Chytly mě záda, kojím

4099
9.12.13 14:00

chytly me zada, kojim

Co jste si braly na zada pri kojeni?
ja jsem 10 dni porodu, mimi plne kojene.
v porodnici ale neco od bolesti nabizelu, jen nevim co to bylo?

a nevite nejaky krem?
mame doma ibalgin a obe konske masti…muzu? kterou?

ted si to nahrivam peckovym polstarkem na prdiky :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
9.12.13 14:01

@budi ty koňské masti jsou driáky, zvlášť ta pálivá. To bych moc neriskla, bo nevím jak Ty, ale já u toho umírám.. co se spíš objednat na masáž :think: nebo zajít do lékárny, tam Ti přesně řeknou, co můžeš, co ne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101654
9.12.13 14:04

@budi Ibalgin můžeš v pohodě, při kojení se jedná o lék první volby. Koňské masti neznám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2326
9.12.13 14:05

No já domů na bolesti po císaři dostala Algifen neo - u obou porodů, pokaždé v jiné nemocnici, ale já to radši stejně nejedla. Jinak mě braly záda taky fest, manžel mi to masíroval tělovým mlékem a přidal pokaždé trochu té červené koňské masti a pak do tepla a nechat působit. Ptala jsem se na tu koňskou obvoďačky i gynekologa a neměli s tím problém…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
9.12.13 14:05

@budi
Tak na zada v kojeni nic..mala som bloknuty krk v sestinedeli a jedine co som mohla bol Paraken pravidelne a teplo..prscujem na paterich, takze samozrejme mi to povedali nasi doktori..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
9.12.13 14:06

@alien21 já při použití té koňské červené umírám.. naposledy mi chlap namazal plochu cca dlaně na zádech a já brečela 3 hodiny. Šílený.. zředit ji nějakým krémem, to bych mohla vyzkoušet, protože jinak je to super..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2326
9.12.13 14:08

@martina.se Já jsem zvyklá…prvních pár aplikací jsem měla pocit, že mi položil na záda rozpálenou žehličku, ale je to fakt o zvyk. Při kojení jsme to takhle ředili, teď už mi zase bere záda čistou :lol:!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
9.12.13 14:09

Mně bolí záda od porodu to jsou 2 měsíce. Nic s tím neudělám, musela by ibalginy, paraleny jíst každej den :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
9.12.13 14:16

@Ivčis
me boli taky porad, jenomze ted mam asi ustrel, protoze se nepostavim bez opory…tzn. absolutne nic nevezmu do ruky, musim se obema rukama pridrzovat.
krome miminka tu mam jeste triletaka.

proste si musim neco okamzite vzit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
9.12.13 14:17
@j.a.n.i1 píše:
@budi Ibalgin můžeš v pohodě, při kojení se jedná o lék první volby. Koňské masti neznám.

diky, tak ja si du dat ibalgin

mela jsem dojem, ze v porodce ho nabizeli, jen jsem si nebyla jista

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
9.12.13 14:19

Jejej tak to jo :(. Já myslela taková ta normální bolest při kojení :think:. Já umírala v porodnici nemohla jsem nakojit jinak než vleže, pak se mi doma kroutily palce u nohou jak mě bolely. Trochu to přešlo ale vůbec ne úplně :roll:. Ale určitě to není taková hrůza jako máš ty a ještě s chodícím dítkem :nevim:. Klidně bych zavolala na pohotovost :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
9.12.13 14:20

Jak to ctu, tak si vezmu ibalgin a namazu cervenou konskou masti.
jestli to bude palit tak, ze to prebije tu bolest, tak tim lip :mrgreen:

obe deti ted spi, lezim. mam tak pul hodky, nez bude mimi chtit kojit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2780
9.12.13 14:32

Ahoj. Já po porodu došla do lékárny pro mastičku pro kojící a doma v příbalovém letáku bylo, že pro kojící není. Chtěla jsem ji vyměnit, ale už měli zavřeno - pátek. A 3 dny byly dlouhé, záda v pr.. tak jsem se s ní mazala.
PS. kostivalová mast je na houby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1126
9.12.13 15:10

Tez me chytli zada dva tydny po porodu, mela jsem z toho silene migreny, paralen vubec nezabiral, nakonec jsem si slehla ibalgin, nahrivala ve sprse, mazala ibalgin gelem a po vikendu (byla samozrejme sobota) se objednala na rehabilitace. Nez me objednali (asi za tyden) tak me to preslo 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
9.12.13 15:28

@alien21 já umírám a používáme jí pravidelně.. no jednou jsem si tu mast dala na koleno, to jsem opravdu brečela.. od té doby mám strach :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí