Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tchýni bych řekla, ať se stará radši o svoje a že má svoje odchovaný…nepřijde mi to jako moc času, když zvládáš ostatní všechny svoje povinnosti, tak proč by ne, když to nikdo neodnáší…navíc manžel je rodič, tak jako ty a když ani on s tím nemá problém, tak já ti fandím, máte to prostě spravedlivě rozdělené, děti si užijí obou, a tak to má být, mají vás společně i každého zvláště.
@dlouha píše:
Tchýni bych řekla, ať se stará radši o svoje a že má svoje odchovaný…nepřijde mi to jako moc času, když zvládáš ostatní všechny svoje povinnosti, tak proč by ne, když to nikdo neodnáší…navíc manžel je rodič, tak jako ty a když ani on s tím nemá problém, tak já ti fandím, máte to prostě spravedlivě rozdělené, děti si užijí obou, a tak to má být, mají vás společně i každého zvláště.
přesně děti jsou snad obou, jak ženy tak muže…
@brumdinka píše:
tak to pak jo
Nebo taky ne, aspon ja to tak pochopila ![]()
Mě to přijde úplně v pořádku. Naopak ti to moc moc moc závidím.
Tchyně zkrátka patří mezi ty maminy, co tráví s dítětem opravdu 24 hodin denně a jinak je to špatně. Vůbec bych se tím nezabývala.
@vodolejka píše:
No můj muz by asi musel přestat chodit do prace, aby mohl takto hlídat
Asi tak nějak, v podstatě dělá asi dle rozpisu více než matka
počítám-li běžný pracovní týden plus hlídání dětí, táta na plný úvazek, šikovný to muž ![]()
Ed. a tchýně to asi vidí z pohledu svého syna, nikdo do toho nevidíte, tak zase nerýpejte…ono moje tchýně to vidí z pohledu švagra stejně, že to až s péčí přehání a švagrovka se moc nepřetrhne…a to si myslí i zbytek rodiny ![]()
@kozisek souhlasim
tchyně to určité vidí z pohledu manzela a při plném úvazku chlapa se ji ani nedivim
pokud navíc hlídá třeba i ona, tak to se nedivim už vůbec…
Fajn, takže podle některých místo aby si zakladatelka doplňovala vzdělání, aby ve výsledku na tom byla celá rodina lépe, má radši sedět doma na zadku, aby náhodou nechyběla dětem… fakt úžasné ![]()
@kozisek to že si to myslí zbytek rodiny ještě neznamená, že je to pravda nebo ty snad s nima bydlíš ![]()
Když mám školu - hlídají mí rodiče, tak jsme se domlouvali, když jsem začínala. Sami to nabídli. To doučování je teď na 3-4 měsíce. Než začnou zkoušky…Manžel hlídá děti jen, když jdu cvičit a nebo na kafe ( to chodím většinou až děti spí ). Manželovi to opravdu nevadí. Těší se na ně z práce. Na tom, že hlídá on, nevidím nic špatného
..on si taky občas vyrazí s kamarádem nebo jde sjíždět hory.
Na tom, že hlídá manžel není vůbec nic špatného…jsou to i jeho děti!!!
@brumdinka a ty snad ano? pojmenování tchýně není apriori blbý názor, já napsala jen domněnku, nevíme, jak to u nich v domácnosti vypadá, jak se kdo chová, jestli si manžel za zády manželky nestěžuje /také by nebylo až neobvyklé/, takže osobně nesoudím.
Nechám to tady těm „chytrým“, co umí překrucovat a vypichovat, co chtějí ![]()
@kozisek mno z toho cos dřív psala vycházelo, že by spíš zakladatelka měla sedět doma na zadku ![]()
A podle čeho tchýně soudí, že chybíš dětem?
Jestli sama nemáš pocit, že je toho moc, tak bych to hodila za hlavu.
@brumdinka ale já také nesedím na zadku, vykrýváme si to s mužem, ale už jsem se naučila, že vše není tak černobílé a myslím, že kdybychom občas slyšeli názor protistrany, tak bychom se tady na e-pipi podivili ![]()
@kozisek píše:
@brumdinka ale já také nesedím na zadku, vykrýváme si to s mužem, ale už jsem se naučila, že vše není tak černobílé a myslím, že kdybychom občas slyšeli názor protistrany, tak bychom se tady na e-pipi podivili
ale toak to je snad jasný, že každá mince má dvě strany a skutečnost je vždycky jiná ![]()