Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Souhlasím s kamčou, kup si elektronickou cigaretu, je v tom jen čistý nikotín a od normální cigarety skoro k nerozeznání, akorát po tom nesmrdíš teda
![]()
No ono něco na těch předchozích příspěvcích bude,ty lehké a extra lehké - to máš pocit,že nekouříš nic,proto zapaluješ další a další, ve finále je to horší,než kdyby sis dala jednu těžkou.
lenulik píše:
A také to tím pádem vyjde finančně i dráž
No,to mě ani nenapadlo ale je to tak ![]()
tatka měl tu elektronickou a vydrželo mu to asi dva dny a potom si zapálil normální…ale na takovou jednorázovku si myslím že by to mohlo být ok.
Jen se s dovolením přicmrndnu s dotazem - jakou elektronickou cigaretu doporučíte? Manžel by se chtěl pokusit přestat kouřit a zatím to nahradit něčím takovým. A pomůže to vůbec v odvykání?
hlvaně s dobíječkou a s baterii aby mohl kouřit i mimo domov a vydržela dlouho nabitá.Neber ty za 300 z mmb,ale opravdu značkové od 1000kč
co elektronicka cigareta? mas co do huby, dostanes nikotin bez toho dehtu a dalsich sajrajtu.
edit: koukam ze jdu s krizkem…
www.kurkdechces.cz
můj omezil, není v ní škodlivej dehet a klidně se s ní dá i přestat
No ja ti nevim slim jsou vpohode.Ja chci prestet kourit uz 2 roky a nejde to ted chceme miminko tak to snad zvladnu.Je fakt ze to smdi ale pokud mas pocit ze ti pomuze tak si zapal treba se ti udela spatne a nechas to byt. Spis ti drzim palce aby se ty problemy vyresily ![]()
Jasně, vyprdni se na to, je to svinstvo.
Já to nedokázala a kouřím slims Egalite, hodnoty 0,1 a 1. Stojí 62 káč. Zvykla jsem si na slabé a nepotřebuju kouřit 3× tolik, abych do sebe dostala dávku. Při první mi přišlo že nekouřím, teď mi silnější nechutnají.
Radis hloupost…mam ji za 2000kc…
nikdo nevi poradne slozeni naplni nekde uz zaznelo i ze jsou jedovate.
Nevzala bych si na triko to v mlece predavat svemu miminku.To si radsi jednou dvakrat denne zapal kdyz uz
to musi byt…:-P horsi je stres nez cigo…
BudulinekStar
S tím také souhlasím.
I lékaři to doporučují, než se nervovat tak je lepší si zapálit.
Samozřejmě ne krabku denně.
Bylo by fajn aby nikdo nikoho neodsuzoval - zijeme ve svobodne zemi - bohuzel mi to prijde ze v posledni dobe je tu mohutne poradan hod na carodejnice (kuraky)?
Otazka je kdo je kurak? Ten kdo si da jednou tydne jedno pivo je alkoholik??? Kdyz se me ptala pani doktorka pri kontrole jestli kourim, tak jsem ji odpovedel ze tak 1-6 krabicek za rok - rekla mi at klidne kourim dal. Me to nijak nenici, mam to proste rad - stejne jako si dat obcas lahvinku vina - a i tak se nepovazuju za alkoholika. Takhle nalada ve spolecnosti je silena - uz nikomu nestaci ani restaurace kde je jedna mistnost pro kuraky a druha pro nekuraky - i presto chteji ty kuracke zakazat
Takze… ja bych i pres tu diskuzi zde moc rad vedel ktere cigarety na trhu jsou lehke? Predem moc dekuji za odpoved a radu od nekoho kdo mi to nebude vycitat ![]()