo zaběhnout za doktorem na poradu

• Citovat
  • Upravit
3112
4.12.11 16:14

Jsem na tom stejně jako ty. Pohyby cítím od 17. týdne a od té doby denně. Ale někdy když mám ruku na bříšku a dlouho prcek nekope, tak začnu být nervózní. Sem tam zatřepu lehce s bříškem a modlím se, aby už konečně kopl. Pak se ale ozve a je to úleva. Už sem začala uvažovat o koupi Angelsound, ať slyším :srdce: Ale asi je ještě dost brzo, aby to bylo opravdu pravidelné :) A pak spoléhám na vnitřní pocit, že je všechno ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
4.12.11 16:18

Jo a taky jak říkali ostatní, je to více cítit když ležím na rovném na zádech. Ve stoje zatím nic nevnímám, lepší je polosed, nebo úplný leh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
4.12.11 17:07

Naše měla taky poměrně dlouho doby kdy jeden den byla aktivní a pak jsem třeba 2-3dny nevěděla téměř nic a sledovala každý sebemenší pohyb. Takže za mě tak yneboj, taky bych řekla že to je normální…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
4.12.11 19:02

..

jj, taky sem to tak nak mela ale jeste se mi nestalo ze by byla takhle uplne v klidu ze bych fakt necitila anoi kopanecek :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
4.12.11 19:17

No zalezi jaky mas vnitrni pocit.pokud mas obavy tak si pro svuj klid zajed na pohotovost.lepsi nez se stresovat a nebo nfco zanedbat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
5.12.11 09:33

Pro jistotu je lepší na pohotovost zajet, ale ve 22.tt není pravidlem, že vůbec máš pohyby cítit natož pravidelně.
Mě teda opravdu kope ve 23tt pořád, ale dr. říká, že mám neobvykle hyperaktivní dítko :-)
jinak když si nejsem jistá, sednu si k počítači, pustím hudbu (teď si oblíbil taneční indickou :-D) a do pár minut malej cvičí jak divej :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16244
5.12.11 11:18

ja jsme ve 21tt (20+4tt) a zadne pohyby necitim.. vubec ale vubec nic. Ani motylky ani bublinky natoz tak radne pohyby a kopance :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
5.12.11 11:29

ale ja uz je prave citila dobre od toho 18tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie