Čím krmíte kočku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10
22.8.16 22:42

Průjmy, občas zvrací. Veterinářka nám dala na pár dní jiné granule (nejdřív se jí to moc nelíbilo, ale hlad jí přesvědčil) a průjem byl pryč. Tak hledám co nejkvalitnější jiné krmivo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
22.8.16 22:50

@petulikmt ahoj já mám bengala a po kastraci a take má krev v moči, musíme kupovat kapsičky a granule urinary, měl i antibiotika skoro měsíc a teď po měsíci a kousek opět problémy. to se toho ty kočky nikdy nezbaví? našemu kocourkovi byl teď rok a chudák už takhle trpí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
22.8.16 22:58
@Stella3000 píše:
@petulikmt ahoj já mám bengala a po kastraci a take má krev v moči, musíme kupovat kapsičky a granule urinary, měl i antibiotika skoro měsíc a teď po měsíci a kousek opět problémy. to se toho ty kočky nikdy nezbaví? našemu kocourkovi byl teď rok a chudák už takhle trpí :nevim:

chudák… :( to mi je líto. Naše má průjmy jen po těhlech granulích. Naštěstí. Jsou jí dva roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2220

Musi se zkusit co bude vyhovovat..mozna nějaké sensitive…
My krmime Bosch Sanabelle, ale je to stredni trida. Urco existuji kvalitnejsi. Na fcb je skupina „granuláři“, kde poradi, nebo urcite tam budou tipy co na citliva briska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3708
@Stella3000 píše:
@petulikmt ahoj já mám bengala a po kastraci a take má krev v moči, musíme kupovat kapsičky a granule urinary, měl i antibiotika skoro měsíc a teď po měsíci a kousek opět problémy. to se toho ty kočky nikdy nezbaví? našemu kocourkovi byl teď rok a chudák už takhle trpí :nevim:

Tyhle potíže má jeden z mých kocourků - zánět se odléčil a dlouhodobě prosperuje na dietě Hills urinari. Teď po letech (cca 8 let) po rozboru moči nemá nález struvitů. Nicméně střídáme tuto dietu s ledvinovou. O hills se říká že je nejlepší, takže to neřeším a kupuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
22.8.16 23:07

Kouknu na Google na Hills a zakoupim pokud to tedy pomůže našemu Kulíškovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
757
23.8.16 08:59

Chicopee - kuřecí. Naší kočce pomohly na alergii, co měla z jiných krmiv. Potom dám občas rybí konzervu a nebo uvařím kuřecí maso - vývar se mi totiž vždy v kuchyni hodí, tak mají kuřecí maso celkem často :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4421
23.8.16 09:05
@Stella3000 píše:
Kouknu na Google na Hills a zakoupim pokud to tedy pomůže našemu Kulíškovi

jeee ten je nádhernej :srdce: jednou bych taky chtěla bengála, jsou nádherní a úžasní :srdce: mám doma dva kocoury, obyčejný domácí, neměnila bych je za žádnou jinou kočku ale vím že příště jdu do bengálské :mrgreen: ale ještě si počkám, ti moji jsou ještě koťata :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
23.8.16 11:39

My krmíme kočku a 2 psy masem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
23.1.17 12:42

Starvita

Po dobrých zkušenostech od psa, kterýho krmím Starvitou z Mountfield už rok a něco, jsem začal kupovat kočičí Starvitu i pro babiččinu kočku, protože ji k nám často vozí a je u nás třeba měsíc v kuse. Po těch Felixech, Whiskasech je to teda nebe a dudy a cenově úžasný. Holistický krmivo bez obilnin, kupuju fialovou variantu pro kastrovaný kočky a za tu trvale poloviční cenu je to teda zlatý. Jen na to musím víc myslet při nákupu, protože Mountfield mám trošku z ruky, ale teď jsem si to nechal dovézt se psím žrádlem v jednom balíku, takže to vyšlo s poštovným zdarma. Případně k tomu beru i mokrý žrádlo Vivavita, raději beru kapsičky než konzervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
4.4.17 15:27

