Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky,začaly nám vedra a tak malého mažu opalovacím krémem jak o život.V kočárku ani když ťapáme se sluníčku nejde tak úplně vyhnout,takže máme takovou zdravou barvičku.Chtěla jsem se zeptat,když existují speciální opalovací krémy pro pinďata,zda existují i speciální poopalovací krémy či mléka?Nebo používáte klasicky tělové mléko jako po koupání?????Dík za radu.
Mila
Ahoj Milo, máme z lékárny Panthenol forte - baby lotion, určený po opalování mimušek, moc nám vyhovuje. Hezké nespálené léto přejí Gabra a Karo
Milá maminky,
já moje děti mažu po pobytu na sluníčku krémeme SUNTIME plus od Finclubu, jsem sním maximálně spokojená, děti mají atopický ekzém, zbytečně je nedřáždí, navíc pěkně jejich pokožku ošetří, a zároveň i promaže. Obsahuje extrakt z vilky a měsíčku, a dále vysoký obsah mandlového oleje a rostlinné katrotenoidy, které částečně chrání před UV zářením. Pokud máte zájem vědět, kde krém sehnat / cena je 208kč, obsah 50ml/, popřípadě nějaké podrobnosti můžete mi písnout na můj mejl: mujmejlaposta@centrum.cz. Hodně sluníčka bez spálení přeje Lucka.
Nevěděla jsem, že Finclub má i krémy na a po opalování. Určitě vyzkouším, s jejich výrobky jsem maximálně spokojená. Kvalitnější zboží které distribuuje neznám.
Lucko - máš o jejich výrobcích asi větší přehled, proto bych se tě chtěla zeptat od kolika let je možno dávat dětem Biomare Imuno.
Dík
Masi
Milá Masi,
Biomare imuno můžou papkat děti od tří let, sama s ním nám velmi dobré zkušenosti u mých dvojčátek a u babičky, která ho brala při chemoterapii.
Jinak Finclub má celou řadu kosmetiky, tento krém je po opalování, je doporučován jak pro děti, tak i dospělé. Je to čistě přírodní přípravek. Celkově mám s kosmetikou od Finclubu dobré zkušenosti, ale pochopitelně i s vitamíny. Pokud budeš chtít kdykoliv poradit s výrobkama této firmy, nebo si třeba i nějaký výrobek objednat, můžeš písnout na meilíka, ráda Ti pomůžu- při objednávce hradím poštovné. Přeji hezký den a hodně zdraví.
ahojte,
ak vám možem poradiť, nám sa na popáleneniny osvedčil krém, ktorý sa dá volne dostať v lekárni a aj sa odporúča pre miminá
SUDOCREM