Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Drahy se se mnou vsadil, ze pokud udela test autoskoly bez chyby pojedeme „na ostro“- 8.1 2013 TP ![]()
My se vzdy se svagrem sazeli u karet a myti nadobi atd a vzdy kdyz uz jdem myslela, ze to mam vyhrane, tak jsem to projela na plne care a jeste rano splnovala ukoly s kocovinou ![]()
@Dino píše:
teď jsi mě úplně polekala, že budu muset jíst ramu
Ale já pitomá to napsala blbě. Dřív možná jo, ale vsadili jsme se, že dnes se již nevyrábí v kulaté krabičce. Jsem dnes nějak mimo
Našla jsem i ten mailDobrý den,
Rama v kulaté krabičce se dnes již nevyrábí. Od té doby jsme výrazně
změnili design a balení.S pozdravem
Andrea Stránská
Infolinka Unilever
Tak to jó, dneska už se asi nedělá, i když já to taky dneska už nejím. A copak jste paní na infolinku psali?
„Chtěla bych vědět, zda dnes vyrábíte Ramu v kulaté krabičce. Důvodem mého dotazu je sázka, kdy poražený bude muset sežrat ten váš hnus jen s jedním rohlíkem.“
![]()
Jo a kamaráda bych do splnění sázky nenutila teda. Já furt nemůžu uvěřit, že ten chlápek ve výše zmíněném odkazu umřel jen proto, že sežral pár syrovejch vajec. Ale kdyby sežral Ramu, tak věřím, že bude po něm na 1000%. ![]()
@Gina108 Hledala jsem chvíli i v zahraničních zprávách, ale všude jen věk, počet vajíček a následná smrt. Nikde ani spekulace, co by mohlo být příčinou. Navíc pokud to tak hrozné bylo už při převozu, tak to nemůže souviset s ničím dalším než je žaludek, fakt záhada. ![]()
@Gina108 píše:
Tak to jó, dneska už se asi nedělá, i když já to taky dneska už nejím. A copak jste paní na infolinku psali?
„Chtěla bych vědět, zda dnes vyrábíte Ramu v kulaté krabičce. Důvodem mého dotazu je sázka, kdy poražený bude muset sežrat ten váš hnus jen s jedním rohlíkem.“![]()
![]()
Jo a kamaráda bych do splnění sázky nenutila teda. Já furt nemůžu uvěřit, že ten chlápek ve výše zmíněném odkazu umřel jen proto, že sežral pár syrovejch vajec. Ale kdyby sežral Ramu, tak věřím, že bude po něm na 1000%.
@Gina108 píše:
„Chtěla bych vědět, zda dnes vyrábíte Ramu v kulaté krabičce. Důvodem mého dotazu je sázka, kdy poražený bude muset sežrat ten váš hnus jen s jedním rohlíkem.“![]()
![]()
Jo a kamaráda bych do splnění sázky nenutila teda. Já furt nemůžu uvěřit, že ten chlápek ve výše zmíněném odkazu umřel jen proto, že sežral pár syrovejch vajec. Ale kdyby sežral Ramu, tak věřím, že bude po něm na 1000%.
o té sázce jsme tam nic nepsali, jen prostě dotaz.
Holky, já ho nutit nebudu. To si jen z něj dělám srandu, že to bude muset sníst. On by mě taky nenechal, kdybych prohrála
Ale ochutnat může
![]()
@Gina108 píše:
Vidíš, já si teda pamatuju, že Rama se v kulatý krabičce prodávala - hned po revoluci v devadesátých letech. Paní na infolince byla asi nějaká mladá pipka
Bohužel nevím, jak ti to dokázat, ale s Ramou jsem se fakt teda nefotila. Pokud uznáš, že mám pravdu, budeš muset tu Ramu sežrat ty nebo jak byla ta sázka?![]()
![]()
Taky bych se temer vsadila, ze Rama se v kulatych krabickach prodavala. Pak jeste taky PERLA se prodavala. Krabku meli ve stejnem formatu. Nafoceny bohuzel taky nemam.