Nádor míchy

Anonymní
6.12.13 21:30

Nádor míchy

Najde se tu prosím někdo, komu byl diagnostikován nádor míchy?
Z osobních důvodů se omlouvám za anonymitu…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
6.12.13 21:38

Anonymně, prosím o zachování, je to citlivé.
Blízká osoba měla rakovinu jinde, ale postupně se rozšířila i do míchy, způsobilo to postupné ochrnutí, těch nádorů bylo bohužel více a skončilo to smrtí.

Zakladatelce přeju hodně síly, aby to dopadlo lépe

• Citovat
  • Upravit
35326
6.12.13 21:51
@Anonymní píše:
Anonymně, prosím o zachování, je to citlivé.
Blízká osoba měla rakovinu jinde, ale postupně se rozšířila i do míchy, způsobilo to postupné ochrnutí, těch nádorů bylo bohužel více a skončilo to smrtí.Zakladatelce přeju hodně síly, aby to dopadlo lépe

Tohle ale neni stejne, zakladatelce jde asi o primarni nador michy - benigni nebo maligni? Rozhodne jsou v tom pripade lepsi vyhlidky nez u nadoru sekundarnich - tedy metastaz jako u druhe prispevatelky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1524
6.12.13 22:59

Jo já… Benigní loni. Zatím to dopadlo dobře, po operaci jsem brzy otěhotněla a operace je bez následků. Nemám teda dva obratle úplně komplet a chybí mi jeden nerv, ale dá se s tím normálně fungovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.12.13 08:35

@Zabka-kvak Děkuju, že se někdo našel :hug: především přeju, ať se ti daří jak nejlépe to půjde a gratuluju k miminku.

Je to pro mě hrozně čerstvá a nečekaná informace, takže v tom všem mám ještě zmatek. Pro bolesti bederní páteře, které vystřelovaly do nohou - odeslána na magnetickou rezonanci - nalezen nádor v bederní části, 3 cm váleček kolem míchy. Operovat budou v Praze na Homolce.
Chtěla jsem se zeptat, jak operace probíhá, jak probíhá pooperační léčba, prostě jakékoli informace. Vše je tak narychlo a předpokládám, že lékař vše vysvětlí až při nástupu do nemocnice, což je ještě pár týdnů a já z toho nemůžu vůbec spát…

• Citovat
  • Upravit
36504
7.12.13 08:42

V Česku jsou špičkoví lékaři. Umí zázraky.http://xman.idnes.cz/profesor-jan-stulik-0qa-/xman-rozhovory.aspx?c=A131127_124314_xman-rozhovory_fro

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
10.2.14 19:51

jak se dari?

Ahoj, doufam, ze uz je lip a vis vic :) Moc by me zajímaly podrobosti lecby, mam podobnou zkušenost a informaci malo. Pry je to vzacne onemocneni. Ale co cekat, jake jsou postupy, prognóza se tezko dovidam. Dik za pomoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1524
15.3.14 13:30

O, jé, nepřečetla jsem si poslední dva příspěvky… Napište mi prosím do zpráv, napíšu jak to u mě probíhalo, co mi pomohlo a odpovím na otázky… Držím palec!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
31.8.17 17:25

Dobry den. Mozete mi prosim napisat ako prebieha operacia a liecba nadoru na mieche? Mam ist na operaciu do Vojenskej nemocnice v Prahe a bojim sa aby som neostala na voziku. Dakujem za odpoved.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
1.9.17 09:20

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
12.9.17 19:22

Andrejko,
držím palce, aby vše dopadlo dobře. Určitě budu ráda, až se ozveš, že vše je v pořádku a napíšeš podrobnosti a kontakty, kam se obrátit. Hledám lékaře, kteří si umí s touto diagnozou poradit, nám se to v Brně nepovedlo. Drž se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
19.4.18 08:09

Dobrý den,

mohu vědět jak jste dopadla s operací nádoru? synovi 18 také diagnostikovali přechod hrudní a bederní oblasti. Zajímá mě úplně všechno. Budu ráda, když mi odepíšete.
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.5.18 14:20

Obnovují diskuzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.5.18 14:23

@paja75 já jsem po @alad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
20.8.19 09:24

Zdravím, je tu ještě někdo, kdo má nádor míchy ( intramedularní tumor)? Scháním co nejvíc informací. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí