Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj vsem Prazskym, kterych se tohle tema tyka taky!
Mam potrebu neco udelat s tim, ze mi na Ladvi velmi chybi tramvaj 14. Zkousim, jestli se nas tu najde vic, abych mela podporu vice hlasu pri stiznosti na DPP.
Chybi Vam nekomu taky? Pokud ne 14, tak nejaka jina, ktera sem jezdila? Taky me mrzi, 17 konci na Kobylisich a nejede dal k Ladvi… Moc rada jsem s nima jezdila dolu do centra (14 na Dlouhou tridu - bydli tam i teta, ktera naopak jezdila sem nahoru do prace a za vnuckou… ted ma smulu, musi na Florenc a metrem…)
Zajima me, jestli jste si na zarijove zmeny zvykly nebo Vas to taky stve. V lete dpp tvrdilo, ze kdyz bude hodne negativnich ohlasu, tak vrati zpet, po cem si budou cestujici nejvic styskat. Tak jsem zvedava ![]()
A Jo, pridavam se, mama jezdila 14 az sem na Kobylisy z Andela, protoze ja se tam metrem s kocarem nedostanu, dostanu, ale musela bych to tam obchazet a atd.. Takhle jsme sedli ba tramvaj a jeli. Mama se ted 14 dostane na Vltavskou a tam ji vyzvedavam.
@palapa píše:
A Jo, pridavam se, mama jezdila 14 az sem na Kobylisy z Andela, protoze ja se tam metrem s kocarem nedostanu, dostanu, ale musela bych to tam obchazet a atd.. Takhle jsme sedli ba tramvaj a jeli. Mama se ted 14 dostane na Vltavskou a tam ji vyzvedavam.
NO, to je taky pekvej vopruz… To Ladvi pekne odrizli! ![]()
Já už jsem dva roky kousek za Prahou, ale tak jednou tejdně do Prahy jezdim a když potřebuju někam do centra (posledně právě do Dlouhý), jsem zmatená jak lesní včela - všechno jinak
Tuhle jsem právě nějak nemohla pobrat, že z Kobylis přímo do Dlouhý už nejede prostě nic. Já bych to vrátila všechno, tohle je hrůza
Co teď teda vlastně jede do Ládví za tramvaj, když 14 ani 17 ne a 24 tušim už přes Kobylisy nejezdí vůbec? ![]()
@krtek93 píše:
Já už jsem dva roky kousek za Prahou, ale tak jednou tejdně do Prahy jezdim a když potřebuju někam do centra (posledně právě do Dlouhý), jsem zmatená jak lesní včela - všechno jinakTuhle jsem právě nějak nemohla pobrat, že z Kobylis přímo do Dlouhý už nejede prostě nic. Já bych to vrátila všechno, tohle je hrůza
Co teď teda vlastně jede do Ládví za tramvaj, když 14 ani 17 ne a 24 tušim už přes Kobylisy nejezdí vůbec?
3, 10
@Inge píše: Že by „daň“ za metro![]()
![]()
To snad ne, to by byla blba nahrada, kdyz zrovna na tu Dlouhou tridu a Vystaviste se tak blbe jezdi…
@palapa píše:
3, píše: Více
Ale i ta 3 konci na Kobylisich… coz je proste skoda, ze to tech pat zastavek neprotahli, ne? ![]()
Udělali to férově tak, že jedna tramvaj jede nahoru do vozovny, jedna jede do ďáblic a jedna končí na Kobylisích. Předtím jezdily 2 tramvaje nahoru a 2 přes Ládví, tak to bylo lepší. Taky mě štve, že zrušili spoj z Bohnic na Ládví- 102 teď končí na Kobylisích, když člověk musí s kočárem přestupovat, je to voser. Ale já už pak ani většinou nikam nenastupuju a z Kobylis to na Ládví dojdu pěšky…tak se mi dopravní podnik postaral o pravidelný pohyb:)
@me2dova píše:
Udělali to férově tak, že jedna tramvaj jede nahoru do vozovny, jedna jede do ďáblic a jedna končí na Kobylisích. Předtím jezdily 2 tramvaje nahoru a 2 přes Ládví, tak to bylo lepší. Taky mě štve, že zrušili spoj z Bohnic na Ládví- 102 teď končí na Kobylisích, když člověk musí s kočárem přestupovat, je to voser. Ale já už pak ani většinou nikam nenastupuju a z Kobylis to na Ládví dojdu pěšky…tak se mi dopravní podnik postaral o pravidelný pohyb:)
Ja to nekdy dojdu, ale nekdy jsem hotova z prace a jeste tlacit kocar se mi nechce, a tak to i nekdy resim autem, coz me proste stve… a jeste jezdi casto jenom 1 vagon narvanej k prasknuti, kam se obcas nenacpu (vcera jsme s kamaradkou a 2 kocarkama musely pustit 4!! tramvaje… hruza) ![]()