Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Za cca 2 týdny to budou 3 měsíce, co se mi narodila holčička. A já už toužím po druhém. Těhotenství, bříško, porod, to těšení. Docela mi to chybí. Je to normální? Jak je to u Vás? Manžel by rád až 5 dětí
![]()
Tak pokud manžel chce, tak do toho běž
Taky se mi občas zasteskne, ale já bych spíš brala, abych malou mohla do toho břicha občas narvat. Nevím jestli bych si druhé těhotenství s tak malým mimčem užívala.
Tak normální to určitě, ale já to tak každopádně nemám. Břicho jsem měla obrovský, takže mě teda nechybí vůbec a vůbec ten konec těhotenství byl hrozný, těšila jsem se na porod a teď si to teprve užívám. Druhé dítko plánujeme, ale až tak za rok a půl, dva … brzy po sobě bych děti nechtěla. Rozhodně bych si to neužila a dvě děti brzy po sobě asi taky ne. Ale pokud po tom toužíte, tak proč do toho nejít?
No, hele, těhotenství možná bylo fajn, ale ten kolotoč potom
Já teda rozhodně ještě nějakej tek rok počkám, až bude malej samostatnější ![]()
hmvpapir píše:
Za cca 2 týdny to budou 3 měsíce, co se mi narodila holčička. A já už toužím po druhém. Těhotenství, bříško, porod, to těšení. Docela mi to chybí. Je to normální? Jak je to u Vás? Manžel by rád až 5 dětí![]()
Taky mi to moc chybi… strasne moc.
No takhle brzo po sobě to by bylo bláznovství. Až tak za cca 2 roky. A já tolik dětí neee
, stačí 3. Já tvrdím, že 2 jsou málo a 4 je moc. Takže 3 - zlatá střední cesta, akorát.
Mě bříško chybělo hodně, teda kolem toho třetího už tolik ne, ale v poslední době se mi zase zastesklo. Ale už to nikdy nebude takové jako poprvé ![]()
suik píše:
Mě bříško chybělo hodně, teda kolem toho třetího už tolik ne, ale v poslední době se mi zase zastesklo. Ale už to nikdy nebude takové jako poprvé
To asi ne..ale bude to zase jiné, také hezké
Jééé a jak mě chybí…
a nedaří se a nedaří
a už zase mám stavy,že na těhulky koukám závistivě
Jsem ráda, že nejsem blázen
. Zrovna jsem tuhle říkala kamarádce, jak mi chybí bříško, kopání a hlavně to, jak se malinká narodila, oni mi jí dali na břicho a já ji osahávala, horkou, ulepenou, malinkou… Chci to ještě určitě minimálně jednou zažít, ale určitě počkám, až bude malinká trošku samostatná. Odstup 3 let pro mě ideální ![]()
Rekla bych, ze to ma dost mamin … na me to dolehlo spis az ted po druhem tehu, nejspis proto, ze vim, ze uz ten pupik asi nikdy nebude … prvni tehu bylo super, druhe provazely celkem dlouho nevolnosti ale jinak taky super, zadne vetsi problemy, porody super, brisko akorat - mame deti 2 roky od sebe a je pravda, ze to druhe tehu strasne uteklo a pak teprve ten zaprah s detma - ale ten pupik mi chybi a rada pokukuju po tehulich a jejich briskach
- i kdyz i kdyby manza svolil tretatko, nikdy bych ho tak brzy nechtela
- u me to fakt bude spis ten pocit, ze uz si to asi nikdy nezaziju - ty kopanecky, rostouci brisko, porod a ten mrnavy poklad. ![]()
Petra Z píše:
Jééé a jak mě chybí…
a nedaří se a nedařía už zase mám stavy,že na těhulky koukám závistivě
Nemyslet tolik na to. ![]()
taky se mi obcas po brisku styska
a to jsem si pred porodem rikala „uz abych se ho zbavila“ ![]()
Tak já to mám taky.. Chybělo mi to hned po porodu :-/ Ale vím, že druhé si nemužu dovolit ![]()
Petra Z píše:
Jééé a jak mě chybí…
a nedaří se a nedařía už zase mám stavy,že na těhulky koukám závistivě
Já taky ![]()