Čím /jak zahnat strach?

194
29.5.20 20:33

Čím /jak zahnat strach

Ahoj, budu vděčná za každou radu, prožila jsem si teď pár hnusných dnů, kdy to začalo tím, že jsem ráno bolesti zad nemohla vylézt z postele.
Pak se k tomu přidalo špatné dýchání, tak kolečko po doktorech, dali mi opich a domů..
Ráno pořád bolesti, špatné dýchání a kašel takže znova dr kde mě poslali na rentgen a šup pneumotorax, zkolabovaná plíce, hned hospitalizace a dreny..nikdo mi není schopný říct proč se to stalo, je hodně důvodu, ale žádný nesedí ke mě, pravděpodobně se to prostě stalo spontálně..
Teď problém, dnes mi vyndali hadici, pokud bude zítra dobrý rentgen pustí mě domů, ale co je za "problém "
Já mám najednou šílený strach, že se mi to stane znova, prý bývá častá recidiva, nevím čeho se vyvarovat na co si dávat pozor, doma mám dítě 3 roky, jsem úplně šílená strachy, že se mi to stane znova a už to nebude mít takový průběh.. Nemůžu ani spát po prášků na spaní, a to jsem ještě v nemocnici, nevím jak to zvládnu pak doma..
Nějaká ráda na povzbuzení? Potřebuji se sebrat co nejdříve :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
mackA159
29.5.20 20:49

:hug: Všechno bude určitě v pořádku, mysli pozitivně.. :kytka: Není v nemocnici nějaký odborník, s kterým by jsis mohla promluvit? Doma s vámi někdo bude až se vrátíš?

• Citovat
  • Upravit
194
29.5.20 20:54

@mackA159 v nemocnici na to moc upřímně nemají čas, přisoudili to tomu, že mi to udělal doktor ( byla jsem den předtím na opichu zad) ale už mě nikdo neposlouchal, když jsem říkala že jsem tyto potíže měla už předtím.
Hodně nás tu odbívají, není moc času, jako péči mám určitě, ale ta psychická stránka je horší, jediné co řekla jsem si o prášek na spaní, bez něj jsem nebyla schopná
Zítra mě snad budou pouštět, doma budu s dcerou s manželem, tak snad se to zlepší, ale ten strach že to tam někde zůstane.. ani mi nikdo neřekl čeho se vyvarovat, co dělat/ nedělat..informace žádné to mě také děsí.. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4100
29.5.20 21:29

To je mi lito, radu nemam, jen povzbuzeni - urcite budes v poradku, zajdi pak hned za svym praktickym lekarem, sdel mu obavy a jestli je lidsky, vysvetli ti to a poda snad i vice informaci k prevenci. Preji hodne sil :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí