Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@g.sandova píše:
@Kaileee mně tedy každodenní piti nepřipadá vůbec v pořádku.
však já jsem nepsala nic o tom, že by to bylo v pořádku ![]()
Žádné. U mas doma nikdo nekouří. Je to drahe, skodlive
a navic potom clovek strasne smrdi
.
Ale nerikam, ze kdyz jsem byla mladá, tak jsem to nezkusila ![]()
@Kaileee
deci vína každý den, promin ale to rozhodně není v pořádku ale to je muj názor a taky to nikomu nevyčítám ani neříkám.
A já to psala hlavně proto, že některé si dají dvě děci každý večer a přijde jim to v pořádku nebo se dokonce diví, že nemužou otěhotnět…ANO OBOJE NENÍ DOBRÉ ale to je už na každém co dělá a kam strká své peníze no ne? ![]()
@Anonymní píše:
@Kaileee![]()
deci vína každý den, promin ale to rozhodně není v pořádku ale to je muj názor a taky to nikomu nevyčítám ani neříkám.
Lm loft. A ano, taky mě štve, že to smrdí, je to drahý, ale cigáro je lepší než čokoláda
jednou přestanu.
@g.sandova píše:
@Kaileee mně tedy každodenní piti nepřipadá vůbec v pořádku.
Věruš…
Ja nechapu, co vsichni maj s tim IQOS? Smrdi to jak ponozky, to teda radsi cigaretovy kour cuchat, nez zpareny ponozky z holinek fuj
, drahy to je jak blazen a clovek si da jen par prdu a smitec.
@Monis94 je to o zvyk, mně to chutnalo, neskrýval mě v krku a vykoupila jsem toho třikrát méně než cigaret. A smrdi to jako houno
Jednou za měsíc když si někam vyrazím, si zapálim dvě cigarety za večer. Jsou to tenké lucky strike. A taky mi to smrdí, ale prostě jednou za ten měsíc na tu cigaretu chuť mám. Před detma nekouřím vůbec, jen večer, když se někde sedí.
@Neli114 píše:
Ahoj, dělám jen takový výzkumprostě mě jenom zajímá jak dlouho kouřite a popřípadě co a potom jestli se tu najde nějaký člověk jako já
já si třeba ráda zapálím s kamarady ale jinak mi to třeba vůbec nechybí
ale je pravda že třeba marlbora jsou pro mě takove vánoce
Jééé jak já vás chápu, mám to dost podobně. Já mám zase Vánoce když kouřím cigarety The King. Nejlepší na světe a ještě mají ted soutěž s výherními losy. koukněte! kralovskavyhra.eu
@Kaci89 píše:
Philip morris s kapsli
Prosím jak fungují ty cigára s kapslí?
nekouřím, ale tohle jsem se už chtěla zeptat dávno
@Adriana.Noskova a víte o té jejich soutěži s výherními losy? edit admin: reklama