Chybí mi pupek

1598
6.12.11 13:04

Chybí mi pupek

Za cca 2 týdny to budou 3 měsíce, co se mi narodila holčička. A já už toužím po druhém. Těhotenství, bříško, porod, to těšení. Docela mi to chybí. Je to normální? Jak je to u Vás? Manžel by rád až 5 dětí :zed: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3396
6.12.11 13:10

Tak pokud manžel chce, tak do toho běž :nevim: Taky se mi občas zasteskne, ale já bych spíš brala, abych malou mohla do toho břicha občas narvat. Nevím jestli bych si druhé těhotenství s tak malým mimčem užívala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
6.12.11 13:15

Tak normální to určitě, ale já to tak každopádně nemám. Břicho jsem měla obrovský, takže mě teda nechybí vůbec a vůbec ten konec těhotenství byl hrozný, těšila jsem se na porod a teď si to teprve užívám. Druhé dítko plánujeme, ale až tak za rok a půl, dva … brzy po sobě bych děti nechtěla. Rozhodně bych si to neužila a dvě děti brzy po sobě asi taky ne. Ale pokud po tom toužíte, tak proč do toho nejít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230
6.12.11 13:19

No, hele, těhotenství možná bylo fajn, ale ten kolotoč potom :nevim: Já teda rozhodně ještě nějakej tek rok počkám, až bude malej samostatnější :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
6.12.11 13:32
hmvpapir píše:
Za cca 2 týdny to budou 3 měsíce, co se mi narodila holčička. A já už toužím po druhém. Těhotenství, bříško, porod, to těšení. Docela mi to chybí. Je to normální? Jak je to u Vás? Manžel by rád až 5 dětí :zed: :D

Taky mi to moc chybi… strasne moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
6.12.11 13:34

No takhle brzo po sobě to by bylo bláznovství. Až tak za cca 2 roky. A já tolik dětí neee :lol: , stačí 3. Já tvrdím, že 2 jsou málo a 4 je moc. Takže 3 - zlatá střední cesta, akorát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
6.12.11 13:48

Mě bříško chybělo hodně, teda kolem toho třetího už tolik ne, ale v poslední době se mi zase zastesklo. Ale už to nikdy nebude takové jako poprvé :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
6.12.11 13:52
suik píše:
Mě bříško chybělo hodně, teda kolem toho třetího už tolik ne, ale v poslední době se mi zase zastesklo. Ale už to nikdy nebude takové jako poprvé :(

To asi ne..ale bude to zase jiné, také hezké

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65406
6.12.11 13:54

Jééé a jak mě chybí…
a nedaří se a nedaří :zed: a už zase mám stavy,že na těhulky koukám závistivě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13338
6.12.11 14:01

Jsem ráda, že nejsem blázen :lol: . Zrovna jsem tuhle říkala kamarádce, jak mi chybí bříško, kopání a hlavně to, jak se malinká narodila, oni mi jí dali na břicho a já ji osahávala, horkou, ulepenou, malinkou… Chci to ještě určitě minimálně jednou zažít, ale určitě počkám, až bude malinká trošku samostatná. Odstup 3 let pro mě ideální :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kathula
6.12.11 14:04

Rekla bych, ze to ma dost mamin … na me to dolehlo spis az ted po druhem tehu, nejspis proto, ze vim, ze uz ten pupik asi nikdy nebude … prvni tehu bylo super, druhe provazely celkem dlouho nevolnosti ale jinak taky super, zadne vetsi problemy, porody super, brisko akorat - mame deti 2 roky od sebe a je pravda, ze to druhe tehu strasne uteklo a pak teprve ten zaprah s detma - ale ten pupik mi chybi a rada pokukuju po tehulich a jejich briskach ;) - i kdyz i kdyby manza svolil tretatko, nikdy bych ho tak brzy nechtela :lol: - u me to fakt bude spis ten pocit, ze uz si to asi nikdy nezaziju - ty kopanecky, rostouci brisko, porod a ten mrnavy poklad. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
1598
6.12.11 14:13
Petra Z píše:
Jééé a jak mě chybí…

Nemyslet tolik na to. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11896
6.12.11 14:59

taky se mi obcas po brisku styska :) a to jsem si pred porodem rikala „uz abych se ho zbavila“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
budulinek2011
6.12.11 20:19

Tak já to mám taky.. Chybělo mi to hned po porodu :-/ Ale vím, že druhé si nemužu dovolit :(

• Citovat
  • Upravit
budulinek2011
6.12.11 20:20
Petra Z píše:
Jééé a jak mě chybí…

Já taky :|

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...