Zajímavá sázka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2575
28.12.12 11:57

@Izzz :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: asi jo - rok a půl trvalo, než jsme nalepili fototapetu. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8781
28.12.12 11:58

@Izzz tak já tvůj záměr pochopila hned, tak jsem ráda, že jsem si potvrdila svou inteligenci :mrgreen: :oops:
Jinak když tak zapřemýšlím, tak já jsem se snad nikdy s nikým nevsadila :think: budu přemýšlet ;) ale jsem zvědavá na ostatní ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8781
28.12.12 11:59

@Dino tak teda fuj :mrgreen: celá Rama s jedním rohlíkem, to bych asi nepřežila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
28.12.12 12:01

Já se snad nikdy takhle nevsadila a ta Rama mi připomíná dnešní zprávu:
http://www.novinky.cz/…si-cenu.html 8o Tak dejte pozor. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.12.12 12:02

Omlouvám se za anonym, ale je to trošku osobnější příspěvěk :D
My se kdysi dávno na dovolené(byli jsme spolu cca 3 měs.) s přítelem vsadili, že když vyhraju 3× žolíka, tak se oholí - tam dole :D (nikdy předtím se neholil) a že když vyhraje on, tak že mu udělám striptýz :D
No ne že mi zničil celou novou sadu dámských holítek, ale zbytek dovolené chodil s nohama od sebe jak kdyby měl k*ule velikosti kokosu :D a prosil ať mu to něčím namažu, pofoukám, poškrabkám :D
Teď to vypadá, že si z něho dělám srandu, ale toto byla asi moje nejvtipnější sázka v životě :D :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
18079
28.12.12 12:03
@Litta píše:
http://www.novinky.cz/…si-cenu.html 8o Tak dejte pozor. 8)

ježiš, to je hrozný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
28.12.12 12:07

@Dino Je. Ale netušíte někdo, co přesně se mu mohlo stát? Jestli to vzdal žaludek, nebo to nějak souvisí už se žlučníkem, nebo tak? Jako je hloupý, že do tohohle jde, to fakt nechápu, ale zajímal by mě tedy závěr, syrová vajíčka se jedí skoro běžně (zpěváci, tiramisu, některé zmrzliny…), ale ne tedy v takovém množství. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
28.12.12 12:10

@radúna smysl pro srandu mám, jen mi vadí diskuze, kde se prvních pár „diskutujících“ drží nějaký blbiny a podle mě to pak odrazuje ostatní účastníky.
Jo, hahaha vaše příspěvky o tom, že máte postel a lososa byly šíleně vtipný, ale prostě mě víc zajímaj sázky než to, zda máte či nemáte lososa. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
28.12.12 12:13

Hmm, můj chlap vždycky tvrdí, že se zásadně nesází, bohužel ani se mnou ne. To by bylo už doma hotovejch věcí :dance: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
28.12.12 12:18
@Litta píše:
http://www.novinky.cz/…si-cenu.html 8o Tak dejte pozor. 8)

Stejně, to mi nejde do hlavy, jak mohl natáhnout brka po vajíčkách :nevim: :nevim: :nevim: Ne že bych to teda chtěla zkoušet, vejce jsou dneska drahý :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
28.12.12 12:19

@Izzz, hele, já se nebudu obhajovat, že to normálně nedělám a bylo to poprvé, že jsem si takto vystřelila ze zakladatelky. Prostě jsem tě urazila, omlouvám se znovu za tento svůj nejapný fórek a ujišťuji tě, že tobě už to opravdu neudělám. :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:

Nějak jsem si myslela, že vtípky jsou lepší než rejpání, ale ani srnadičky nejsou in. No jo, to jsou ti méně chápaví :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
28.12.12 12:20
@Izzz píše:
@radúna smysl pro srandu mám, jen mi vadí diskuze, kde se prvních pár „diskutujících“ drží nějaký blbiny a podle mě to pak odrazuje ostatní účastníky.
Jo, hahaha vaše příspěvky o tom, že máte postel a lososa byly šíleně vtipný, ale prostě mě víc zajímaj sázky než to, zda máte či nemáte lososa. ;)

Noo, tak jestlis tam doplnila tu otázku „Co vy a sázky?“ ex post, tak se teda oznámení, že máme postel a lososa vůůůbec nedivím. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
28.12.12 12:24
@Dino píše:
Kamarád chtěl přestat kouřit a tak jsme se vsadili o kilo čokolády, že minimálně rok vydrží si nezapálit - nevydržel a já s chutí spráskala kilo čokolády (ne naráz :lol: ).
No a jednou na chatě jsem se s jiným kamarádem vsadila (to jsem si fakt nebyla moc jistá, ale dalších 15 lidí nás pořád popichovalo a k sázce vlastně dostrkalo), že se Rama nikdy nevyráběla v kulaté krabičce :think: No, pak jsme psali někam na infolinku a tam nám paní potvrdila, že v kulaté krabičce v Čr Rama nikdy nebyla. Takže kamarád musí sníst celou krabičku ramy a může si k tomu dát jen jeden rohlík. Ještě to neproběhlo, ale u téhle sázky jsem fakt ráda, že jsem vyhrála :lol:

Vidíš, já si teda pamatuju, že Rama se v kulatý krabičce prodávala - hned po revoluci v devadesátých letech. Paní na infolince byla asi nějaká mladá pipka :nevim:
Bohužel nevím, jak ti to dokázat, ale s Ramou jsem se fakt teda nefotila. Pokud uznáš, že mám pravdu, budeš muset tu Ramu sežrat ty nebo jak byla ta sázka? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
28.12.12 12:30
@radúna píše:
@Izzz, hele, já se nebudu obhajovat, že to normálně nedělám a bylo to poprvé, že jsem si takto vystřelila ze zakladatelky. Prostě jsem tě urazila, omlouvám se znovu za tento svůj nejapný fórek a ujišťuji tě, že tobě už to opravdu neudělám. :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:Nějak jsem si myslela, že vtípky jsou lepší než rejpání, ale ani srnadičky nejsou in. No jo, to jsou ti méně chápaví :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A to já bych si rejpla, předsedo. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18079
28.12.12 12:33
@Gina108 píše:
Vidíš, já si teda pamatuju, že Rama se v kulatý krabičce prodávala - hned po revoluci v devadesátých letech. Paní na infolince byla asi nějaká mladá pipka :nevim:
Bohužel nevím, jak ti to dokázat, ale s Ramou jsem se fakt teda nefotila. Pokud uznáš, že mám pravdu, budeš muset tu Ramu sežrat ty nebo jak byla ta sázka? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

teď jsi mě úplně polekala, že budu muset jíst ramu :roll:
Ale já pitomá to napsala blbě. Dřív možná jo, ale vsadili jsme se, že dnes se již nevyrábí v kulaté krabičce. Jsem dnes nějak mimo :oops:
Našla jsem i ten mail

Dobrý den,

Rama v kulaté krabičce se dnes již nevyrábí. Od té doby jsme výrazně
změnili design a balení.

S pozdravem

Andrea Stránská
Infolinka Unilever

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...