Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Sulici píše:
@abc123 ten nás je zatím „štíhloun“ tak uvidíme jak dlouho mu to zůstane. Masíčko vyzkoušíme. A jake granule používáš?
Kupuji kvalitní bezobilné. Nejvíce Orijen jsou tři druhy ( kuřecí, rybí, bizón ), pak Applaws a Purizon. Koukni na eshop zoohit.cz, můžeš se inspirovat a třeba něco z toho seženeš i v Řecku.
@Sulici píše:
@abc123 Děkuji vam za odpověď..Kazda ráda je mi vzácna. Dáváte kočce syrove maso?…nehrozí ji zadna nákaza nebo něco takového?? A jake???kureci hovězí nebo to střídate??
Kočka je velmi chytrá, (aspoň ta naše), syrové maso jí, jen když přinesu čerstvé od řezníka. Mražené nebo trošku starší úspěšně ignoruje.. Teď jsem koupila docela drahé konzervy Falco, kde mají 100% masa, bez chemických nesmyslů, domácí ruční výroba. A ty moje potvory to ani jedna nechtějí, bohužel jsou moc mlsné ![]()
@Petulka94 Ahoj..díky za odpověď. Taky davas syrove maso? Posli fotku svých koček… ![]()
@Sulici mam ted rozdelane granule Applaws, pak pojedu Carnilove.
@Sulici píše:
@Petulka94 Ahoj..díky za odpověď. Taky davas syrove maso? Posli fotku svých koček…
my kočkám syrové maso přemražujeme - ve vepřovém může být teoreticky parazit,
kuřecí dáváme bez mražení
@Sulici a připojuju se k názoru, že má mít kocourek granule k dispozici pořád, my kupujeme Royal Canin přes internet na zoohitu a kocourům chutnají a prospívají, mají vždy 2 druhy ve 2 miskách, aby si mohli vybrat. Pak každý den dostanou kousek masa, kapsičky Felix - někdo je zavrhuje, ale oni žádné dražší ani levnější nežerou
a občas i kousek dětské šunky, ale to se nemá ![]()
a ten co mám na obrázku dojídá skoro vše, co jíme my, chce aspoň vylízat talíř
druhého kocoura černobílého vůbec lidské jídlo nezajímá
@Sulici Ahoj, ano taky dávám syrové maso ne zase extrémně moc ale davam a jsou zdravé, ono kolikrát to syrové maso jim mnohem víc prospěje než zradlo speciálně pro ne, vždyť ve volné žijící v přírodě nic jiného nejí ![]()
Zasílám jednu fotku jejíž společnou ale musím je začít poradně fotit, jak se narodil syn tak nefotim nic jiného než jeho.
Jinak mas krásného kocicaka nebo kočičku?
@Petulka94 Ahoj..no tvoje jsou taky překrásne obě dvě, ale britka je úžasna. A jinak nás je kočičák a minule mi tak pózoval u zrcadla…
.Moje deti už jsou velké a tak my si kocourka uzivame jako miminka..
.Davas kočkám i ryby?? Posílám ti ještě jednu fotku…našeho chlapíka ![]()
A jeste jeden dotaz ryby davate???Holky pošlete taky nejake fotky vašich čičiněk…preju hezky den ![]()
Tady je nas britsky aristokrat ![]()
Ryby, lososa nezere, zkousela jsem i tolstolobika a taky ne.Ale urcite je zkus. Davam hodne tunakove a jine rybi konzervy od Animondy Carny ocean a ty mu jedou.
@stinga píše:
my kočkám syrové maso přemražujeme - ve vepřovém může být teoreticky parazit,
kuřecí dáváme bez mražení
Parazit muze byt i v hovezim, vlastne ve vsem. V kurecim zas salmonela, listerie, campilobacter.
@Eemii tak to jsem nevěděla, že parazité můžou být v každém mase
@Sulici my občas dáváme filé takové to lepší
@Eemii tvůj kocour je úžasný a jako aristokrat vypadá I na fotkách. Tuňáka taky sem tam dávam a moc si pochutná. Když ale treba mam cerstve ryby pro nás co mu z toho mužů dat a v jakem stavu…vařene nebo taky syrove? ![]()
@stinga aha.. rybi file a dáváte to syrove nebo varene? Zítra budeme mit na oběd ryby cerstve koupene u nás na trhu…mam mu dát hlavu po upečení a nebo obrat maso? ![]()
@Sulici syrove a dej cokoli, kuzi, hlavu, kus masa..uvidis, co vezme.Muj treba neda cokoli s kosti, bezne kocka sezere treba kureci kridlo, krk, ten muj blboun ne a to ani kdyz mu to rozdrtim.