Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahojky,
potřebuju poradit.
Každý měsíc mám menstruaci tak 5 dnů.
Tento měsíc jsem to dostala včera a jen tak malinko, dnes už jen špiním.
Od zítřka mám začít brát Clostilbegyt. Mám strach. Můžu být těhotná a mít slabou MS ?? Co když by ty prášky mohly nějak tomu malému uškodit??
Je teda pravda, že má nějakou střevní virózu ( průjem, zvracení, horečku, zimnici ), tak třeba v tom by mohl být problém.
Nevím co mám dělat.
Prosím poradíte mi ???
Ahoj Mikino,
moc ti neporadím minulý měsíc jsem měla to samé, a prop jistotu jsem si dělala TT, pak až začala brát Clost.
Vzhledem k tomu, že v letáku je napsaná kontraindikace těhotenství, tak by to asi nebylo v pořádku.. ![]()
Tak ti přeji úspěšné snažení, teda nám všem čekatelkám… ![]()
Jsem taky zvědavá co kdo ví…
Ahoj.
Ahoj Mikino,podle mé zkušenosti těhotná být můžeš,protože já špinila malinko 1a 1/2,když měla přijít menstruace.Měla jsem i charakteristické bolesti bříška.Pak špinění přestalo a našla jsem na testu dvě//.Sice napoprvé skoro neviditelná,ale druhý den už lépe.Na mimi jsme „chvíli“ čekali,a tak jsem se pozorovala až,až.
Možná by nebylo od věci udělat si test,a nebo pokud budeš mít i tak pochybnosti,zavolat své dr. a ta by ti měla vzít krev a může zažádat o výsledky urgentně a bude je mít ještě ten den.Vím,že to tak lze,jednou jsem to zažila,krev jsem odvezla na rozbor a za hodinu jsem věděla výsledky.Raději bych si ten prášek nebrala.Ale nejsem dr.,tak to ber jen jako názor.
Přeju hodně štěstí.
Pokud již nějaké Hcg v moči máš,tak i při menstruaci by měl být pozitivní.Ale nejjistější je krevní test.
Bohužel negaativní,
jsem pořád čekatelka, už téměř rok…
Ale stejně jako Kopretina si myslím, že při MS by měl test odhalit HCG..
Tak hodně štěstí
a určitě se poraď s doktorkou…Papa
Tak test negativní a to 2×. Tak jsem začala užívat Clostilbegyt.
Jsem zvědavá jak to zabere a jestli už konečně tento měsíc by to vyšlo.
Ahojky,
já myslím že býrt těhotná můžeš,protože jestli jsi zvracela,tak jsi mohla vyzvracet i prášek,tak jsi vlastně ani nebyla chráněná.
Určitě zkus těhotenský test.
Kelinka