Tchyně mi vyčetla, že mám moc aktivit a chybím dětem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2044
29.1.15 11:27

Tchýni bych řekla, ať se stará radši o svoje a že má svoje odchovaný…nepřijde mi to jako moc času, když zvládáš ostatní všechny svoje povinnosti, tak proč by ne, když to nikdo neodnáší…navíc manžel je rodič, tak jako ty a když ani on s tím nemá problém, tak já ti fandím, máte to prostě spravedlivě rozdělené, děti si užijí obou, a tak to má být, mají vás společně i každého zvláště.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2044
29.1.15 11:29

@brumdinka já si taky myslím, že si to nepřečetla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
29.1.15 11:32
@dlouha píše:
Tchýni bych řekla, ať se stará radši o svoje a že má svoje odchovaný…nepřijde mi to jako moc času, když zvládáš ostatní všechny svoje povinnosti, tak proč by ne, když to nikdo neodnáší…navíc manžel je rodič, tak jako ty a když ani on s tím nemá problém, tak já ti fandím, máte to prostě spravedlivě rozdělené, děti si užijí obou, a tak to má být, mají vás společně i každého zvláště.

přesně děti jsou snad obou, jak ženy tak muže…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
29.1.15 11:32
@brumdinka píše:
tak to pak jo :mrgreen:

Nebo taky ne, aspon ja to tak pochopila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
29.1.15 11:42

...

Mě to přijde úplně v pořádku. Naopak ti to moc moc moc závidím. :-D Tchyně zkrátka patří mezi ty maminy, co tráví s dítětem opravdu 24 hodin denně a jinak je to špatně. Vůbec bych se tím nezabývala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
29.1.15 11:43
@vodolejka píše:
No můj muz by asi musel přestat chodit do prace, aby mohl takto hlídat :mrgreen:

Asi tak nějak, v podstatě dělá asi dle rozpisu více než matka :oops: počítám-li běžný pracovní týden plus hlídání dětí, táta na plný úvazek, šikovný to muž :mrgreen:
Ed. a tchýně to asi vidí z pohledu svého syna, nikdo do toho nevidíte, tak zase nerýpejte…ono moje tchýně to vidí z pohledu švagra stejně, že to až s péčí přehání a švagrovka se moc nepřetrhne…a to si myslí i zbytek rodiny 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
29.1.15 11:51

@kozisek souhlasim :) tchyně to určité vidí z pohledu manzela a při plném úvazku chlapa se ji ani nedivim :nevim: pokud navíc hlídá třeba i ona, tak to se nedivim už vůbec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
29.1.15 11:58

Fajn, takže podle některých místo aby si zakladatelka doplňovala vzdělání, aby ve výsledku na tom byla celá rodina lépe, má radši sedět doma na zadku, aby náhodou nechyběla dětem… fakt úžasné :zed:

@kozisek to že si to myslí zbytek rodiny ještě neznamená, že je to pravda nebo ty snad s nima bydlíš :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.1.15 11:58

Když mám školu - hlídají mí rodiče, tak jsme se domlouvali, když jsem začínala. Sami to nabídli. To doučování je teď na 3-4 měsíce. Než začnou zkoušky…Manžel hlídá děti jen, když jdu cvičit a nebo na kafe ( to chodím většinou až děti spí ). Manželovi to opravdu nevadí. Těší se na ně z práce. Na tom, že hlídá on, nevidím nic špatného :-)..on si taky občas vyrazí s kamarádem nebo jde sjíždět hory.

• Citovat
  • Upravit
25123
29.1.15 12:01

Na tom, že hlídá manžel není vůbec nic špatného…jsou to i jeho děti!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
29.1.15 12:09

@brumdinka a ty snad ano? pojmenování tchýně není apriori blbý názor, já napsala jen domněnku, nevíme, jak to u nich v domácnosti vypadá, jak se kdo chová, jestli si manžel za zády manželky nestěžuje /také by nebylo až neobvyklé/, takže osobně nesoudím.

Nechám to tady těm „chytrým“, co umí překrucovat a vypichovat, co chtějí 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
29.1.15 12:20

@kozisek mno z toho cos dřív psala vycházelo, že by spíš zakladatelka měla sedět doma na zadku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
29.1.15 12:26

A podle čeho tchýně soudí, že chybíš dětem?
Jestli sama nemáš pocit, že je toho moc, tak bych to hodila za hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
29.1.15 12:32

@brumdinka ale já také nesedím na zadku, vykrýváme si to s mužem, ale už jsem se naučila, že vše není tak černobílé a myslím, že kdybychom občas slyšeli názor protistrany, tak bychom se tady na e-pipi podivili 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
29.1.15 12:41
@kozisek píše:
@brumdinka ale já také nesedím na zadku, vykrýváme si to s mužem, ale už jsem se naučila, že vše není tak černobílé a myslím, že kdybychom občas slyšeli názor protistrany, tak bychom se tady na e-pipi podivili 8)

ale toak to je snad jasný, že každá mince má dvě strany a skutečnost je vždycky jiná :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová