Může inhalátor zhoršit kašel?

3158
29.12.11 09:46

Muže inhalátor zhoršit kašel?

Ahoj, placame se opet v nachlazeni a hlavne nas trapi kasel uz cca 14dni i vic.Dnes dobira ATB a v noci mel takovy zachvat, ze uvazuji ze ATB proste nepompohla. Nechci hned letet k mudre, tak jsem od zname pujcila inhalator a vcera vecer poprve inhaloval vincentku. Myslite ze to zhorseni mohla udelat inhalace? nevim na jakem principu funguje, mela by zvlhcit sliznice,ale jestli ho nejak muze drazdit? Nevim zda by mel mit takove zachvaty v noci kasle, ktery je hlenovy(zvracel hleny) kdyz dobira ATB. Diky za kazdou radu, uz jsem z toho opet na nervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17310
29.12.11 11:04

Nejlepší bude když vyrazíš k dr. Tady ti asi těžko někdo něco poradí ;)

Jinak je blbost na noc inhalovat vincentku, tak to tam zvlhčí a hleny se naředí. Se nedivím, že měl v noci záchvaty kašle..Opravdu si zajdi za dr. Ona ti poradí co a jak inhalovat…

ATB kašel nevyléčí, kašel může mít různé příčiny. Ale to je jako věštit z koule, radit ti takhle po netu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
29.12.11 11:11

Ahoj, kašel to je hrůza, dobře to známe. Ten inhalátor.. Já osobně bych ho při kašli nepoužívala. Nemyslím si, že by se to mohlo zhoršit, to asi ne. Ale spíš to dost lehtá a dráždí a při kašli to bude dvojnásobný. Když mám rýmu a inhaluju, tak mě to rozkašle i bez kašle. Při kašli praktikuju vlhko, večer nastříkám na závěsy tak litr vody, rozvěsím mokrý prostěradla, prostě zvlhčím vzduch na spaní, co to jde (pozor - ne prádlo z práčky, výpary z prášku zhoršují kašel). Spaní ve zvýšené poloze, namazat hrudníček prsní mastí. No a ačkoliv nejsem zastánce léků atnb atd, tak na radu mudry jsem mu na noc dala půlku prothazinu. V noci zakašlal max 2× a spal klidně celou noc. Předtím mi poblinkal celou postel a kašel byl nepřetržitý. No a jinak jsem synovi dávala cucací bonbónky, aby něco cumlal a nekašlal pořád. Vincentka je i v cumlacích tabletách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7267
29.12.11 11:14

zhorseni zezacatku muze byt, protoze to naredi hleny a nuti je to vykaslavat. na noc urcite neinhalovat, ale vecer se muze, tak v 5

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí