Cigarety, jaké kouříte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4380
19.5.19 19:13
@g.sandova píše:
@Kaileee mně tedy každodenní piti nepřipadá vůbec v pořádku.

však já jsem nepsala nic o tom, že by to bylo v pořádku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14005
19.5.19 19:16

Žádné. U mas doma nikdo nekouří. Je to drahe, skodlive :roll: a navic potom clovek strasne smrdi :poblion:.
Ale nerikam, ze kdyz jsem byla mladá, tak jsem to nezkusila :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.5.19 19:41

@Kaileee :lol: :mrgreen: deci vína každý den, promin ale to rozhodně není v pořádku ale to je muj názor a taky to nikomu nevyčítám ani neříkám.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.5.19 19:45

A já to psala hlavně proto, že některé si dají dvě děci každý večer a přijde jim to v pořádku nebo se dokonce diví, že nemužou otěhotnět…ANO OBOJE NENÍ DOBRÉ ale to je už na každém co dělá a kam strká své peníze no ne? :)

• Citovat
  • Upravit
4380
19.5.19 19:52
@Anonymní píše:
@Kaileee :lol: :mrgreen: deci vína každý den, promin ale to rozhodně není v pořádku ale to je muj názor a taky to nikomu nevyčítám ani neříkám.
:lol: vsak ja jsem nepsala ze to je v poradku ja sama nepiju nikdy, ty tady pletes pate pres devate a ted jeste neco o těhotenství to tady vubec nepatří :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
19.5.19 20:16

Lm loft. A ano, taky mě štve, že to smrdí, je to drahý, ale cigáro je lepší než čokoláda :mrgreen: jednou přestanu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
19.5.19 20:45
@g.sandova píše:
@Kaileee mně tedy každodenní piti nepřipadá vůbec v pořádku.

Věruš…

• Citovat
  • Upravit
158
19.5.19 21:59

Ja nechapu, co vsichni maj s tim IQOS? Smrdi to jak ponozky, to teda radsi cigaretovy kour cuchat, nez zpareny ponozky z holinek fuj :poblion:, drahy to je jak blazen a clovek si da jen par prdu a smitec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
20.5.19 08:24

@Monis94 je to o zvyk, mně to chutnalo, neskrýval mě v krku a vykoupila jsem toho třikrát méně než cigaret. A smrdi to jako houno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1709
20.5.19 10:00

Jednou za měsíc když si někam vyrazím, si zapálim dvě cigarety za večer. Jsou to tenké lucky strike. A taky mi to smrdí, ale prostě jednou za ten měsíc na tu cigaretu chuť mám. Před detma nekouřím vůbec, jen večer, když se někde sedí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.12.20 13:42
@Neli114
@Neli114 píše:
Ahoj, dělám jen takový výzkum :roll: prostě mě jenom zajímá jak dlouho kouřite a popřípadě co a potom jestli se tu najde nějaký člověk jako já :think: já si třeba ráda zapálím s kamarady ale jinak mi to třeba vůbec nechybí :nevim: ale je pravda že třeba marlbora jsou pro mě takove vánoce :andel:

Jééé jak já vás chápu, mám to dost podobně. Já mám zase Vánoce když kouřím cigarety The King. Nejlepší na světe a ještě mají ted soutěž s výherními losy. koukněte! kralovskavyhra.eu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
1.12.20 13:52
@Kaci89 píše:
Philip morris s kapsli

Prosím jak fungují ty cigára s kapslí? :D nekouřím, ale tohle jsem se už chtěla zeptat dávno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
1.12.20 15:13
@Kaci89 píše:
Philip morris s kapsli

Já kouřím kingy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.12.20 15:21
@nemozna93 píše:
Já kouřím kingy

Já také! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
1.12.20 15:23

@Adriana.Noskova a víte o té jejich soutěži s výherními losy? edit admin: reklama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová