Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj ![]()
Já měla teď stejný problém jen jsem začala krvácet po sexu ale jsem 16tt. Doktor mi zjistil hematom a dal prášky na udržení těhu. Do pondělí bych asi nečekala a jela na pohotovost…ale to je na tobě.
Držím palečky ![]()
Ahoj. Měla jsem taky podobný problém, ale s tím, e to ještě provázela bolest. Jak já byla vyděšená, ráno jela na pohotovost, ale vše bylo ok.
Dokonce mi nikdo nevěřil, že jsem krvácela
Tak moc držím pěsti, aby to tak bylo i u tebe ![]()
Ja krvacela a spinila celej prvni trimestr a dobre to dopadlo. Pokud by si zacala krvacet znovu tak radsi zajed na pohotovost. Jinak na krvaceni pomaha ascorutin, je volne prodejny.
Krvácela a špinila jsem u dvou těhotenství - u jednoho to vedlo k potratu (zamlklé a pak spontánní potrat), u druhého to dopadlo dobře a mimi se udrželo. Nečekala bych a jela hned, aspoň tě zkontrolují. Přeju, ať je to OK!!! To špinění jsou podle mne zbytky toho zakrvácení, hlavně že krvácení nepokračuje.
Ahoj, ja mela stejny problem jako Nainuva. Nejen krvaceni, ale i dost velke bolesti v podbrisku. Kdyz jsem pak byla na pohotovosti, tak jsem uz jen spinila a vypadalo to, ze mi snad ani neveri a rikali, ze spineni je v tehu normalni…
Ahoj holky.Včera večer sem ležela v posteli,když ze mě začla týct krev
hned sem šla na wc a krev byla i po utřeni,byla normálně červená ale nebylo jí tolik.V noci a ráno už je špinění,těd taky špiním,nic mě nebolí.Zejtra se chystám k dr.jinak jsem 6.týdnu.Díky