Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj nějaké rady čím se zabavit při čekání na další snažení o miminko?
Chodím do práce, ale přijde mi, že to vůbec neutíká.
Další snažení by mělo přijít až v půlce června cca po po 2 měsících a kus od revize.
Déle čekat nechci.
1. MS po revizi přišla přesně po 28 dnech.
Děkuji za rady a nápady.
Tak nečekej a snažte se, ne? Snad každá ženská po revizi včetně mě na to vlítla hned.
@Karleon píše:
Tak nečekej a snažte se, ne? Snad každá ženská po revizi včetně mě na to vlítla hned.
my jsme cekali poctive 3 cykly ![]()
@Krkael píše:
Nějakej kurz, hubnutí… Co bych dala za tolik času
muze treba k tobe na kurz stihle vyroby, co? ![]()
@AniNevim píše:
muze treba k tobe na kurz stihle vyroby, co?
O ŠV bych mohla přednášet hodiny ![]()
Příspěvek upraven 14.05.14 v 18:08
Nečekali jsme, dostala jsem 1 menzes po revizi a další už ne a teď máme krásného měsíčního chlapečka ![]()
Nam doktor rekl nechat proběhnout 1 ms po revizi, pak dorazila jeste jedna a dalsi uz ne
necekala bych ![]()
Ahoj já jsem také po revizi, 1MS proběhla celkem v pohodě a teď doufám že příští týden už žádná něpříjde
@luciekal Ja musim po revizi kvuli komplikacim cekat minimalne rok. Mame 2 mrazacky z Ivf, tak snad nebudou cekat delsi dobu. Zkusim pro 13 letech oprasit ridicak a koupim auto, tak mam nejaky cil.
Drzim ti palce, at ti to utece.
@Pavlix taky drzim palecky. takze budou vylety.
Ja premyslrla si ridicak udelat ale to je zas malo casu.
Ahoj, chtěla jsem se zeptat. Antikoncepci jsem vysadila 26.4.2014 MS jsem dostala 28.4.2014 a skončila mi 2.5.2014… ovulační dny by mi měl vycházet na 14.5.2014 je možné že bych otěhotněla? Ptám se protože jsem měla fakt bolesti v podbřišku, hlavně pravá strana a pak celý podbřišek.. když jsem byla v klidu tak to bylo lepší ale pořád jsem cítila tlak… s přítelem jsme se tedy pokusilo o mimčo… Hned druhý den mě bolesti absolutně přešli vůbec nic jsem necítila, žádnou bolest ani tlak… je možné že početí mimča zastavilo bolesti při ovulaci? děkuji ![]()