Mohu dát Hedelix, Fenistil a cibulový sirup?

28.12.11 11:41

mohu dát hedelix,fenistil a cibulový sirup?

Ahoj
Chtěla jsem se zeptat zda mohu dávat vzájemně hedelix,cibulový sirup (popř. čajík z cibule) a fenistil kapičky? Máme již 14 dní kašel,sice je o něco lepší než na začátku,ale nějak se ho nemůžeme zbavit. U doktorky jsme byli před svátky a poslech dobrý. První týden jsem dávala mucosolvan přes den a na noc sinecod,ale nějak se to nelepší. Tak jsem přešla tento týden na hedelix přes den + fenistil kapičky ( na doporučení doktorky) a na noc nechala sinecod. A chtěla bych tedy zkusit i ten cibulový sirup nebo čajík z cibule. Je nám 10,5měs.
Díky za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2986
28.12.11 12:10

podle mě můžeš tyhle tři věci kombinovat. Fenistil jsou antihistaminika, které někdo bere pořád a se všema lékama, takže si myslím, že se sirupem proti kašli(hedelix) by neměl být problém. Cibulový čaj či sirup je čistě přírodní a to se může samozřejmě taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2551
28.12.11 12:19

Já bych si jen dala pozor, my děláme cibulový sirup z medu a ten snad doporučujou až od roka :think: . Vím ale, že někdo dělá sirup z cukru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2986
28.12.11 12:25

Ju tak pravda v deseti měsících bych spíš asi udělala ten čajík v kombinaci s fenyklem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.12.11 12:42

sirup jsem dělala s cukrem místo medu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat