Cibulový sirup - dávkování

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12651
18.5.14 08:23

@tehulina Jakmile to začne pouštět šťávy, tak jí dávej. Je to cibule, ne radioaktivní materiál :-) Dej, kolik bude chtít. Zelenina jako každá jiná.

Pokud rýma teče, tak je to dobře. Takže zbytečně žádnou chemii a stříkat nějakou mořskou vodu. klidně desetkrát denně. A pokud něco odsaješ, tak odsávat, ale tak třikrát max., jinak může trpět sliznice, natékat a rýmu zhoršovat. Potrvá to tak týden, musíte vydržet :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
18.5.14 09:10

Jojo tece tak mu nic davat nemam? diky za radu s tou cibuli vubec nemam zkusenost uz jsem o tom slysela ale neverila jsem tomu ze to pomuze
@jessikka píše:
@tehulina Jakmile to začne pouštět šťávy, tak jí dávej. Je to cibule, ne radioaktivní materiál :-) Dej, kolik bude chtít. Zelenina jako každá jiná.

Pokud rýma teče, tak je to dobře. Takže zbytečně žádnou chemii a stříkat nějakou mořskou vodu. klidně desetkrát denně. A pokud něco odsaješ, tak odsávat, ale tak třikrát max., jinak může trpět sliznice, natékat a rýmu zhoršovat. Potrvá to tak týden, musíte vydržet :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
22.11.14 10:22

Obnovuji diskuzi. DObrý den, potřebuji poradit, jestli můžu dávat synovi cibulový sirup. Má škaredou zadní rýmu a zatím jen sem tam pokašlává max. zakašle 4× denně..U něho ale člověk nikdy neví. Z ničeho nic se pak může stát, že začne šíleně kašlat, proto se chci zeptat, jestli mu můžu už začít dávat cibulový sirup (i když nějak nekašle)Prostě jako prevenci, ale zase aby ho to nějak nerozdráždilo. Do nosu mu prozatím stříkám sterimar s mědí. Cib. sirup jsem u něho ještě nikdy nezkoušela.děkuji za rady :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
22.11.14 12:30

Nas prcek ma ted cerstve rok, nedavno mel osklivy kasel, tak také doslo na cibulovy sirup. nijak jsem to nehrotila, nepátrala, sirup jsem mu dala několikrát denne ve strikacce, tak 5× asi, proste když jsem si zrovna vzpomněla :nevim: není tam nic, co by mohlo uskodit, jen cibule a med, prip.cukr. hlavne po jidle je to pry ucinne. kazdopadne to fakt zabralo :palec:
byt tebou, klidne bych dala. pomaha vseobecne, takze i na tu rymu a i na ten mensi kasel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2442
4.2.15 11:48

Cibulový sirup pro kojence

Zdravím. Pětiměsíční syn má kašel, jakoby chraptí a rýmu, bez teploty. Chci mu dát cibulový sirup, ale nevím, jestli není u takhle malého problém s medem? Přeci jen, je to docela silný alergen. Děkuju za rady. :-) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
4.2.15 11:50

@lucyb tak ho udělej s cukrem

• Citovat
  • Upravit
18223
4.2.15 11:55
@lucenka píše:
@lucyb tak ho udělej s cukrem
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2442
4.2.15 12:23

@lucenka Udělám, díky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
8.3.16 19:09

Holky, když teď mělo dítko cibulový sirup, můžu dát před spaním Stoptussin?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí