Chyby z dřívějška

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2341
8.1.25 15:57

Jé, tak to je úsměvné, zakladatelko! :) Podle mě, neudělala jsi žádnou chybu, není to špatně a už vůbec ne podvod a to, že svému příteli demonstruješ, že se líbíš i jiným klukům, je také v pohodě za předpokladu, že to tvému klukovi nijak nevadí. :) Ale to už se vy dva musíte mezi sebou dohodnout sami, co komu vadí. Hoď tohle všechno za hlavu a dělej to, co považuješ za správné. :hug: Jak sama říkáš, jsi dívka ve vývinu, tak i kdybys někdy udělala nějakou chybku, netrap se tím, to k tomu dospívání patří. :)

Poslední věc - nikdy nehodnoť nebo nesuď svou minulost podle současnosti! Jako se snažíš právě teď. Protože teď víš mnohem víc, co jsi před tím nevěděla, takže nemohla jsi tehdy jednat jinak… Hlavně hodně štěstí ve vztahu do budoucna! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1417
8.1.25 15:59

Tím, že dospíváš a „dostáváš rozum“ se budeš ještě hodně let při pohledu zpět „stydět“. To je normální a znamená to, že máš zdravý sebekritický postoj. Já jsem v patnácti a i později dělala větší kraviny 🙂. Důležité je, abyste si s přítelem rozuměli a byli k sobě upřímní. Čím dříve se to naučíš, tím lépe a také lépe poznáš, když ten druhý upřímný nebude. Upřímností nemyslím na sebe prásknout všechno 10 let zpět, ale upřímně jednat a myslet to s druhým dobře. Jako podvod bych to, co popisuješ, určitě nebrala. Ale lepší bude, když nebudeš dělat věci naschvál, které by se ti samotné také nelíbily. Tohle hoď za hlavu, už ses poučila a věř mi, že se tomu jednou zasměješ a možná i s přítelem, že jsi byla ještě trdlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35364
8.1.25 16:00
@Anonymní píše: Více

A co že se stalo? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
8.1.25 16:29

ty se nechavas cizimi chlapy placat pres zadek? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
8.1.25 16:31
@Bytsamsebou píše: Více

myslim, ze nechat se placet od chlapu pres zadek pred svym pritelem, umocneno kroutenim pred nimi zadkem… podvadeni to neni, jen kapku je kapku ku…r..voidni chovani… vzhledem ke stylu psani neverim, ze tohle pise 16ti leta holka, spis zase nejaky uchyl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25080
9.1.25 18:03

Holka, kdybys věděla, co já jsem vyváděla jako puberťačka. A ještě jsme v osmdesátkách měly příšerný hadry. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5032
10.1.25 09:16

Kámo…

To, že to píše chlap je z toho cítit až do extrému..

Takže to zkus lépe formulovat pokud chceš aby se některé slečny zamysleli nad svým chováním

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
10.1.25 17:37
@xavierka píše: Více

Náhodou já bych epipi nařídil pro i patnáctileté kluky jako povinnou četbu! :mrgreen:
Kluk, který nemá doma dvě starší sestry a rozvernou matku nemůže tušit, co se polovině populace běžně honí v hlavě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí