Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Anonymně, prosím o zachování, je to citlivé.
Blízká osoba měla rakovinu jinde, ale postupně se rozšířila i do míchy, způsobilo to postupné ochrnutí, těch nádorů bylo bohužel více a skončilo to smrtí.
Zakladatelce přeju hodně síly, aby to dopadlo lépe
@Anonymní píše:
Anonymně, prosím o zachování, je to citlivé.
Blízká osoba měla rakovinu jinde, ale postupně se rozšířila i do míchy, způsobilo to postupné ochrnutí, těch nádorů bylo bohužel více a skončilo to smrtí.Zakladatelce přeju hodně síly, aby to dopadlo lépe
Tohle ale neni stejne, zakladatelce jde asi o primarni nador michy - benigni nebo maligni? Rozhodne jsou v tom pripade lepsi vyhlidky nez u nadoru sekundarnich - tedy metastaz jako u druhe prispevatelky.
Jo já… Benigní loni. Zatím to dopadlo dobře, po operaci jsem brzy otěhotněla a operace je bez následků. Nemám teda dva obratle úplně komplet a chybí mi jeden nerv, ale dá se s tím normálně fungovat.
@Zabka-kvak Děkuju, že se někdo našel
především přeju, ať se ti daří jak nejlépe to půjde a gratuluju k miminku.
Je to pro mě hrozně čerstvá a nečekaná informace, takže v tom všem mám ještě zmatek. Pro bolesti bederní páteře, které vystřelovaly do nohou - odeslána na magnetickou rezonanci - nalezen nádor v bederní části, 3 cm váleček kolem míchy. Operovat budou v Praze na Homolce.
Chtěla jsem se zeptat, jak operace probíhá, jak probíhá pooperační léčba, prostě jakékoli informace. Vše je tak narychlo a předpokládám, že lékař vše vysvětlí až při nástupu do nemocnice, což je ještě pár týdnů a já z toho nemůžu vůbec spát…
V Česku jsou špičkoví lékaři. Umí zázraky.http://xman.idnes.cz/profesor-jan-stulik-0qa-/xman-rozhovory.aspx?c=A131127_124314_xman-rozhovory_fro
Ahoj, doufam, ze uz je lip a vis vic
Moc by me zajímaly podrobosti lecby, mam podobnou zkušenost a informaci malo. Pry je to vzacne onemocneni. Ale co cekat, jake jsou postupy, prognóza se tezko dovidam. Dik za pomoc.
O, jé, nepřečetla jsem si poslední dva příspěvky… Napište mi prosím do zpráv, napíšu jak to u mě probíhalo, co mi pomohlo a odpovím na otázky… Držím palec!
Dobry den. Mozete mi prosim napisat ako prebieha operacia a liecba nadoru na mieche? Mam ist na operaciu do Vojenskej nemocnice v Prahe a bojim sa aby som neostala na voziku. Dakujem za odpoved.
Andrejko,
držím palce, aby vše dopadlo dobře. Určitě budu ráda, až se ozveš, že vše je v pořádku a napíšeš podrobnosti a kontakty, kam se obrátit. Hledám lékaře, kteří si umí s touto diagnozou poradit, nám se to v Brně nepovedlo. Drž se.
Dobrý den,
mohu vědět jak jste dopadla s operací nádoru? synovi 18 také diagnostikovali přechod hrudní a bederní oblasti. Zajímá mě úplně všechno. Budu ráda, když mi odepíšete.
Děkuji
Zdravím, je tu ještě někdo, kdo má nádor míchy ( intramedularní tumor)? Scháním co nejvíc informací. Děkuji
Najde se tu prosím někdo, komu byl diagnostikován nádor míchy?
Z osobních důvodů se omlouvám za anonymitu…