Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Moje rada zní, VYDRŽ TO A NEKUŘ!!! ![]()
Ono právě ty slabší cigarety jsou daleko škodlivější než ty klasický.
Přeju pevnou vůli ![]()
Já mám taky tušení, že ty nejslabší jsou největší zlo
radši to zkus vydržet, vím že jeto blbá rada a budou ti to říkat všichni, ale já to taky zmákla a to jsem měkejš ![]()
werro píše:
Já mám taky tušení, že ty nejslabší jsou největší zloradši to zkus vydržet, vím že jeto blbá rada a budou ti to říkat všichni, ale já to taky zmákla a to jsem měkejš
přesně tak. Když jde už do úzkých tak mám taky chuť se vrátit k cigaretkám. Ale už se držim dýl jak dva roky tak by to byla škoda zase si huntovat tělo.
Vyprdni se na kouření..tvé problémy ti nevyřeší ![]()
Znám to.. 15 let jsem kouřila a pak otěhotněla a ihned přestala a je to už dva a půl roku co jsem bez nich a je mi mooc dobře a věř mi prošla jsem si peklem.
Ahoj,měla jsem to stejně,nebuď měkká a vydrž.Budeš si pak před ostatníma kuřákama,který na to nemaj tak pevnou vůli,připadat jak king
.
Já jsem ten šťastnej případ, co mu cigarety po přestání kouření začaly smrdět ![]()
když někdo kouří, je mi to jedno, kázání nedělám, ale místo abych na ni měla chuť, udělá se mi blbě. ![]()
Už nekouřím čtyři roky a těch peněz ušetřenejch. ![]()
myslím, že na to se zakladatelka neptala…
takže já odpovídám - karelia slims, mají hodnoty 0,1 a 1 - nejslabší nejlehčí cigarety, slabší nekoupíš.
U každý závislosti přijde někdy krize, i když má člověk pocit, že už je to dlouho. Kouřila jsem od svých 12 do 21let s půlroční pauzou v 19. A začít znova kouřit fakt nestojí za to. Víš proč? Protože to cigáro chutná úplně jinak, než si ve svých představách pamatuješ. Je hnusný
Štiplavý, smradlavý, nemá to nic společného s vysněnými oblaky voňavého tabákového kouře…
Dej si čokoládu, uvař si hrnek dobrýho čaje nebo si zajdi na fakt dobrý kafe, dopřej si něco opravdu výjmečného (protože ty peníze bys stejnak utratila za cigára), nauč se relaxovat, vypni hlavu, ale nezapaluj si znova. V konenčým důsledku budeš nervní, smradlej kuřák, který má problémy, což podle mě situaci nijak nevylepšuje, myslím, že problémy sami o sobě bohatě stačí…
Jen si zakuř když ti to pomuže.Nejzdravější jsou elektrické cigarety.Stojí litr a vydrží dlouho a jsou dobré,rozdíl skoro nepoznáš když jsi koupíš dobrou el.
Mamka kouřila vždycky R1 minimum a teď má nějaký ty slimky, jak tu někdo psal s hodnotami 0,1 a 1 ![]()
Já jedu jen ve slimkových mentolkách, těžko raditi ![]()
Ty nejslabší jsou právě prý horší v tom, že závislé receptory v mozku si řeknou dřív o svou dávku, a proto jich člověk vykouří víc. Ty silnější déle udrží hladinu nikotinu, ale pro pocit jsou ty slimky určitě lepší, že když už kouříš, tak to není " tak hrozné " Elektronická cigareta je dobrá náhražka, ale mně osobně nesedla, přece jen je znát, že držíš v ruce umělou tvrdou hmotu, je to těžší a tlustější, tak mi leží ve skříni.
Mě teda vydrží krabička slimek stejně dlouho jako krabička Startek
![]()
Takže buď nemám mozek a nebo si o nic neříká ![]()
Tak to bud ráda
já, když si dala slaboučkou cigaretu, tak jako bych neměla nic. Ale jsem bohužel dlouholetý kuřák, někdy udělám i krabku za den
A když jsme jednou s manželem zkoušeli přestat, tak jsme nabrali oba 10 kg a objevily se nám snad všechny nemoce, o kterých jsme nevěděli, manžel se dokonce osypal
Byl to pro organismus takový šok, že se fest bránilo. Jakmile jsme to po týdnu vzdali, tak všechno rázem přestalo. Ségra nikdy v životě nekouřila, a na kontrolním RTG plic se jí s hrůzou ptali, kolik vykouří denně, že má plíce úplně zahulený, a když jsem byla já ( preventivně )tak jsem se ptala s obavou, a kdybych jim neřekla, že vytáhnu i dvacítku, tak by to prý nepoznali. Je to hrozná droga ![]()
Vím, že mě spousta mamin odsoudí, proto raději anonymně!!! Prckovi bude rok, přestávám kojit, doma se kupí jeden problém za druhým … mám pocit, že dále nezvládnu nekouřit, proto s ptám, jaké existují nejslabší cigarety????