Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nezabývej se minulostí a jestli vám to teď funguje, tak buď v klidu a užívejte se. Se budeš zbytečně užírat…;)
To je strasna vec, kroutit zadem v leginacha a bavit se s kluky, fakt ![]()
V životě naděláš ještě hromadu chyb ![]()
Tímhle se vůbec nezabývej… poučila ses a víc se v tom není potřeba babrat,
@azaleila ale notak, proč znevažovat starosti 16 leté slečny. Přišlo by vám lepší zápletka, kdyby byla těhotná třeba s nevlastním otcem? ![]()
@xavierka píše: Více
Od řešení takových věcí má snad kamarádky ve škole. Proč z emimina dělat poradnu bravíčka? ![]()
Jo, hoď to za hlavu ![]()
Podobné věci dělám dodnes a za podvod to fakt nepovažuju, někdy je potřeba nebýt pořád upjatá a malinko zablbout ![]()
@Serpentini píše: Více
Protože nemá se komu svěřit? Není to jedno? ![]()
Jsme tu dospělé ženské, trochu nadhled a empatie by to chtělo. Taky nám bylo 15, 16;)
@xavierka píše: Více
V tu dobu byli jen lidi a libimseti, infraport a bloothu. Na seznámení diskotéky a tajně chlastani, huleni někde u lesa
.
A 16,17, máš dělat blbosti aby ses z nich poučila a zjistila kam v tom životě jít.
Co se vtahu týče tak i tam máš v tomhle věku právo dělat chyby ![]()
Jakože když si ženská v legínách stoupne před chlapy, je to podvod? ![]()
Dobrý den, chtěla bych se svěřit s něčím, co mě trápí a mám z toho výčitky. Máme krásný vztah s přítelem a jsme spolu tři roky. Jenže jsem si vzpomněla na to, jak jsem se chovala na začátku vztahu. Byl a je to můj první vztah a nikdo mi nevysvětlil, co je nějak špatně a co ne. V tu dobu mi bylo patnáct. Takže rok a půl stará věc. V tu dobu mi to nepřišlo a neřešila jsem to. Jenže jsem se tak zamyslela nad svým dřívějším chováním a je mi z toho špatně. Už jsem se poučila a znovu bych to neudělala. Dřív jsem se často bavila s kluky, o kterých jsem věděla, že se jim líbím a že mi dávají komplimenty a nebo mě plácají přes zadek. Dělala jsem to, aby mě nabalovali a můj kluk žárlil a vážil si mě + jsem byla sebevědomá. Vzala jsem si na sebe třeba legíny a stoupla jsem si blízko před ně, aby se dívali a něco mi řekli a já mu to mohla říct. Nebo když seděli a já si před ně stoupla docela nevím jak, ale prostě blízko zadkem, aby mi něco pochválili. Dělala jsem to jen z důvodu, aby žárlil. Je mi to moc líto a vím, že to bylo špatně. Jelikož je to můj a jeho první vztah, tak jsme oba na začátku dělali chyby. Nebere se to jako podvod? Mám to zahodit za hlavu, když už vím, že to neudělám? Nikdy bych ho nepodvedla, ani v tu dobu. Prostě jsem si chtěla dodat sebevědomí
Příspěvek upraven 08.01.25 v 13:37