Nárazové krvácení, pak špinění

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
4.12.11 09:03

Narazové krvácení pak špinění

Ahoj holky.Včera večer sem ležela v posteli,když ze mě začla týct krev :( hned sem šla na wc a krev byla i po utřeni,byla normálně červená ale nebylo jí tolik.V noci a ráno už je špinění,těd taky špiním,nic mě nebolí.Zejtra se chystám k dr.jinak jsem 6.týdnu.Díky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
240
4.12.11 10:03

Ahoj :kytka:
Já měla teď stejný problém jen jsem začala krvácet po sexu ale jsem 16tt. Doktor mi zjistil hematom a dal prášky na udržení těhu. Do pondělí bych asi nečekala a jela na pohotovost…ale to je na tobě.
Držím palečky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
4.12.11 10:12

Ahoj. Měla jsem taky podobný problém, ale s tím, e to ještě provázela bolest. Jak já byla vyděšená, ráno jela na pohotovost, ale vše bylo ok. :nevim: Dokonce mi nikdo nevěřil, že jsem krvácela :cert: Tak moc držím pěsti, aby to tak bylo i u tebe :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5545
4.12.11 10:30

Ja krvacela a spinila celej prvni trimestr a dobre to dopadlo. Pokud by si zacala krvacet znovu tak radsi zajed na pohotovost. Jinak na krvaceni pomaha ascorutin, je volne prodejny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1433
4.12.11 11:01

Krvácela a špinila jsem u dvou těhotenství - u jednoho to vedlo k potratu (zamlklé a pak spontánní potrat), u druhého to dopadlo dobře a mimi se udrželo. Nečekala bych a jela hned, aspoň tě zkontrolují. Přeju, ať je to OK!!! To špinění jsou podle mne zbytky toho zakrvácení, hlavně že krvácení nepokračuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
4.12.11 15:39

Ahoj, ja mela stejny problem jako Nainuva. Nejen krvaceni, ale i dost velke bolesti v podbrisku. Kdyz jsem pak byla na pohotovosti, tak jsem uz jen spinila a vypadalo to, ze mi snad ani neveri a rikali, ze spineni je v tehu normalni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí