Zajímavá sázka

16906
28.12.12 10:03

Zajímavá sázka

Ahoj,
včera při usínání mě napadlo založit tohle téma :)
Usínala jsem totiž poprvé v nové posteli, která byla předmětem sázky. Manžel měl rok a půl koupený prkna na postel a nebyl schopen ji smontovat. Jednoho dne přišel kamarád a nad ránem se vsadili, že pokud složí postel do konce tohoto roku, koupí nám celýho lososa, pokud ne koupíme ho my jemu.
Takže máme postel a lososa :dance:

Co vy a sázky?

Příspěvek upraven 28.12.12 v 11:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31672
28.12.12 10:19
@Izzz píše:
Ahoj,
Usínala jsem totiž poprvé v nové posteli, která byla předmětem sázky. Manžel měl rok a půl koupený prkna na postel a nebyl schopen ji smontovat. Jednoho dne přišel kamarád a nad ránem se vsadili, že pokud složí postel do konce tohoto roku, koupí nám celýho lososa, pokud ne koupíme ho my jemu.
Takže máme postel a lososa :dance:
Co vy?

j8? na čem spát mám, ale lososa ne :lol: :P :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
28.12.12 11:18

My taky spíme na posteli a lososa mám taky (v mrazáku). :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LouLou
28.12.12 11:21
@radúna píše:
My taky spíme na posteli a lososa mám taky (v mrazáku). :lol: :lol: :lol: :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
4118
28.12.12 11:36

My teda taky spíme v postelích a lososa jsme právě sežrali :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2575
28.12.12 11:41

Jéééééé losos - díky holky, málem bych zapomněla, že ho mám v lednici a musí se udělat :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
28.12.12 11:41
:roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
derenda
28.12.12 11:43
Super závidím i lososani posten :-)
@Izzz píše:
Ahoj,
Takže máme postel a lososa :dance:
Co vy?
  • Citovat
  • Upravit
12154
28.12.12 11:48
@Izzz píše: :roll:

Ach tak, tys to upravila tu otázku. Ono to nebylo moc poznat, co tím chtěl básník říci tím příspěvkem. :lol:

Já se nesázím. :mrgreen: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
28.12.12 11:49

@radúna já si myslim, že dle názvu diskuze a textu to šlo pochopit velmi snadno. Pokud ne, budu příště ohleduplnější a budu respektovat i ty méně chápavé :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2575
28.12.12 11:49

@Izzz asi bych se taky měla s mým chlapem vsadit - už rok máme pod postelí zrcadlo do šatny a ještě se nenašel nikdo, kdo by ho dal na stěnu v šatně, kam je určeno :think: Jen jaksi nevím, o co se vsadit :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
28.12.12 11:51

@ivulinaM koukám, že to je v mnoha domácnostech podobný :) Já mám ještě slíbenou knihovnu, ale v tu už fakt nedoufám a radši jí koupim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
28.12.12 11:51

Ja se zrovna vsadila o vikendu s manzelovym bratrancem kdo vypije cervene vino udelane v soda stremu :roll: no ja to vyhrala a jeste jsem se smala jak je to cervene sampano dobre :roll: druhy den jsem se nesmala :cert: a nejhorsi je ze nevim o co jsme se vsadili :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18079
28.12.12 11:53

Kamarád chtěl přestat kouřit a tak jsme se vsadili o kilo čokolády, že minimálně rok vydrží si nezapálit - nevydržel a já s chutí spráskala kilo čokolády (ne naráz :lol: ).
No a jednou na chatě jsem se s jiným kamarádem vsadila (to jsem si fakt nebyla moc jistá, ale dalších 15 lidí nás pořád popichovalo a k sázce vlastně dostrkalo), že se Rama nikdy nevyráběla v kulaté krabičce :think: No, pak jsme psali někam na infolinku a tam nám paní potvrdila, že v kulaté krabičce v Čr Rama nikdy nebyla. Takže kamarád musí sníst celou krabičku ramy a může si k tomu dát jen jeden rohlík. Ještě to neproběhlo, ale u téhle sázky jsem fakt ráda, že jsem vyhrála :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
28.12.12 11:56
@Izzz píše:
@radúna já si myslim, že dle názvu diskuze a textu to šlo pochopit velmi snadno. Pokud ne, budu příště ohleduplnější a budu respektovat i ty méně chápavé :)

Ojoj, tak to pardon, že jsem se tě dotkla svým nejapným fórkem. :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Prostě se nešlo netrefit, když jsi tak pěkně nahrála na smeč.
Holt nemáš smysl pro srandu a budu si to propříště pamatovat, že u tebe se vtípky nedělají.
:kytka:

App: ne, když zajdem do detailů, tak i název diskuze je spíš oznamovací a nic neříkající zážitek jedné sázky :jazyk: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ale mně neber moc vážně, já asi patřím k těm „méně chápavým“ (citace tvých slov).
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová