Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
včera při usínání mě napadlo založit tohle téma ![]()
Usínala jsem totiž poprvé v nové posteli, která byla předmětem sázky. Manžel měl rok a půl koupený prkna na postel a nebyl schopen ji smontovat. Jednoho dne přišel kamarád a nad ránem se vsadili, že pokud složí postel do konce tohoto roku, koupí nám celýho lososa, pokud ne koupíme ho my jemu.
Takže máme postel a lososa ![]()
Co vy a sázky?
Příspěvek upraven 28.12.12 v 11:43
@Izzz píše:
Ahoj,
včera při usínání mě napadlo založit tohle téma
Usínala jsem totiž poprvé v nové posteli, která byla předmětem sázky. Manžel měl rok a půl koupený prkna na postel a nebyl schopen ji smontovat. Jednoho dne přišel kamarád a nad ránem se vsadili, že pokud složí postel do konce tohoto roku, koupí nám celýho lososa, pokud ne koupíme ho my jemu.
Takže máme postel a lososa
Co vy?
j8? na čem spát mám, ale lososa ne
![]()
Jéééééé losos - díky holky, málem bych zapomněla, že ho mám v lednici a musí se udělat
![]()
@Izzz píše:
Ahoj,
včera při usínání mě napadlo založit tohle téma
Takže máme postel a lososa
Co vy?
@Izzz píše:
Ach tak, tys to upravila tu otázku. Ono to nebylo moc poznat, co tím chtěl básník říci tím příspěvkem. ![]()
Já se nesázím.
![]()
@radúna já si myslim, že dle názvu diskuze a textu to šlo pochopit velmi snadno. Pokud ne, budu příště ohleduplnější a budu respektovat i ty méně chápavé ![]()
@Izzz asi bych se taky měla s mým chlapem vsadit - už rok máme pod postelí zrcadlo do šatny a ještě se nenašel nikdo, kdo by ho dal na stěnu v šatně, kam je určeno
Jen jaksi nevím, o co se vsadit
![]()
@ivulinaM koukám, že to je v mnoha domácnostech podobný
Já mám ještě slíbenou knihovnu, ale v tu už fakt nedoufám a radši jí koupim ![]()
Ja se zrovna vsadila o vikendu s manzelovym bratrancem kdo vypije cervene vino udelane v soda stremu
no ja to vyhrala a jeste jsem se smala jak je to cervene sampano dobre
druhy den jsem se nesmala
a nejhorsi je ze nevim o co jsme se vsadili ![]()
Kamarád chtěl přestat kouřit a tak jsme se vsadili o kilo čokolády, že minimálně rok vydrží si nezapálit - nevydržel a já s chutí spráskala kilo čokolády (ne naráz
).
No a jednou na chatě jsem se s jiným kamarádem vsadila (to jsem si fakt nebyla moc jistá, ale dalších 15 lidí nás pořád popichovalo a k sázce vlastně dostrkalo), že se Rama nikdy nevyráběla v kulaté krabičce
No, pak jsme psali někam na infolinku a tam nám paní potvrdila, že v kulaté krabičce v Čr Rama nikdy nebyla. Takže kamarád musí sníst celou krabičku ramy a může si k tomu dát jen jeden rohlík. Ještě to neproběhlo, ale u téhle sázky jsem fakt ráda, že jsem vyhrála ![]()
@Izzz píše:
@radúna já si myslim, že dle názvu diskuze a textu to šlo pochopit velmi snadno. Pokud ne, budu příště ohleduplnější a budu respektovat i ty méně chápavé
Ojoj, tak to pardon, že jsem se tě dotkla svým nejapným fórkem.
![]()
Prostě se nešlo netrefit, když jsi tak pěkně nahrála na smeč.
Holt nemáš smysl pro srandu a budu si to propříště pamatovat, že u tebe se vtípky nedělají.
![]()
App: ne, když zajdem do detailů, tak i název diskuze je spíš oznamovací a nic neříkající zážitek jedné sázky
![]()
Ale mně neber moc vážně, já asi patřím k těm „méně chápavým“ (citace tvých slov).
![]()