Hladový kocour

Prosim o radu…našeho 10 měsíčního kocourka krmíme 2 x denne kroketama a na přilepšení dostává v poledne kousek vařeného kuřecího masa. Vse krásne fungovalo..(i kdyz kocourek často žebra a krade naše jídlo…) v noci s nama spal celou noc a vstával az v 7.00 spolu se mnou. Ted jsou to asi 3 týdny nás začíná budit už kolem 4 hodin ráno někdy i dříve :?..a nedá nám pokoj pokud mu nedáme aspoň trochu jídla. Nemůžu ho nechat mnoukat, protoze to pak probudi i zbytek rodiny, takze k němu kazdou noc vstavsm jako ke kojenci. Co mám dělat?? Zvětšit porci jídla? Nechat misku porad plnou?? Ceho se bojim ze pak bude jist vse najednou a bude bud zvracet a nebo že pak bude tlustý??? Je fakt ze jsme před nedávnem změnili krokety ale šli jsme z obyčejnych na lepší takže bych čekala ze více nasytí…Děkuji za rady :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3708
4.4.17 17:19
@Sulici píše:
Prosim o radu…našeho 10 měsíčního kocourka krmíme 2 x denne kroketama a na přilepšení dostává v poledne kousek vařeného kuřecího masa. Vse krásne fungovalo..(i kdyz kocourek často žebra a krade naše jídlo…) v noci s nama spal celou noc a vstával az v 7.00 spolu se mnou. Ted jsou to asi 3 týdny nás začíná budit už kolem 4 hodin ráno někdy i dříve :?..a nedá nám pokoj pokud mu nedáme aspoň trochu jídla. Nemůžu ho nechat mnoukat, protoze to pak probudi i zbytek rodiny, takze k němu kazdou noc vstavsm jako ke kojenci. Co mám dělat?? Zvětšit porci jídla? Nechat misku porad plnou?? Ceho se bojim ze pak bude jist vse najednou a bude bud zvracet a nebo že pak bude tlustý??? Je fakt ze jsme před nedávnem změnili krokety ale šli jsme z obyčejnych na lepší takže bych čekala ze více nasytí…Děkuji za rady :nevim:

Já nevím, no, moje kočky mají krmení v miskách trvale, pokud je vidět dno, jsou z toho rozhozený, co kdyby umřeli hlady. Takže neřeším, prostě tam je, když není, hned dosypu. Ani jedna z koček není nijak tlustá a nezvrací z přežrání. Když si zvykne, že má jídlo stále, žere jen kolik potřebuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
4.4.17 18:00
@Proto02
@Proto02 píše:
Já nevím, no, moje kočky mají krmení v miskách trvale, pokud je vidět dno, jsou z toho rozhozený, co kdyby umřeli hlady. Takže neřeším, prostě tam je, když není, hned dosypu. Ani jedna z koček není nijak tlustá a nezvrací z přežrání. Když si zvykne, že má jídlo stále, žere jen kolik potřebuje…

Děkuji za radu…no uvažuji ze to zkusím…i když on už zvraci docela často i ted tak nevím co bude az bude miska porad plna…Ale taky zvažují ze možná ted zvraci právě proto že ta miska není stále plna a když my nasypu žere silene rychle jako by měl strach ať mu to někdo nevezme…ani ty krokety nekouše :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
4.4.17 18:57

@Sulici
Kočka má mít v misce granule neustále. Sama chodí dle potřeby a po troškách ujídá. Rozpozná kdy je sytá. Není to jako u psů, kterým se předloží plná miska a po nějakém čase odebere. Až kocourek uvidí, že má granulky k dispozici neustále, určitě nezhltá misku naráz. Ráno a večer kocourovi dát syrové maso, kvalitní kapsičku, konzervu atd. Někdo dává jen večer, protože když je kočka naučená i na ráno, tak se hned po probuzení dožaduje přídělu :D a probudí celou rodinu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
524
5.4.17 11:54

Taste of the wild, maso, občas konzervy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný