Snažení lesbičky

47
13.5.14 19:35

Snažení lesbičky

Ahoj holky, chci se zeptat jak jste to meli vy, kdyz jste chteli miminko, jak to probohalo a tak :-) dekuju :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14090
13.5.14 19:38

Tak tady je asi na místě otázka jakým způsobem? zda si na to najdeš chlapa nebo to budeš brát přes CAR?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
13.5.14 19:40

No asi nejakyho chlapa.
Jestr se zepta co na Caru? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
13.5.14 19:42
8o
  • Citovat
  • Upravit
531
13.5.14 19:42
@Rezinkaa píše:
No asi nejakyho chlapa.
Jestr se zepta co na Caru? :-)

Třeba umělý oplodnění :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
13.5.14 19:44

Umely oplodneni neni pro lesbocky umozneno, teda co jsem se docetla na netu… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
13.5.14 19:46

Kamaradka sla na umele odplodneni, meli nejakou domluvu s nekym, kdo byl darce spermatu. S partnerkou ale dali nejak dohromady obe dve vajicka, at je to namixovano s obou dvou, kdyz to reknu takhle laicky. Ziji ale v cizine, nevim jak to chodi v CR s umelym oplodnenim lesbicky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
13.5.14 19:47

@Rezinkaa
Tak tam pujdes s kámošem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
13.5.14 19:48

Moje známá měla kamaráda, mimochodem gaye, který si to udělal v její koupelně do kelímku, ona si to pak do sebe vpravila injekční stříkačkou. Zní to debilně, ale ona takhle dvakrát otěhotněla (ale ani jednou nedonosila, bohužel), tak třeba tak.

Jen to chce najít chlapa, který si nebude nic nárokovat, tedy pokud sama nebudeš chtít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
13.5.14 19:50
@Rezinkaa píše:
Umely oplodneni neni pro lesbocky umozneno, teda co jsem se docetla na netu… :nevim:

znám jednu holčinu, jen tu jednu z toho páru, žijí spolu a mají děti tři měsíce od sebe sjedním mužem, on to dělal dobrovolně. Velmi mě to zaujalo, protože je to pro ně taková značka ideál, jsou spolu na rodičáku, i když o dětech mluví jako o dětech společných, a já neznám myšlení a pocity lesbiček, tak nějak se domnívám z mé pozice ženy, že té netěhotné musí být líto, že nezažije těhotenství, porod, takové to být mámou, ne tátou, jestli mi rozumíš, navíc musíš chodit do práce, takže to dítě vidíš vyrůstat po večerech, jako chlap, talže ony spolu doma, děti jak dvojčata, jeden otec…jsou velmi spokojené. Ovšem jak došly k tomu, že našly takového chlapa a jak to dělali prakticky, to jsem se fakt neptala, to mi přišlo vydrzlé zjišťovat, i když zvědavost je veliká :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47

Tak treba v Rakousku nebo v Nemecku to umozeno je, ale v Cr bohuzel ne :-( takze spis jsme si s pritelkyni chteli sehnat nejakeho v uvozovkách kamaráda… A pak přes stříkačku doma, jen jsem chtěla vědět, jestli je tady někdo, kdo už toto ma za sebou :-) jak vse proběhlo a tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2693

No lezbička nejsem ale v českém filmu Perfect Days je to pěkně popsáno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
13.5.14 19:51
@Rezinkaa píše:
Umely oplodneni neni pro lesbocky umozneno, teda co jsem se docetla na netu… :nevim:

je umožněno, když si to umí zařídit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
13.5.14 19:53

Tak jak jsem se dočetla. Na internetu, tak na umele oplodeni muzebjit jen kdyz jste spolu vzati, (nanzele) nebo kdyz on je neplodny… A uz vidim jak semnou bude nekdo nekam litat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
13.5.14 19:57
@Rezinkaa píše:
Tak jak jsem se dočetla. Na internetu, tak na umele oplodeni muzebjit jen kdyz jste spolu vzati, (nanzele) nebo kdyz on je neplodny… A uz vidim jak semnou bude nekdo nekam litat…

když najdeš, tak bude. Jinak můžeš zkusit nějakého toho kámoše, ovšem otázka zdrav. rizika, jestli bude schopný si zajít na testy na nemoci atd.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí